Aşırı bulantı lı 4 hafta geçirdikten sonra dünden beri biraz daha rahatım yani Bi şeyler yiyebilmek ne güzelmiş nasıl da özlemişim hala kokular rahatsız, ediyor ama çok şükür eski halimden eser yok hiç bitmeyecek gibiydi.. Bu arada benim üçüncü hamileliğim ama ilk gibi heyecanlıyım
Oğlum 8 kızım 4 yaşında bunu da isteyerek yaptık ben de eşim De çok kardeşten yanayız ilerde büyüdüklerinde birbirine sevgi ile bağlanıyor insan kardeş çok başka ikimiz de kalabalık aileden geliyoruz
Aynen bende kendim yaptığım için bütün gün yiyemiyorum evde annem yaptirmiyo bana ama işim gereği yapmak zorunda kalıyorum ve hiç bir yemeği yiyemiyorum yaparken de zorlanıyorum
Bu tiksinme kokma olayı hamileliğin sonuna kadar gidiyor mu böyle acaba , ben annem varken çok çok zorlandım annem olmasaymış ne halde olurmuşum gerçekten bilmiyorum
Canım ben ilk bebeğimi kalp atışını duyduktan sonra kaybettim sonra pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı.2.de iğne ve aspirin kullanmama rağmen kalp atışını duymadan,kaybettim.Sonra genetik testi yaptrdk şükür temiz çıktı.3.bebeğim de Şuan iğne ve aspirin kullanıyorum.Birde tiroitim yüksek olduğu için ilaç kullanmaya başladım,şuana kadar herşey yolunda gidiyor şükür.Kayıplarım daki tam sebep neydi bilmiyorum.İlki pıhtılaşmadan, ikinci kromozomsal bozukluktan düştü sanırım.
Kızlar muayenemiz iyi geçti şükür.12+5 olmuşuz.Burun kemiği var,ense kalınlığı 0,65 normal çıktı.Kan sonucum da 1haftaya çıkıcak İnşAllah.Doktorum ilaç olarak imom omega verdi sadece.Cinsiyetini de öğrendik
slm hamisler benim bugun kontrolum vardi bebek 14 haftalik su an , giderken sadece bir tane haşlanmış yumurta yemistim. bebek pek hareket etmedi icerde. doktor enerjisi yok ac gelmissin dedi. bacaklarini da kapatti hic acmadi. Cinsiyetini de öğrenemedik o yuzden. doktorum magnezyum ve kan hapi da yazdi. Decavit kullanmaya da devam edicem.
Bende aç gittim canım,benimki de hareketsizdi ,doktor keşke bişeyler yeseydin dedi.Sonra 3 4 kere öksürttü, karnımı hafif eliyle titretti sonra bizşmki yerinde durmadı
Aşırı bulantı lı 4 hafta geçirdikten sonra dünden beri biraz daha rahatım yani Bi şeyler yiyebilmek ne güzelmiş nasıl da özlemişim hala kokular rahatsız, ediyor ama çok şükür eski halimden eser yok hiç bitmeyecek gibiydi.. Bu arada benim üçüncü hamileliğim ama ilk gibi heyecanlıyım
Kızlar muayenemiz iyi geçti şükür.12+5 olmuşuz.Burun kemiği var,ense kalınlığı 0,65 normal çıktı.Kan sonucum da 1haftaya çıkıcak İnşAllah.Doktorum ilaç olarak imom omega verdi sadece.Cinsiyetini de öğrendik
Canım yemeği sen yaptığın için öylesin sanırım bende yapsaydım yiyemezdim herhalde hatta yapamazdım mutfak kapısı hep kapalı duruyor ona rağmen bazen içim almıyor
Canım yemek yeni yapmaya başladım oda her gün yapmıyorum onun dışında makarna tost çorba yapıyorum sulu yemek nadiren yapıyorum koktuğu zaman zaten eşim yapıyordu
Masallah Ne şanslısınız benim hödüğe yemek yapiyom niye tek çeşit yapıyon diye söyleniyo diyom rahatsızım anlamıyor ki hizmet bekliyo üstüne yok çay yao çayımı doldur sınır oldum adama ya
Bende aç gittim canım,benimki de hareketsizdi ,doktor keşke bişeyler yeseydin dedi.Sonra 3 4 kere öksürttü, karnımı hafif eliyle titretti sonra bizşmki yerinde durmadı