Ay kızlar aksam ömründen ömür gitti çocuğun boğazına bişey takıldı yeşil soğan vermiştin oyalaniyor diye sonra baya vakit geçti ocugun bogaxa kalmış binogurme kusmaya çalışma kusa miyir nefes alamıyor bayilip kalacaktım Allahtan eşim gerekli müdahele yaptı ama ben çok kötü oldum bi daha eline bişey vermeyecem diyorum içimden
bişey olsaydı yavrum à oyy ne yaparfim
Bizimki çok iştahlı tosuncuk oldu iyice bir zamanlar zayıf diye uzuldugum çocuk şimdi etli butlu tavuk resmen Bu yutamamış hali yutsa herşeyi nasıl olcak bilmiyorum
Zzehzeydeniz
geçmiş olsun canm Allah korumuş zor bir durum bibara oğlum aglamaktan morarip nefessiz kalıyordu o bir dakika bı saat gibi geliyo.Rabbim korusun evlatlarımızı. Bı cuz de ben alcam cnm bu arada
Bizimki çok iştahlı tosuncuk oldu iyice bir zamanlar zayıf diye uzuldugum çocuk şimdi etli butlu tavuk resmen Bu yutamamış hali yutsa herşeyi nasıl olcak bilmiyorum
Ay kızlar aksam ömründen ömür gitti çocuğun boğazına bişey takıldı yeşil soğan vermiştin oyalaniyor diye sonra baya vakit geçti ocugun bogaxa kalmış binogurme kusmaya çalışma kusa miyir nefes alamıyor bayilip kalacaktım Allahtan eşim gerekli müdahele yaptı ama ben çok kötü oldum bi daha eline bişey vermeyecem diyorum içimden
bişey olsaydı yavrum à oyy ne yaparfim
Aydın cayır cayır kızlar oğlan bir kaç gündür gece 12de yatıyor ,dün kahvaltidan sonra üç saat uyudu korktuk bişey oldu sandık resmen gece uyumadigi için yorgun düşmüş eşek tabi ilk uyku böyle uzun olunca günün kalanı ağzımıza etti sizde iki uyku arası uyanık kalma süresi ne kadar oluyor? Eğer bugün de uzun uyumak isterse uyandircam uyku duzeni bozulacak yoksa
Aydın cayır cayır kızlar oğlan bir kaç gündür gece 12de yatıyor ,dün kahvaltidan sonra üç saat uyudu korktuk bişey oldu sandık resmen gece uyumadigi için yorgun düşmüş eşek tabi ilk uyku böyle uzun olunca günün kalanı ağzımıza etti sizde iki uyku arası uyanık kalma süresi ne kadar oluyor? Eğer bugün de uzun uyumak isterse uyandircam uyku duzeni bozulacak yoksa
Genel düzeni 3 saatte bir nadiren 4 saate çıkıyor. Ama uzun uyuduğunda 2 saat en fazla o zaman bizimde düzenimiz bozuluyor. Genelde yarım saat 45 dakika uyuyor. :)
tencere yemeği vermeyi düşünmüyorum 1 yasa kadar ozellikle ayçiçek yağı vermiyorum zeytinyağı tereyağ vermek daha sağlıklı sanki
Bizim 12 18 tişörtler biraz büyük gelse de genis giysinler ferah Cute2019
önerileri alalım ne yapiyorsun maşallah
Ben hep sıvı yağ yapıyorum canım zeytin yağı yemekte kullanmayı alismamisim kokusu değişime gidiyir zaten bebis özel yemk yapmıyorum biz ne yiyorsun onu yiyor
tencere yemeği vermeyi düşünmüyorum 1 yasa kadar ozellikle ayçiçek yağı vermiyorum zeytinyağı tereyağ vermek daha sağlıklı sanki
Bizim 12 18 tişörtler biraz büyük gelse de genis giysinler ferah Cute2019
önerileri alalım ne yapiyorsun maşallah
Valla canım 6. Ayından itibaren sabahları kendi yaptığım lor peynir ve yumurta sarısı diğer öğünlerde de tarhana çorbası, sebze çorbası,yogurt, meyve pureleri veriyordum bu hafta farklı seyler yedireyim artık dedim kuzu köfte, ıspanak yemeği yaptım bulgurlu salcasiz kızım bayildi. Yeni seyler deneyeceğim bizim kız iştahlı baya ne versem yiyo emmeye devam iyice tosbik oldu çok kilolu olmasından da korkuyorum aslinda( ekmek makarna pirinç hiç vermiyorum 1 yaşa kadar vermeyeceğim inşallah)