2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1 hafta annen 1 hafta kw mi bakiyo
Yorulduklari icin mi bakmak istemiyolar
Benim annemde bi yere gitmistim cocuk dustu ust dudagi patladi falan korkmaya basladi sorumluluk cok agir diye hak vermiyo da degilim yaw
Aynen 1 hafta annem
1 hafta kvde
Kvdem bakarken esim de yanında oluyor
Benim yarım gün 9-14.00 arası calısıyırm
Esim 16.00 de ise gidiyor o haftalarda
Kvdeye bisey diyemiyorm görümcem de cocukları yolluyor.(
Annem özgürlüğümü kısıtlıyosnuz benim dediği icin bakmak istemyor

Allahim ya hepsi adeta bi nil karaibrahimgil annen onceden calisan bi kadin miydi ondan agir gelmistir tekrar sorumluluk vs aman Allah kolaylik versin ne diim zor gercekren sen ister misin sonucta cocugu birakip ise gitmek ama hayat gayesi

Yok canım. Emerken uyuyor. Ayakta sallanmayı sevmedi.
Benimki emip uyuyo ama sallamazsam uyanie hemen salliyorum o yuzden diycejsin sallamayo birak ama oglen uykusu uyumazsa ben cok yoruluyorum o uykusu benim motivasyonum bide simdi cocuk gelisimi bolumune basladim en azindan ders calisiyorum o arara

Benimki emip uyuyo ama sallamazsam uyanie hemen salliyorum o yuzden diycejsin sallamayo birak ama oglen uykusu uyumazsa ben cok yoruluyorum o uykusu benim motivasyonum bide simdi cocuk gelisimi bolumune basladim en azindan ders calisiyorum o arara
İlk 2 ayında oğlumda öyleydi hep kucagımda uyurdu. Sonra yanına yattım öyle uyudu. Kalktığımda anında uyanırdı. Son 6 aydır yanından kalksamda hemen uyanmıyor. Öğlen uykusu boyunca ayağında mı tutuyorsun?
Hayırlı olsun. Üniversite mi okuyacaksın?
Bende okul öncesi öğretmeniyim. Aklına takılan bir yer olursa yardımcı olurum.

Allah ne verdiyse açıkçası. kahvaltıyı bulamaç yapıyorum çünkü com iştahlı bir bebek değil peynir ceviz tereyağ irmik yulaf unu muz karıştırıyorum. öğlen çorbasını ben iciriyorum yogurdu bu aralar onune koyuyorum kaşık kullanma çalışması yapıyor çok başarılı değil ama idare ediyoruz meyveleri sebzeleri kendi yiyor akşam da bizim yemekte ne varsa duruma gore ben yediriyorum veya kendi yiyor

Allahim ya hepsi adeta bi nil karaibrahimgil annen onceden calisan bi kadin miydi ondan agir gelmistir tekrar sorumluluk vs aman Allah kolaylik versin ne diim zor gercekren sen ister misin sonucta cocugu birakip ise gitmek ama hayat gayesi
Yok annem hic calısmadı

Slm kızlar
İyi aksamlar
Bugun gecikmeli 1 yas asılarımızı olduk
Bizimki yüzyüze egitme geciyor
Kule yapın birlikte ,önceleri dagıtır sonra o da yapmaya baslar dedi
Hayvanları azcık bililyor
Aslan
Kedi köpek bunları söylüyor
Hayvanları ögretin
Renkleri ögretin dedi
Günde en az 1 kitap okuyın dedi
Kitap okuyorz zaten hergün bikac tane
İlgisini cekmesede arkasından dolanıp okuyorm
Bitiriyorm kitabı.
Hızlandırılmıs egitime geciyorz azcık
Bi de emzik bırakılsın dedi
Gündüz asılardan da ıykusu cok vardı,emziksiz uyudu
Ama suan resmen arıyor evin icinde

Sleepy iyi geceler serisinden alıp deneyen memnun kalan var mı?

Yok arada uyanip duruyo ondan sallyip bkrakiyorim ama yaninda degilsem zaten hemen uyaniyo birinci bi ise yaramiyor bari dedim hazir bosken hayalimdeki okulu okuyim sagol vallaho sorabilirom sen suan calisiyomsn

Bulamaç konusunda çok tepki aldım benimki hiç yemeyen bir bebek elinde asla birşey yemez blw 0 bu ara puture kafayı taktı ondan dolayı korkularım var

Bulamaç konusunda çok tepki aldım benimki hiç yemeyen bir bebek elinde asla birşey yemez blw 0 bu ara puture kafayı taktı ondan dolayı korkularım var
Buharda haşlanmış elma ya da havucu da mı yemiyor. Özellikle brokoliyi çok merak ediyor benim ki ayrı bir inceleyerek yiyor

Valla tepkilere bakamayacağım ömrünün sonuna kadar da oyle yemeyecek zaten. Kilosu düşük ve kahvaltı da gerekli besinleri alması için yapıyorum ilk kızımdan insanları sallamamayi öğrendim oyuzden kim ne der takmıyorum. Oğlumun iştahlı bir bebekte değil şimdilik böyle gidiyorum. Bulamac yiyor diye normal yemek yememezlikte yapmıyor.

benim kızda hiç bişey yemiyor hatta çok boğaza kaçma yaşıyorduk sonunda her taraftan bürer azı dış çıktı boğaza kaçma haliazaldi çok az yiyor 8 Kilo bile değil kiyafetle

benim kız bulamaçla yemiyor canı isterse bi kaç lokma yumurta yada menemen minicik peynir fln zaten tatlı sevmiyor bal reçel veriyorum ekmekle asla yemiyor hem en cikariyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…