Günaydın kızlar. Gebeliğini sağlık ocağına bildirmeyen var mı ben 13+2 yim hâlâ gitmedim sorun olur mu ki. Özel hastaneye gittigim için de göremiyorlar sanırım hiç arayıp cağırmadılar.
Kızlar dün kuaförüme gittim 3 erkek annesidir kendisi.. göbeğime baktı kız dedi bi tanıdığıda kız demişti onunda kız çıkmıştı ben kendim kız beceremedim ama artık anlıyorum göbekten falan dedi şaşırdım bende
Günaydın :) ben daha 10+5 olmama rağmen sanki 4-5 aylık hamile gibiyim. iç karnım hiç yok heralde diyorum :) ama benim 1 kızım var. 2.gebelikler daha çabuk belli olur diyorlar.doğru galiba
Herkes uyumuştur ama gece gece aklıma takıldı :)
göbekleriniz ne durumda benimki belli oluyor. Daha belli olmaması gerek diye düşünüyorum. Kilomda da artış yok aksine 2 kilo verdim.
Sivri duruyo bide. Bugün annemin günü vardı kadınlar hep erkek dedi.
Doktorda erkek sanırım dedi bi dahaki randevuya netleşir dedi. O yüzden mi belirgin acaba
Benim de çıktı artık göbeğim hafiften, bana hala çok erken geliyor ama :/ Annemde 8 aylıkken bile kilo almış gibi duruyordu, ben kendimi 8 9 aylık hayal edemiyorum şu an. Bu kadar erken karnım çıkınca hemen çatlak kremi aldım.
Günaydın kızlar. Gebeliğini sağlık ocağına bildirmeyen var mı ben 13+2 yim hâlâ gitmedim sorun olur mu ki. Özel hastaneye gittigim için de göremiyorlar sanırım hiç arayıp cağırmadılar.
Bnde haber vermedim cnm ben devlete de gidiyorum benim iki tane kaybim olduğu için haber vermedim diğerlerinde vermiştim ztn hiç cagirmadilar oyuzden bisey diyemezler
Bende 2 hafta önce bildirdim onlara kalsa çağırmayacak lar ben zaten gidecektik gitmişken söyleyim dedim..kayıt açtı başka da bisey demedi..pek ilgili değiller anlayacağın.. ilk hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı olmuştum o yüzden 4 aydan sonra gel bi doz daha yapalım dedi o kadar
Bende 2 hafta önce bildirdim onlara kalsa çağırmayacak lar ben zaten gidecektik gitmişken söyleyim dedim..kayıt açtı başka da bisey demedi..pek ilgili değiller anlayacağın.. ilk hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı olmuştum o yüzden 4 aydan sonra gel bi doz daha yapalım dedi o kadar
ben bildirdim ama ebe sen bildirmesen de ben arardım seni çünkü bizim sisteme düşüyor zaten gebelik durumları dedi. doktordaki tahlilleri istedi. eksik olanları yaptı. d vitamini verdi. hangi hafta neler yapılacak hepsini yazdı.
slm hamisler benim bugun kontrolum vardi bebek 14 haftalik su an , giderken sadece bir tane haşlanmış yumurta yemistim. bebek pek hareket etmedi icerde. doktor enerjisi yok ac gelmissin dedi. bacaklarini da kapatti hic acmadi. Cinsiyetini de öğrenemedik o yuzden. doktorum magnezyum ve kan hapi da yazdi. Decavit kullanmaya da devam edicem.
Merhaba arkadaşlar grip oldum epeydir takip ediyorum ama yazamadim. Umarim herkes ve bebisler iyidir saglikla buyuyorlardir, Ikili test sonucları çıkmış bir bakabilirmisiniz burda bazı arkadaşlarınki gördüm bir risk oranı falan yazıyor benimkinden ben hiç bisey anlamadım anlayan varsa bir bakabilirse çok memnun olurum
Aynen valla anlamıyor hiç önceden herşeyi en iyi şekilde yapıyordum şimdi gücüm yetmiyor bir bas agrisi bi mide bulantisi derken allak bullak oluyorum eski düzen devam etsin istiyor herşey ama olmuyor işte böyle böyle alışacak valla elimden gelen birşey yok
Bende bildirdim sağlık ocağına ilk kezde kayıt yaptırdım. Zorla kaydettiler resmen başka yere gitsen olmaz mı falan dediler takip için takvim oluşturdular. Üstüne basa basa şeker yüklemesi yapmadıklarını söylediler. Mecbur olmasam gitmem sinir oldum
ben bildirdim ama ebe sen bildirmesen de ben arardım seni çünkü bizim sisteme düşüyor zaten gebelik durumları dedi. doktordaki tahlilleri istedi. eksik olanları yaptı. d vitamini verdi. hangi hafta neler yapılacak hepsini yazdı.
