Bizde de durum aynı. Ama kendisi yemek istiyor. O yerken arada bende ağzına veriyorum öyle yiyor. Dün akşam bir kase yemek yerdeydi. Mama sandalyesine de döktü öyle yedi. Böyle böyle öğrenecekler.
Ben Herzaman derim salmış bir anne gördüyseniz asla kınamayın ay ne rahat kadın demeyin o seviyeye kolay gelinmiyor diye
Benim oğluma yaramaz derler bende yaramaz çocuk akıllı çocuktur ben köşe taşı gibi bir çocuk istemiyorum zaten derim .
Gerektiği yerde müdahale yeterli Çocuk olmak çok güzel Iyi diyorsun Bana pek bisey diyen yok Allah yardım etsin derler genelde Eşim senin gibi cevap veriri gerekirse ben güler geçerim
Bizde de durum aynı. Ama kendisi yemek istiyor. O yerken arada bende ağzına veriyorum öyle yiyor. Dün akşam bir kase yemek yerdeydi. Mama sandalyesine de döktü öyle yedi. Böyle böyle öğrenecekler.
ben yere devasa bir örtü serip sadece bezle bırakıyorum ikisini de elimle tabağı tutuyorum bunlar kaşıklarla döke saça yiyorlar. arada da ben veriyorum ağızlarına sonra yallah banyo. bir şekilde öğrenecekler gerçekten.
Ayy bizde de ayni bi sey yiyosa muhakkak once bana veriyo kasigi ya da ekmegi neyse su icirmiyo hicbi sekilde kendi iciyo once sonea bana iciriyo.. sacimi tarayamiyorum taragi aliyo kafama vura vura tariyo
Ayy bizde de ayni bi sey yiyosa muhakkak once bana veriyo kasigi ya da ekmegi neyse su icirmiyo hicbi sekilde kendi iciyo once sonea bana iciriyo.. sacimi tarayamiyorum taragi aliyo kafama vura vura tariyo
Cok iyi anlıyorum canım seni. Gördüklerini bizim üzerimizde deniyorlar. Babana da ver diyorum giderken yolda yiyor sonra geliyor tekrar alıp öyle götürüyor. :)
Bütün geceyi hastanede geçirdik ateşi 40a çıktı birden. Crp değeri yükselmiş. Enfeksiyon kapmış. Son zamanlarda elinde ne varsa duvarlara yerlere sürüp ağzına sokuyordu. Aman kızlar sizde dikkat edin
Bütün geceyi hastanede geçirdik ateşi 40a çıktı birden. Crp değeri yükselmiş. Enfeksiyon kapmış. Son zamanlarda elinde ne varsa duvarlara yerlere sürüp ağzına sokuyordu. Aman kızlar sizde dikkat edin