Doğduğun bu zamana kadar beni hiç böyle uykusuz bırakmamıştı. Geçen haftalara kadar gece de 1 ya da 2 kez uyanırdı yanağını okşarken geri uykuya dalardı. Gündüz 2 kez 2 şer saat uyurdu.
Şimdi ne gündüz uykusu ne gece uykusu var. 9da uyuyan çocuğu zorla 12 de uyutuyorum kafamı yastığa koymadan geri kalkıyor. Zombi gibiyim
Doğduğun bu zamana kadar beni hiç böyle uykusuz bırakmamıştı. Geçen haftalara kadar gece de 1 ya da 2 kez uyanırdı yanağını okşarken geri uykuya dalardı. Gündüz 2 kez 2 şer saat uyurdu.
Şimdi ne gündüz uykusu ne gece uykusu var. 9da uyuyan çocuğu zorla 12 de uyutuyorum kafamı yastığa koymadan geri kalkıyor. Zombi gibiyim
benim kız gündüz bi kere uyuyor ida bi saati ya buluyor ya olmuyor gece de artık emzirmekten ne yaptığımı şaşırdım yaa büyük kız gece daha iyi uyuyurdu ya da vakit geçtiği ı içinmi unuttummmmm gece uykusu hasret kaldık
Yaramaz dedikleri çocuklar akıllı,araştırmacı çocuklar 3 oğlum hepsi kurtlu bi daha bebek cocuk olmayacaklar hayati durum olmadıkça kudursunlar hiç önemli değil Zaten artık akıl sağlığım eskisi gibi değil saldım bende
Ben Herzaman derim salmış bir anne gördüyseniz asla kınamayın ay ne rahat kadın demeyin o seviyeye kolay gelinmiyor diye
Benim oğluma yaramaz derler bende yaramaz çocuk akıllı çocuktur ben köşe taşı gibi bir çocuk istemiyorum zaten derim .