2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben bu ara bitiğim, gece kaç kez uyaniyo bilmiyorum..Gece emzirmeye nasıl son verebilirim kızlar? goguslerim agriyo artık emzirmekten
Ya bizimki devqmli uyandigi icin disi cikiyo mu cikmiyo mu hic anlamiyorum. Gece emzirmeyi benim de birakmam.lazim ama hala kiyamiyorum

Doğduğun bu zamana kadar beni hiç böyle uykusuz bırakmamıştı. Geçen haftalara kadar gece de 1 ya da 2 kez uyanırdı yanağını okşarken geri uykuya dalardı. Gündüz 2 kez 2 şer saat uyurdu.
Şimdi ne gündüz uykusu ne gece uykusu var. 9da uyuyan çocuğu zorla 12 de uyutuyorum kafamı yastığa koymadan geri kalkıyor. Zombi gibiyim

Şaka mi uyku saatleri hay maşallah ne çocuklar varmis

benim kız gündüz bi kere uyuyor ida bi saati ya buluyor ya olmuyor gece de artık emzirmekten ne yaptığımı şaşırdım yaa büyük kız gece daha iyi uyuyurdu ya da vakit geçtiği ı içinmi unuttummmmm gece uykusu hasret kaldık

Ben Herzaman derim salmış bir anne gördüyseniz asla kınamayın ay ne rahat kadın demeyin o seviyeye kolay gelinmiyor diye
Benim oğluma yaramaz derler bende yaramaz çocuk akıllı çocuktur ben köşe taşı gibi bir çocuk istemiyorum zaten derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…