2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin inşallah çok teşekkür ederim

Evet canim
o da bi nevi aşi gibi oluyor. Bzim evde de kedüş var onceleri asla salona sokmuyordum ama o da evladim , ana yuregi dayanmiyor iceri aliyoruz . gucum yettigince Islak bezle koltuk hali siliyorum ogluşun tüylerini. Onun varligi Kizimin gelisimine cok faydali oldu
sonmelodi00 E elfpeksimeti cok gecmis olsun kizlar

Viral enfeksiyon geçiriyormuş. Covid testi yapıldı. Şayet covid varsa da tedavi sadece ateşi düşürmeye yönelikmiş. Yani paranox ya da dolven vereceğim ateşi yükseldikçe
Allahim şifa versin yaa dua ediyorum ates yukselmisse demkki vucudu savasiyor mikropla korkma canim, anne sutu aldi bagisikligi iyidir yuregini ferah tutmaya calis

Allahim şifa versin yaa dua ediyorum ( ates yukselmisse demkki vucudu savasiyor mikropla korkma canim, anne sutu aldi bagisikligi iyidir yuregini ferah tutmaya calis
Çok hassaslaştı yemek bile yemiyor. Ya emip uyuyor ya mama içiyor. Hali yok gibi ayakta duramıyor. Canım sıkılıyor bende haliyle çok üzülüyorum elimden hiç bir şey gelmiyor.
çok teşekkür ederim canım çok sağ ol

Nasil uykulari duzenli mi bi kere kalkiyosa iyi bari
Gündüz uykularını düzene soktum. Sabah 7 ile 8 arasında uyanıyor. 12 de tekrar uyuyor. Yarım saat 45 dakika uyuyor. 4 5 gibi tekrar uyuyor oda en fazla 1 saat oluyor. Gündüz toplam 2 saat uyuyor. Gece uykusuna 10 da yatırıyorum. 1 e kadar uyuyor sonrasında 2 3 saatte bir uyanıyor. Yani gece de en az 3 kere uyanıyor. Geçen gece 4 te bi uyandı 6 buçuğa kadar uyumadı. En son uykusuzluktan eşimi uyandırdım bi yarım saat uyuyayım dedim. Sağolsun salonda biraz oyaladı.

Ben oglen bir kere yatiriyorum aksamda 10 da yatiyp 8 gibi kalkiyo ama cok fwzla uyaniyor gece

1 ay once 3 saat uyuyodu artik 2 saat uyuyo
Bu hafta bizimki de gündüz doğru düzgün uyumuyor. Gece de hep uyanıyor. Dün gece 12 ye kadar uyumadı ya. Bugünde sabah 8 den akşam 10a kadar sadece 1 buçuk saat uyudu. İnşallah yarın eski düzenimize döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…