2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dogru canim.ben de henuz kan tahlili yaptirmadim ama yaptırınca gerek olursa baslayacagim. Kizim yemeklere tamamen karşı cok mutsuzummm.. doktora gitcez ins

Dogru canim.ben de henuz kan tahlili yaptirmadim ama yaptırınca gerek olursa baslayacagim. Kizim yemeklere tamamen karşı cok mutsuzummm.. doktora gitcez ins
Doğdu doğalı öyle bizimki istahsiz 16 sında kan testi yenilemesi var vitamin talep edicem red gelir balık yağı 1 yaş bu arada

Doğdu doğalı öyle bizimki istahsiz 16 sında kan testi yenilemesi var vitamin talep edicem red gelir balık yağı 1 yaş bu arada
( insallah degerleri iyi cikar sana moral olur azicik yese yüzüm gülüyor yoksa hep mutsuzum kan tahlili icin ben de 1yasini bekliyorum ,kac tüp aliyorlar Hangi hastaneye gidiyorsunuz

Dönem dönem oluyor galiba
Benim kız istahlı ama bu hafta mamaları hep cıkardı eliyle .
Bugun normle döndü.
Düne kadr uykular 23.00 i buluyırdu
Bugun 21.00 da uyudu sükür.
Atak zamanları terslesiyırlar galiba

Hahaha baya oldu görüşmeyeli dünürüm nasılsın hoşgeldin
2020 ağustos anneleri kacissss yapıldı

Menenjit için gittik kulak enfeksiyonu çıktı aşı yapmadı doktor havalar sıcak terliyor diye yatarak emzirdim ondan oldu galiba bu ay 100gram almış sadece ona da canım sıkıldı

Menenjit için gittik kulak enfeksiyonu çıktı aşı yapmadı doktor havalar sıcak terliyor diye yatarak emzirdim ondan oldu galiba bu ay 100gram almış sadece ona da canım sıkıldı
Normal kilosu artık çok hareketleler canım hepsi aynı 200 100 bandında olcak demişti doktorumuz geçmiş olsun kulak icin allah şifa versin efecige

Normal kilosu artık çok hareketleler canım hepsi aynı 200 100 bandında olcak demişti doktorumuz geçmiş olsun kulak icin allah şifa versin efecige
Sağol canım , az alır diyordum da hiç yerinde durmuyor kafasına göre yiyor çıkarıyor eline alıyor bakiyor ,artık isminin hakkını veriyor diyoruz

Evde tarttım abartarak 2 ayda 300 gram görünüyor oda abarttım yani 200 250 arasıdır 2 ayda aldığı yemiyor ki

Evde tarttım abartarak 2 ayda 300 gram görünüyor oda abarttım yani 200 250 arasıdır 2 ayda aldığı yemiyor ki
Yese de bir dakika yerinde durmuyor uyurken bile yer yatağında yatiriyorum ordan bile bir bakıyorum yere uzanmış halinin uzerine
Geçmiş olsun, artık öyle kilo almalar falan kalmadi
herkesin öyle oluyorsa sorun yok ozaman ben acaba normalin alti mi diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…