2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam, sute baslamadim ama yavas yavas yumurta beyazina basladim ben. 11.aya girdik

Kuzum aile arasında 5 kişi süsleme kullan at set alıp afis pano budur
Aynen canim aile arasinda da temizlik, yiyecekler ,suslemeleri secmek vs vs ayyy cok cok is... ben youtube da gordum kocaman 1 yapicam grapon kagitlarla susleyerek , balon setlerine bakiyorum trendyoldan daha karar vermedim

Merhaba kızlar birşey sorucam benim kız dişlerini gicirtatiyor ve kulaklarında elleri dışten dolayi mı boyle yapiyor yoksa kulak iltihabı fln mi oldu niye böyle yapıyor bu çocuk dün gene sabaha dek uyumadık :-(

Benim kizim da dislerini gicirdatiyordu birkac aydir ben dislerine alismaya calistigini dusundum daha once yoktular sonucta bir de dis patladktn sonra çıkmaya devam ediyo uzuyo yani. orda bisey var ses cikiyo falan diye dilkatini cekti ondan yapiyo diye dusundum bu aralar yapmiyo artik. Kulaginda hep elleri saclarini da yoluyo bu aralar kulaklarinin icini de kanatiyo. Doktor kulak agrisi olsa aglar durmaz acile gelmek zorunda kalirsiniz o derece aglar demisti.

Gece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz?
Gecede 7-8 kez üst değiştiriyorum sürekli terliyor.
yan yana yataklarımız odanın içi çok sıcak olmuyor ben terlemiyorum ama onun üzeri ince olduğı halde çok terliyor

Kizlar dogum gunu icin plan projeler hazirliklar aklinizda neler var
merhaba büyük kızımın da ve bebeğimin de doğum günü temmuzda . kutlama bu sene aile arasında ufak olacak malum pandemi dönemindeyiz. kktc de 75 gündür vaka yoktu vakat tc den uçuşlar başlayınca malesef yeniden ada ya geldi o nedenle tebrili davranacağız.

oda sıcaklığı ne kadar. biz klima calıştırıyoruz başka türlü uyunmaz kıbrısta yaşıyoruz geceleri dahi çok sıcak oluyor.

Dün artık dayanamadım görürdüm doktora çok şükür birseyi yokmuş dış kulak yolunda kızarıklık var sadece dedi damla verdi

Kisa kollu zibin ,altina uzun pijama ve ince pike , iyi oluyor. Pek Terlemiyor. Hatta kışın cama taktigimiz fitilleri de söktük ordan gece hava gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…