Ben veriyorum canım. Nohut, Kurufasulye barbunya. Ama az veriyorum yarım öğünlük ve çok katı olarak değil biraz sulu olarak veriyorum. Mercimek bu hafta vermeye başladım.
Bizde de ses ister istemez oluyor. Söylüyorum da kusura bakma diye. Oda bu zamana kadar hiç bu şekilde konuşmadı. Ki ben 8 den sonra parkede oyuncakla bile oynatmıyorum dikkat ediyorum ses olmasın diye. Kendi oğlu da var 11 aylık. Dün öyle söyleyince üstünde durmadım ama bugün kayınvalidemde söyledi. Aklıma takıldı.
Ben veriyorum canım. Nohut, Kurufasulye barbunya. Ama az veriyorum yarım öğünlük ve çok katı olarak değil biraz sulu olarak veriyorum. Mercimek bu hafta vermeye başladım.
Bende konu olduğunda takılmadım. Ertesi gün dile gelince takıldım. Ama şuanlık komşuma bir şey demeyeceğim. Tekrar aynı durum olursa net bir şekilde konuşacağım. Yaramazlık kelime takıldım. 1 yaşındaki çocuk bilinçli bir şey yapsa yaramazlık olur. Ama bilinçsiz daha.
Kızlar bugün acayip stres oldum ne yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim daha yeni 14 aylık oldular şimdi yeni bebek çok zamansız oldu bu saatten sonra ruhuma fatiha artik
Kızlar yorumunuza ihtiyacım var. Alt komşumun benim oglumdan 2 ay küçük oğlu var. Sakin oturduğu yerde oyun oynayan bir bebek. Benim oğlumda hiç yerinde durmayan sürekli gezinen, hareketli bir bebek. Dün komşum ben ve kayınvalidem parktaydık. (komşumla kayınvalidemde tanışıyorlar.) kayınvalidem oğlumu yüksekte bir spor aletinin içine koydu biraz tehlikeli bir şey bana da resmini çek falan dedi. Neyse komşumda işte oğlumun yaramazlıkları nerden öğrendiği belli oldu dedi.
Sonra bugünde kayınvalidem komşumun söylediğini dile getirdi falan.
Sorum şu komşum oğlum hareketli diye rahatsız mı oluyor acaba? Bir kaç kere yere bir şey dökmüştü çay tabağını kırmıştı falan. Ama şu var ben böyle durumlar olunca rahatsız olduğumu falan belli edince komşumda aşk olsun çocuktur falan diye söylüyor. Kayınvalidemde öyle söyleyince kafam bi bulandı. Siz ne düşünürdünüz?
Kv tınlama birazcık içine sincekse komşuna gitme o sana gelsin en azından biraz gözlemle baktın hala bir elektrik var açıkça söyle böyle böyle de ama bence takılma benim başıma gelen daha bomba eşimin teyzesi ayran döktü diye efe beddua etti allah canını alsın emi dedi şuan hepsiyle savaş ilan ettim cumartesi günü oldu olay şaka gibi allah onun belasını versin