2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam canım, maşallah başladı mi tutunmadan yürümeye biz henüz tutunarak, artık tek elini bırakarak yürüyor . Yaşına girdiği gün yürüyenler cokmus, az kaldi
cok hevesli yurumeye emeklemeyi hic sevmedi 10 aylik olmadan basladi yavastan yürümeye, simdi 10 aylik fildir fildir geziyor dusmeyi de ogrendi pata küte düşmüyor popo üstüne düşmeye calisiyor artik ama yine de pesinden ayrilamiyorum o nereye ben oraya ☺☺

Kızlar bebekler birşeyler söylemeye başladı mı bizimkilerde tik yok da ne anne ne baba anca nannannna
Anne demeyen bebek yapmislar
Baba gel arada hadi eserse budur sürekli konuşmuyor pasam nadir

Anne demeyen bebek yapmislar
Baba gel arada hadi eserse budur sürekli konuşmuyor pasam nadir
Deselerde baba desinler babanneye de raziyim anlamsız sesler çıkarıyorlar anca bu aralarda dertlerini anlatamayınca ağlamaya başladılar biri ağlayınca öteki de başlıyor aglamaya tam bi kaos ortamı evde ne zmn konuşacak bu bebeler

Değişkenmia tatlim ya 1 yaş 1.5 yas kızlar daha erken konuşuyorlarmış sizin o avantaj da var ay biz biriyle tımarhaneye yatıcam seni düşünemiyorum allah yardımcın olsun

Değişkenmia tatlim ya 1 yaş 1.5 yas kızlar daha erken konuşuyorlarmış sizin o avantaj da var ay biz biriyle tımarhaneye yatıcam seni düşünemiyorum allah yardımcın olsun
Evet canım kızlar erken konuşuyormuş ama ikizler geç konusabiliyormus birbirleriyle iletişim halindeler sürekli ya dışarıya ihtiyaçları yok diye heves etmiyormuslar

Evet canım kızlar erken konuşuyormuş ama ikizler geç konusabiliyormus birbirleriyle iletişim halindeler sürekli ya dışarıya ihtiyaçları yok diye heves etmiyormuslar
Canları sıkılmıyor ne güzel sohbet ediyorlar

Kızlar bebekler birşeyler söylemeye başladı mı bizimkilerde tik yok da ne anne ne baba anca nannannna
Baya çenesi düşük bizimkinin anne baba dede gel ver al. Oyuncakları arasında inek hangisi diyorum gösterip mö diyor. Biz biraz çok konuşuyoruz ondan mı oluyor bilmiyorum
Çocuktan çocuğa değişir bunlar canını sıkma lütfen. Benim 4 yaşındaki yeğenim daha yeni anne baba diyor

Maşallah minik kusa çok zor oluyor anlamamak inş o kadar uzun sürmez konuşurlar çok etkili konuşmak fln ben tek başıma yetemiyorum ikisine birden yemek uyku banyo temizlik derken oyuna fazla vaktim olmuyor ama biribirleriyle cok guzel oynuyorlar minik kuslarim birbirlerini güldürüyorlar fln çok minnoslar

Ben biriyle çook zorlanıyorum canım seninkinin daha zor olduğunu çok iyi anlıyorum. Allah canlarını sağ etsin büyüyüp kocaman oluyorlar 30 milyon kelime kitabının kattıklarını yok sayamam. Okumak istersen konuşma adına gerçekten faydalı bilgiler var.

maşallah canım minnoşaevet o kitap harika. Konusmak çok çok önemli 0-3 yaş arası bebekler ne kadar cok kelime duyarsa zekası o kadar gelişiyor, zaten zeka gelişiminin %85i 0-3 aylık dönemde oluyormuş, ben de sürekli konuşuyorum ,şarkılar besteliyorum.

Oyy maşallah çok tatliiii haklisin yaa biz 1 bebekle isyanlardayız, Allah işini kolaylaştırsın canim

Baba diyordu sonra unuttu onu,anne diyor ,babasına da anne diyor simdi geçen gün dedesi kapının önünden geçerken "dede" dedi çok şaşırdık . Hadi, hevde,dadadadada , anane, diyor, kedi abisiyle konuşması çok komik sesini inceltiyor onla konuşurken ☺

Çakal bunlar

Minnoş ya

Babammmm diyor
Cocuga babamm demeyi öğretmis
O da her dk babası askerden gelmis gibi baabammm diye geziyr evde
Canı isterse arada annaaag diyor:)
Gel .hadi diyor.

kızım 10 ay lik olun ca emeklemeye başladı 10 gündür ha bire ayağa kalkmaya çalışıyor bi dk birakamiyirum ya kucakta yq onun peşinde
ablası çok kiskanclasti bu aralar moralim bozuluyor ne oyuncak veriyor ona ne oyu oynuyir

Sürekli onunla ilgilendigin icin kiskaniyodur canm normal alışır zamanla. Oyun oynamayı öğrenince hoşuna gider hatta. Benimkide 7.8aylikken ayaklandı herseden tutunup kalkiyo tutunarak yürüyo ellerini bırakıp tutunmadan durabiliyo bı haftadir ama kısa süre bağımsız adım atmaya başlamadı daha

Evt inslalah geçer bir An evvel dogdugunda n beri ara ara tutuyor bu kiskanma
ah minikler çok acele ci ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…