- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
aynisi canim o yuzden ben de kizimin ayakucunda yatiyorum perisan bi halde. Oyle olunca da odadan cikamiyorum su bile alamiyorumAynen bende gece uyuyor muyum yoksa uyku ile uyanıklık arasında yatıyor muyum bilmiyorum çoğu gece yatağında bile yat miyor hem uyanıyor yatağa yatinca
Canim uyku duzenini nasil degistireceksin, gunduz uyutmayim desem o hic olmaz , ama şu gece 1.30a kadar uyumama olayi cok kotuSağol canm bakiyorum hemen
benimkide öyleydi şuan yine öyle gerçisabah 7 gibi uyanıp 9 gibi tekrar uyuyodu 1 saatten fazla tek gündüz uykusu oydu zaten.geceleri hep uyaniyordu. Sonra sabah 8de kalkıp öğlen 1de ve akşam üstü 5de uyumaya başladı birer saat ama geceleri daha az uyandı 2.3 defa. Rahat olmuştu benim için. simdi tekrar sabah 9 uykusuna başladı gece çok uyaniyo tekrar degistircem insallah
Gunduz 2 defa uyuyor kahvaltidan sonra ve aksamuzeri gibi. ondan boyle sanirim , gece gaz sorunu olmiyor, su da iciriyorum oda sicakligi normal. Bu kdr geç yatmasa yine aliskiniz cok kalkmalara ama bi bebek 1 e 1.30a kadar ayakta olurmuGündüz uyku düzeni nasıl? Gündüz çok uyuyor da ondan mı gece 1’e kadar uyumuyor? Yoksa uyumadığı halde mi öyle? Gece için de sıcaktan rahatsız oluyor olabilir, demir ilacı çok gaz yapıyor bizde sizde de öyleyse ondan rahatsız oluyor olabilir. Gece su vermiyorsan onu dene bir de.
Olur kardesimin oglan öyleaynisi canim o yuzden ben de kizimin ayakucunda yatiyorum perisan bi halde. Oyle olunca da odadan cikamiyorum su bile alamiyorum
Canim uyku duzenini nasil degistireceksin, gunduz uyutmayim desem o hic olmaz , ama şu gece 1.30a kadar uyumama olayi cok kotu
Gunduz 2 defa uyuyor kahvaltidan sonra ve aksamuzeri gibi. ondan boyle sanirim , gece gaz sorunu olmiyor, su da iciriyorum oda sicakligi normal. Bu kdr geç yatmasa yine aliskiniz cok kalkmalara ama bi bebek 1 e 1.30a kadar ayakta olurmu
Alem bu bebislerOlur kardesimin oglan öyle
İnan alıstırmayla alakası yok
Masus ısıkları kapatıp yatıyorlar
2.5 yasında karanlıkta evi geziyor
Aslında olmamalı o saate kadar ayakta tabiki. Benim kızım da gündüz 2 uyku uyuyor. Toplam 3 saat. Gece de 8buçuk 9 arası uyuyor. Belli bir saatten sonra çok uyanıyor tabii ama en azından erken yatıyor.aynisi canim o yuzden ben de kizimin ayakucunda yatiyorum perisan bi halde. Oyle olunca da odadan cikamiyorum su bile alamiyorum
Canim uyku duzenini nasil degistireceksin, gunduz uyutmayim desem o hic olmaz , ama şu gece 1.30a kadar uyumama olayi cok kotu
Gunduz 2 defa uyuyor kahvaltidan sonra ve aksamuzeri gibi. ondan boyle sanirim , gece gaz sorunu olmiyor, su da iciriyorum oda sicakligi normal. Bu kdr geç yatmasa yine aliskiniz cok kalkmalara ama bi bebek 1 e 1.30a kadar ayakta olurmu
Benim kız inat bi ben lazım oldum mu arada diyor bi kaç gündürBen hiç çalıştırmadim kendi kendine anni dedi. Ama şimdi sadece sabahları diyor :)
ay aynı lar resmen sen uykuya düşkün musun canım ben uykuyu pek aramam günlük 4 5 saat uyurdum dinlenmeye bagli olaraktan iki kız da uykusuz diyorum bana niye cektin iz bu konuda diyeAlem bu bebislerbizim kuzu da dün gece uykusundan kalkti duvara yaslandi oturarak uyudu
Kızlar hadi babacı olur diyorlar da benimki Erkek oda babacı :))Benim kız inat bi ben lazım oldum mu arada diyor bi kaç gündüryoksa hep baba
Benimki de aşırı anneci kız olmasına rağmenKızlar hadi babacı olur diyorlar da benimki Erkek oda babacı :))
Bu saydıklarının hepsi bizde de var canım. Sadece anne demiyor. Dilinde hep baba oda zaten bu aylarda Ba Ba demesi daha kolay olduğu için sanırım. Bizimkisi işin esprisi canım :))Benimki de aşırı anneci kız olmasına rağmensürekli koklama, sarılma, ısırmalarına maruz kalıyorum gece uykusunda bile anne anne deyip duruyor ve bu durum çok hoşuma gidiyor babası da baya bozuluyor tabii tek kötü yanı yorulduğumda dinlenemiyorum çünkü 5 dk bile durmuyor kimsede hemen anne anne diye geliyor ya da ağlıyor babası ya da anneanne dede kucağına alınca
