2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklisin valla canım

adına çok sevindim kızım da var oğlum da ikisinin de tadı bambaşka sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Babalar çok seviniyor erkek olunca

Amin inşAllah canım.Benim de hep hayalim erkek çocuğuydu.Rabbim nasip etti şükür.

Bu tiksinme kokma olayı hamileliğin sonuna kadar gidiyor mu böyle acaba , ben annem varken çok çok zorlandım annem olmasaymış ne halde olurmuşum gerçekten bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun bulantı süreleri herkeste değişiyor benim komşum doğum yapana kadar kusmaları oluyormuş çok korkunç benim 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi iki hamileliğim de de bunda da öyle olur inşallah son on gün inşallah bu arada bulantı için ayva iyi geliyor hem de hamileler için o kadar faydalı ki mutlaka tüketin mevsimiyken

Aynı durumdayım. Yemek yesem bile sonrasında bulantı beni öldürüyor. Soğan yemek kokuları hala peşimi bırakmıyor. 13 hafta bitti ama geçmedi. Acaba sonuna kadar böyle mi olacak diye korkuyorum. İlk gebeliğimde oğlumda asla bu kadar olmamıştı ve bu haftalara kalmamıştı. Artık acaba başka bir rahatsızlıktan mıdır diye düşünmeye başladım. Allah yardımcımız olsun.

İkili test sonucu temiz ama 18. Haftada detaylı taramaya randevu aldım o beni çok korkutuyor ilk bebegim de bay bir hastalık çıkmıştı kalpte şimdiden strese girdim

Aminn canımm..Hep Rabbime sığındım canım benim,bu yaşadıklarımı bile düşünürken şükrettim,Vardır bildiğin Rabbim dedim hep,Çok şükür senin de her şeyin yolunda olmasına sevindim,İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın evladını,bizim için de dua et hamiş hamiş,sende ki sorun neymiş düşüklerde

Amin Allah razı olsun inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. Benimkileri hiç araştırmadı doktorlar herhalde düştükleri üstüste olmadığı için mesela düşükten sonra kızıma dış gebelikten sonra da şimdi hamile kaldım Bi kerede erken düşük oldu.. Doktorun dediği şuydu bebek sağlıksız olunca vücut atar bu kadar daha da araştırma gereği duymadı

Kesinlikle size katılıyorum bende yapamıyorum. Ama eşim hiç sorun etmiyor maşallah hatta benim canım sıkılıyor bazen ne takılıyorsun boşver diyor sadece kendimi fazla yorgun hissediyorum. Bi markete gitsek ki yakın market ama nefes nefese yorgun oluyorum.

benim de ilk gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. bana da doktorum aynı şeyi söyledi. genelde sağlıksız bebeklerde düşük oluyor dedi. ve bu benim daha kolay atlatmamı sağladı. hayırlısı buymuş böyle olması gerekiyormuş demek ki diye düşünüyor insan

Al benden de o kadar alt tarafı iki adımlık markete gidip geliyorum sonra 1 saat dinlenme ihtiyacı duyuyorum

Herkes merhaba yeni katıldım aranıza ... İkinci gebeliğim... 12+4 gebeliğim....ilk haftalar yogun bayılma , kusma ve bulantıyla geçti...İlk çocugumda böyle değildim... İlaç kullanarak hayata döndüm.... Cumartesi gunu ikili test yaptırmaya gideceğim....8 yaşında bir kızım var. uzun süre ara verdik ve sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz... Herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum....

Yapabildigimiz kadar yatalim bence. Bu gunler geri gelmiyor. Kimse de aman sen ne yoruldun demiyor. Evde bir suru is var ama bosluk bulunca once dinlenmeme bakiyorum. Cunku isler hic bitmiyor. Kendimi yorsam da sonraki gun bastan basliyorum.

13+ 2 deyim bende kusma bulantı çok fenelardayım benimde mi kız acaba :)
Bende belirtilerin kız la erkekle ilgisi yok cnm..oğlumda hiç birseyden tiksinmedim fakat 9 ay boyunca da küstüm içim dışıma çıkıyordu artik..ne gecesi ne gündüzü vardı.. şuan da gene biseye karşı tiksintim yok ama sadece çok iştahlı değilim bu sefer bulantim yok ama ara ara afedersin öğürtu var sadece..birde benin oğlumda ilk iki ay ve son bir ay rahimde fena derece baskı ve ağrı vardı.. Son ay dışarı çıkamamıştım.dr giderken arabaya binerken bile zorlaniyordum.elimle bacağımı kaldırır koyardım arabaya dusun artik

Yagsiz yemek tercih et haslama patates ustune yogurt.. kuskus ustune peynir.. dolma yogurtlu bulgur pilavi gibi aylardir bu dortluyle besleniyorum bana iyi geliyor umarim sanada faydasi olur oglen meyveni ye mutlaka

Evet gerçekten Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur böyle durumlar da imtihan ve ümidi kesmemek lazım dua ile inşallah.. Kayıplar üzüyor ister istemez ama Allah yerini çok güzel dolduruyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…