Bütün geceyi hastanede geçirdik ateşi 40a çıktı birden. Crp değeri yükselmiş. Enfeksiyon kapmış. Son zamanlarda elinde ne varsa duvarlara yerlere sürüp ağzına sokuyordu. Aman kızlar sizde dikkat edin
Geçmiş olsun Allah şifa versin . Bu dönemde bütün bebekler ağzını sokuyor her şeyi ya. Her şeyi yıkıyorum eline ne alırsa. Ama korkuyorum bende mikrop kaparsa diye.
Geçmiş olsun Allah şifa versin . Bu dönemde bütün bebekler ağzını sokuyor her şeyi ya. Her şeyi yıkıyorum eline ne alırsa. Ama korkuyorum bende mikrop kaparsa diye.
Her gün evi silip süpürüyorum. Her şeyi her yeri yıkıyorum siliyorum ama bir şey gelip buluyor. Düşmüştü şimdi tekrar 38.3 e çıktı. Sürekli hastanede de olmak istemiyorum virüs bir yandan ne olacak böyle bilmiyorum. İyice paranoyak oldum
Her gün evi silip süpürüyorum. Her şeyi her yeri yıkıyorum siliyorum ama bir şey gelip buluyor. Düşmüştü şimdi tekrar 38.3 e çıktı. Sürekli hastanede de olmak istemiyorum virüs bir yandan ne olacak böyle bilmiyorum. İyice paranoyak oldum
Bakmıyorlar genel olarak
Savas veriyorm haftalardır
Üstelik benim yarım gün ama kvde de annemde kacacak delik arıyor
Kvdenin haftasında esim gececi oluyor ,birlikte bakıyorlar.
Annem tutturdu cmrsti bakmam diye
Simdi isyeriyle konustm cmrtsi bakcak ben ise gitcem.
Pazartesi izin kullancam annemin haftasında
Valla carsı karısık bizde
Bütün geceyi hastanede geçirdik ateşi 40a çıktı birden. Crp değeri yükselmiş. Enfeksiyon kapmış. Son zamanlarda elinde ne varsa duvarlara yerlere sürüp ağzına sokuyordu. Aman kızlar sizde dikkat edin
Cok gecmis olsunn
O durum bizde de vsr
Sürekli siliyorım yerleri ama nereye kadr
Artk paranoyak oldum
Tlc de mikrpp olcen aletler var ya ondan nerde bulabiliriz diyorm kociye
Cünkü cidden artk yoruldm silmekten
Günaydın kızlar haftada iki gün yüzyüze eğitim için okula gidiyorum ,diğer günler canlı ders , 4gun annemle babam bizde kalıyor efeye bakıyor o günler rahatlıyorum , menisküs yırtığı oluştu dizimde nasıl başardım bilmiyorum . Çalışmak ve biraz olsun evden uzak olmak güzel ama virüsten dolayı korkuyorum Allah'tan öğrenci sayım az okuldan geldigim günler efeyle daha rahat ilgileniyorum ,bu hafta yüksek lisansim da başlıyor tam gaz yaşıyorum şuan tekerlek patlamaz inşallah bir yerde
Cok gecmis olsun vovuklar buluyo gercekten evi de silsen disari cikinca en basitinden zaten orayi burayi elliyolar yine virus kapiyolar Allah tez zamanda sifa versin
Günaydın kızlar haftada iki gün yüzyüze eğitim için okula gidiyorum ,diğer günler canlı ders , 4gun annemle babam bizde kalıyor efeye bakıyor o günler rahatlıyorum , menisküs yırtığı oluştu dizimde nasıl başardım bilmiyorum . Çalışmak ve biraz olsun evden uzak olmak güzel ama virüsten dolayı korkuyorum Allah'tan öğrenci sayım az okuldan geldigim günler efeyle daha rahat ilgileniyorum ,bu hafta yüksek lisansim da başlıyor tam gaz yaşıyorum şuan tekerlek patlamaz inşallah bir yerde
Bakmıyorlar genel olarak
Savas veriyorm haftalardır
Üstelik benim yarım gün ama kvde de annemde kacacak delik arıyor
Kvdenin haftasında esim gececi oluyor ,birlikte bakıyorlar.
Annem tutturdu cmrsti bakmam diye
Simdi isyeriyle konustm cmrtsi bakcak ben ise gitcem.
Pazartesi izin kullancam annemin haftasında
Valla carsı karısık bizde
1 hafta annen 1 hafta kw mi bakiyo
Yorulduklari icin mi bakmak istemiyolar
Benim annemde bi yere gitmistim cocuk dustu ust dudagi patladi falan korkmaya basladi sorumluluk cok agir diye hak vermiyo da degilim yaw
Geçmiş olsun canim allah kolaylık versin
Hijyen konusunu ben saldım kızlar düseni veriyorum köpek var zaten evde hijyen var mı bilemiyorum yanlış anlaşılmasın tabiki yıkamadan kirli yada ev pis degil ekstra hijyeni saldım her gün çamaşır suyunu biraktim
6 ay damacana suyla banyo yaptırmayı bıraktım efe ek gıdaya geçiş surecinde beraber hijyen de gitti
bağışıklığı daha da kuvvetlenmiş değerleri yükseldi bağışıklık degeri çok düşüktü doktor kızdı biraz mikrop alsın dedi abartmamak lazım hijyen olayını dozunda
Kızlar 3 gündür ateşi sürekli yükseliyor 39.4 te şu an. Ve düşmüyor. Kovid olabilir dedi doktor kan sonucuna göre kovid testi isteyecek of hayatım en geçmez bir buçuk saatini yaşıyorum ne olur dua edin
Kızlar 3 gündür ateşi sürekli yükseliyor 39.4 te şu an. Ve düşmüyor. Kovid olabilir dedi doktor kan sonucuna göre kovid testi isteyecek of hayatım en geçmez bir buçuk saatini yaşıyorum ne olur dua edin
Kızımda yaşadık 4 gün 40 derece ates oldu baska hic birsey bulunamadı 4. Gun sonunda vucudunda kırmızı döküntüler çıkınca anladı doktorlar 6. Hastalık olduğunu panik yapmayın kovid değildir büyük ihtimalle ateşi kontrol altında tutun inşallah en kısa sürede iyileşir ufaklık allah şifa versin