2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoş geldin canım benimde 3. Digerleri kaç yaşında senin? Bizim bu süpriz yumurta oldu

Oğlum 8 kızım 4 yaşında bunu da isteyerek yaptık ben de eşim De çok kardeşten yanayız ilerde büyüdüklerinde birbirine sevgi ile bağlanıyor insan kardeş çok başka ikimiz de kalabalık aileden geliyoruz

Bence de sizin bebek kız :) çok zor hamilelik geçirenler için kız derler genelde :)
Evet herkes kız diyor ne kadar naz yapıyor sana diyor iki duyguda çok çok başka rabbim sağlıklısını versin kız annesi de olmak çok başka bişey

Aynen bende kendim yaptığım için bütün gün yiyemiyorum evde annem yaptirmiyo bana ama işim gereği yapmak zorunda kalıyorum ve hiç bir yemeği yiyemiyorum yaparken de zorlanıyorum
Bu tiksinme kokma olayı hamileliğin sonuna kadar gidiyor mu böyle acaba , ben annem varken çok çok zorlandım annem olmasaymış ne halde olurmuşum gerçekten bilmiyorum

Canım bundan önceki düşüklerin nedeni bulundu mu

Canım ben ilk bebeğimi kalp atışını duyduktan sonra kaybettim sonra pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı.2.de iğne ve aspirin kullanmama rağmen kalp atışını duymadan,kaybettim.Sonra genetik testi yaptrdk şükür temiz çıktı.3.bebeğim de Şuan iğne ve aspirin kullanıyorum.Birde tiroitim yüksek olduğu için ilaç kullanmaya başladım,şuana kadar herşey yolunda gidiyor şükür.Kayıplarım daki tam sebep neydi bilmiyorum.İlki pıhtılaşmadan, ikinci kromozomsal bozukluktan düştü sanırım.

Bende aç gittim canım,benimki de hareketsizdi ,doktor keşke bişeyler yeseydin dedi.Sonra 3 4 kere öksürttü, karnımı hafif eliyle titretti sonra bizşmki yerinde durmadı

hosgeldin, benimde ucuncu:)

Çok şükür cnm cinsiyeti nide erken söylediğine göre erkek mi acaba :))

Canım yemeği sen yaptığın için öylesin sanırım bende yapsaydım yiyemezdim herhalde hatta yapamazdım mutfak kapısı hep kapalı duruyor ona rağmen bazen içim almıyor
Canım yemek yeni yapmaya başladım oda her gün yapmıyorum onun dışında makarna tost çorba yapıyorum sulu yemek nadiren yapıyorum koktuğu zaman zaten eşim yapıyordu

Canım kuaförümün dediğine göre hafif yayık sivri değil bi de kahverengi çizgi var çok hafif o ilerleyen zamanlarda daha da belirecekmiş öyle dedi
canim kahve cizgi her gebede olur. benim oglumda baya vardi.
ama karnim sivriydi..
suanda karnim sivri. cinsiyet henuz belli degil

Bende aç gittim canım,benimki de hareketsizdi ,doktor keşke bişeyler yeseydin dedi.Sonra 3 4 kere öksürttü, karnımı hafif eliyle titretti sonra bizşmki yerinde durmadı
oh gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…