Evet baba dede gibi kelimeler daha kolay geliyordurBu saydıklarının hepsi bizde de var canım. Sadece anne demiyor. Dilinde hep baba oda zaten bu aylarda Ba Ba demesi daha kolay olduğu için sanırım. Bizimkisi işin esprisi canım :))
Kesinlikle katılıyorum sana. Hele birde bir şey olunca sarılıyorlar ya içim eriyorEvet baba dede gibi kelimeler daha kolay geliyordur1buçuk yaşta zirve yapıyormuş anneden ayrılmama durumu. Sonra azalıyormuş herhalde ama azalmasa keşke ne güzel oluyor böyle
Ben de uykuya cok duskun degilimcanim ama sabaha kadar yari uyur yari uyumaz gunler gecirince beni çok çarpti ,sende 2 tane uykusuz yavru kolay degil yaaa Allah yardimcimiz olsunnnay aynı lar resmen sen uykuya düşkün musun canım ben uykuyu pek aramam günlük 4 5 saat uyurdum dinlenmeye bagli olaraktan iki kız da uykusuz diyorum bana niye cektin iz bu konuda diye
Evet canim aksam uzeri uykusu bizim problemimiz , dün gündüz pek uyumamisti aksamuzeri de uyumadi ,bu sefer 11.30da uyutmayi basardim sükür , bu duzeni kaybetmemeye calisicam. Bi de gece daha az uyanmasini saglayabilsemAslında olmamalı o saate kadar ayakta tabiki. Benim kızım da gündüz 2 uyku uyuyor. Toplam 3 saat. Gece de 8buçuk 9 arası uyuyor. Belli bir saatten sonra çok uyanıyor tabii ama en azından erken yatıyor.
Normalde sabah 6buçuk gibi uyanıyor. 9buçuk gibi ilk uyku 2 gbi ikinci uyku. 3-3 buçuk gibi uyanır ve 8buçuk gece uykusu. Genel düzeni böyle ama arada bozuluyor tabii.
Sana tavsiyem gece o kadar geç uyuyorsa akşam üzeri uykusunu ya uyutma ya da süresini kısalt yavaş yavaş. Yani uyandır. Akşam üzeri uykusu engel oluyordur erken yatmasına. Bir de sabah geç kalkıyorsa onun etkisi de vardır. Yavaştan değiştirsen iyi olur. Değiştirirken de kararlı ol tabii.
İyi olmanıza sevindim. Çocuklarınla bol bol vakit geçir. Benim oğlumda çok hareketli. Afacan diye söylüyorum yaramaz değilde. Zaten bu aylar merak ve keşfetme ayları. Asıl oturup kalan çocuklarda bir sorun vardır. Ama gel gör ki bunu insanlara anlatamıyoruz o yüzden He he deyip geçiyorum bende :)Selam kızlarr ve Ağustos böcekleri
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir....
Biz iyiyiz çok şükür oğlum inanılmaz hareketli 1 dk sabit durmuyor. Abisi böyle değildiücretsiz izindeyim kendim ancak yetişebiliyorum annem hayatta bakamazmış ikisine birden
Biz sabah 7.30-8:00 uyanıyoruz. 10.30 ve 15.30 da iki uyku yapıyor. Gece uykusuna 21.30 gibi geçiyor. Gece 1-2 kez kalkıyor kimi zaman 4-5 kez kalkıyor diş sancısı karın ağrısı falan sebep olabilir. Yavaş ve sakin bir çocuk değil çok hareketli, ayağımda sallayarak uyuyor uykuya geçişler zor ağlıyor hemen dalamıyor.. gören herkes baya yaramaz olacak diyor sinir oluyorum hareketli çocuk yani yapılacak bişey yok. Geçen Kv diyor. Kızma ama bu abisi gibi değil daha yaramaz... yooo niye kızayım yaramaz yapacak bişey yok dedimvelhasıl günler uykusuz ve bol koşturmalı geçiyor. Hepinizi öpüyorum
Eğer geç yatsam zor olur da ben de 10 gibi bayılıp kalıyorum geneldeEvet canim aksam uzeri uykusu bizim problemimiz , dün gündüz pek uyumamisti aksamuzeri de uyumadi ,bu sefer 11.30da uyutmayi basardim sükür , bu duzeni kaybetmemeye calisicam. Bi de gece daha az uyanmasini saglayabilsemmasallah senin minnoşun duzeni guzel , ama aksam 8.30da yatinca sık sık bölünen uzuuun bir gece , sizin icin zor olmuyormu ?
Himm anladim canim, ben biraz gec yatiyorum, gibi anca islerimi bitiriyorum yds calismasi vs derken. isler bitmiyor yaa o yatinca islere kosturuyorum ,tam ben yatacagim vakit kizim hooop kalkarsa "anne ben uykumu aldim hadi biraz oturalim"diyeEğer geç yatsam zor olur da ben de 10 gibi bayılıp kalıyorum geneldebazen de tam uyanamadan emziriyorum galiba bir uyanıyorum belim sırtım pert, yerdeyim bu ara yer yatağında yatırıyorum o yüzden ben de bazen halının üstünde filan buluyorum kendimi Gece beslenmesini keseyim diyorum mümkün değil su veriyorum uyumuyor emzik veriyorum sinirleniyor. Em em diyor mecbur emziriyorum uyusun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?