2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar gece beslenmesini kesen, kesebilen hatta kesmeyi deneyen var mı?
Gece uyanmadan nasıl uyuyorduk unuttum valla. Bu aralar o kadar çok uyanıyor ki
Ahh ahh varsa beceren banada öğretsin dün tam 9 kez uyandım 3 u beslenme bitmeyen dis izdirabi cekiyoruz gece uykusunu özledim aslinda uyumayi ozledim neyseki annemin yanina gidiyiruz annanneye satacağım bücürleri en azından sabah uyuycam :)

3 ay öncesine kadar sadece 2-3 kez kalkardı şimdi sayamıyorum dahi. Güzelce dinlen , enerjini topla

Malesef kesemedim. Günde bir kere oda gece 10 da yatmadan mama içiyor. Ona rağmen en fazla 3 saatte bir uyanıyor. Bazen emmek için uyanıyor. Bazende gıcıklığına uyanıyor. Alerji ataklarında son 1 haftadır yarım saatte bir uyanıyor. Uyumak istiyorum diye bağırasım var :))

6.ayda kestim gece beslemesini talep de etmiyor zaten dış çürükleri reflu rahatlığı icin ama uyumaması kronik olduğu icin devam uykusuzluğa
Bende kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Memeyi bir kaç saniye emip uyuyor, sonra çok geçmeden uyanıyor ama meme yerine ne koyabilirim bilmiyorum. Gece ağlaması beni çok sinir ediyor

Bende kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Memeyi bir kaç saniye emip uyuyor, sonra çok geçmeden uyanıyor ama meme yerine ne koyabilirim bilmiyorum. Gece ağlaması beni çok sinir ediyor
Şu verebilirsin emzik verebilirsin

Deneyemiyorum bile sürekli uyanıp emiyor emene dek ağlıyor 10. 15 dk emzirince memeyi çekip yatırıyorum cekmesem sabaha kadar emcek belki

Gündüz ağlaması da sinir merak etme ağlamalar hep sinir ediyor zaten.
Deneyemiyorum bile sürekli uyanıp emiyor emene dek ağlıyor 10. 15 dk emzirince memeyi çekip yatırıyorum cekmesem sabaha kadar emcek belki
İşte ona seni emzik yapmış diyorlar. Bir ara öyleydi, hastayken yanımda yatırdım falan derken meme ağzından çıksa uyaniyordu, sabaha kadar her yerim tutuluyordu, bir şekilde geçti.

Bebek demek her an rutin değiştirmek demekmiş zaten, stabilite yok.

Malesef öyle oldu uzun süredir böyle nasıl geçicek bilmiyorum büyüdükçe geçer sandım geçmiyor her gece aynı 2.3 kere uyandığı gece mutlu oluyorum artik

Kızlar slm
Herkes iyidir inss
1 yasa dogru yaklasıyoruz.
Süt vermeyi deneyen var mı?
Annem yarı su yarı süt baslayalım diyo ama ben daha erken diye korkuyorm.
Devam sütlerinden gördüm aptamil in 1 yas icin mama yerine onla devam ederim diyorm

Doktorumuz 12de basla dedi ve mama yerine devam sutu öneriyor tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…