2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebislere kendi yemesini nasil ogreticez yaa tabakalr yemekler yerlerde üstbaş batiyorrr
Bizde de durum aynı. Ama kendisi yemek istiyor. O yerken arada bende ağzına veriyorum öyle yiyor. Dün akşam bir kase yemek yerdeydi. Mama sandalyesine de döktü öyle yedi. Böyle böyle öğrenecekler.

Gerektiği yerde müdahale yeterli Çocuk olmak çok güzel Iyi diyorsun Bana pek bisey diyen yok Allah yardım etsin derler genelde Eşim senin gibi cevap veriri gerekirse ben güler geçerim

Bizde de durum aynı. Ama kendisi yemek istiyor. O yerken arada bende ağzına veriyorum öyle yiyor. Dün akşam bir kase yemek yerdeydi. Mama sandalyesine de döktü öyle yedi. Böyle böyle öğrenecekler.
Evet Allah bize guc kuvvet versin..
Tutup agzina göturmeye calismalari da cok tatli ama ahh o batan yerler...

Çatalla tek tek ağzına götürmeye çalışıyor. Kendi ağzı doluykende bana yediriyor. Ben yiyene kadar bırakmıyorda :)
Ayy bizde de ayni bi sey yiyosa muhakkak once bana veriyo kasigi ya da ekmegi neyse su icirmiyo hicbi sekilde kendi iciyo once sonea bana iciriyo.. sacimi tarayamiyorum taragi aliyo kafama vura vura tariyo

Ayy bizde de ayni bi sey yiyosa muhakkak once bana veriyo kasigi ya da ekmegi neyse su icirmiyo hicbi sekilde kendi iciyo once sonea bana iciriyo.. sacimi tarayamiyorum taragi aliyo kafama vura vura tariyo
Cok iyi anlıyorum canım seni. Gördüklerini bizim üzerimizde deniyorlar. Babana da ver diyorum giderken yolda yiyor sonra geliyor tekrar alıp öyle götürüyor. :)

Bütün geceyi hastanede geçirdik ateşi 40a çıktı birden. Crp değeri yükselmiş. Enfeksiyon kapmış. Son zamanlarda elinde ne varsa duvarlara yerlere sürüp ağzına sokuyordu. Aman kızlar sizde dikkat edin
Çok geçmiş olsun kıyamam ya canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…