2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kurufasulye veeiyo musunuz yoksa hala gaz olur diye cekinxeniz var mi
Ben vermiyorm ama kvde veriyor gaz yapmadı ama ben daha cekiniyorm
Mısır vermisler o kabus gibiydi .
Tıkadı cocugu kabız oldu bi gece inim inim inledi yavrım
Mısır göresim ypk suan.

Komsuya ne canım?
Yaramazsa bana yaramaz cocuum
Komsu da cok rahatsızsa görüsmesin.
Ay hic takılma bpsver
İşte sorun bana rahatsız olduğunu hiç hissettirmedi. Ama bir daha böyle bir cümle kurarsa cevabını alacak. Ki yaramazlık benim bildiğim bilerek yapılır. 1 yaşındaki çocuk ne kadar bilebilir.

İşte sorun bana rahatsız olduğunu hiç hissettirmedi. Ama bir daha böyle bir cümle kurarsa cevabını alacak. Ki yaramazlık benim bildiğim bilerek yapılır. 1 yaşındaki çocuk ne kadar bilebilir.
Ewet insana dokunuyo o kelime baskaso deyince

Mısır göresim ypk suan.
Mısır da vermedim ya bak dedin iyice tirstim

Mısır göresim ypk suan.
Bakalim dun verdim bi sorun olmadi pilav ustu kuru yedi recep.ivedik stayla.

Aynen öyle canım. Yaramaz kelimesi zaten beni düşündürdü. Yoksa oğlum afacan hareketli. Ama yaramaz değil.
Yaramazla afacanlik arasindaki farki tam bilmoyorum ama zaten baskasi deyinxe insan bi sawunmaya geciyo direkt bide ben kimsenin cocuguna demem yaramaz falan diye zaten kendileri soyler

Tek yurumeyen benimki kaldı galiba. 19 no chicco ilk adım ayakkabisi var gorumcemden ama küçülüyor, 20 no almam gerekecek gibi. Neler aldınız nelerden memnun kaldınız?
chicco çok güzel ömer su an vicco giyiyor oda iyiydi
Bu söz masum bebeğe söylenecek söz mü Allah bildiği gibi yapsın o kadını

Yaramazla afacanlik arasindaki farki tam bilmoyorum ama zaten baskasi deyinxe insan bi sawunmaya geciyo direkt bide ben kimsenin cocuguna demem yaramaz falan diye zaten kendileri soyler
Yaramazlık, bilerek yapılacak bir şey. Mesela 3 yaşındaki çocuk birine vuruyorsa bilerek isteyerek yapıyordur. Ama 1 yaşındaki bebek isteyerek yapmaz. O yüzden o afacanlık oluyor. Dediğin gibi başkası söyleyince ister istemez insan sinir oluyor.

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. İnsan kendi evladına çok daha sabırlı oluyormuş. O yüzden varsın kırsın döksün kendi kendine öğrensin.

Evet xok dogru bilerek yaptiklari hicbi sey yok... Ki bilerek yapacaklari yaslarda gelecek ama baskasi bence bunu dememeli dedigin gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…