Sen şanslı olanlardansin o zaman cnm bizimkiler çok ilgili değil..bi arkadaşım vardı aynı anda hamileydik her ay çağırıp kalp atışlarını bile dinliyorlardı.ama yerine gore değişiyor heralde.oglum doğduktan sonra bile her ay takibini ben yaptırmasam akıllarına gelmiyor..bazı yerler bir gün önce arayıp hatırlatıyor
Ya bu kadinlarin cilesi nedir demi uzuluyorum boyle duydugumda da biraz sarsmak lazim galiba boyle durumlarda birak guclu gorunmeye calisma zayifsan o halini de göster bu arada o bas agrilari bu aralar rövaşta kan akisinin fazlaligindan.beyin damarlari genisliyomus
Biran önce geçsin su baş ağrısı resmen üç gecedir sabahlatiyo bu defada gündüz uyuyorum haklisin canım ben hep herşeyi yaparım modundayim ihmal etmemeye çalışıyorum hiçbirşeyi oda kavrayamiyor durumu sanırım nasılsa herşeyi yapıyor eski düzen devam etsin diyor o yuzden bende hataliyim sanirim biraz naz yapmak zayıf gözükmek gerekiyor anlamasi icin malesef ki
Biran önce geçsin su baş ağrısı resmen üç gecedir sabahlatiyo bu defada gündüz uyuyorum haklisin canım ben hep herşeyi yaparım modundayim ihmal etmemeye çalışıyorum hiçbirşeyi oda kavrayamiyor durumu sanırım nasılsa herşeyi yapıyor eski düzen devam etsin diyor o yuzden bende hataliyim sanirim biraz naz yapmak zayıf gözükmek gerekiyor anlamasi icin malesef ki
her gun farkli bir sorun yasiyoruz. bitesydi su sikintili donemlerimiz. ben de 2 gundur yerimden kalkamiyorum. enerjim sifir, sinirim bozuluyor.
bizler kendimizi superwoman saniyoruz. yapmayin etmeyin. sonra yorgunlugu aci cikiyor. yapamadigimiz yerde birakin kalsin. sizden daha kiymetli degil bu isler...
Anlamıyorlarsa anlamıyorlar bence, sorun sende değil boşuna hiç canını sıkma. Hamile bir arkadaş gerçekten ilk aylarını çok çok zor geçirdi, buzdolabının kapağını bile açamıyormuş kokuyor bulantı yapıyor diye, kocasının söylediği "çok abartıyorsun". Kızcağızı deli etmiş, ne sıkıntısını söylese "ne kadar çok büyüttün". Garipler yani.
Canım yemeği sen yaptığın için öylesin sanırım bende yapsaydım yiyemezdim herhalde hatta yapamazdım mutfak kapısı hep kapalı duruyor ona rağmen bazen içim almıyor
Aynen bende kendim yaptığım için bütün gün yiyemiyorum evde annem yaptirmiyo bana ama işim gereği yapmak zorunda kalıyorum ve hiç bir yemeği yiyemiyorum yaparken de zorlanıyorum
Merhaba hanımlar ben de sizi takip ediyordum Bayadır Allah hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Ben de 11. Haftada yım yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum insan kendini anlayan birilerine ihtiyaç duyuyor her an heyecanını endişeni aklına takılanları paylaşabileceğin bir yer olması çok hoş gerçekten beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Aşırı bulantı lı 4 hafta geçirdikten sonra dünden beri biraz daha rahatım yani Bi şeyler yiyebilmek ne güzelmiş nasıl da özlemişim hala kokular rahatsız, ediyor ama çok şükür eski halimden eser yok hiç bitmeyecek gibiydi.. Bu arada benim üçüncü hamileliğim ama ilk gibi heyecanlıyım