2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok arada uyanip duruyo ondan sallyip bkrakiyorim ama yaninda degilsem zaten hemen uyaniyo birinci bi ise yaramiyor bari dedim hazir bosken hayalimdeki okulu okuyim sagol vallaho sorabilirom sen suan calisiyomsn
Oğlumda yanında yaptırsam hala uzun uyuyorda gene en azından yoksamda biraz uyuyor. Ne mezunuydun canım sen. Yok 6 yıl öğretmenlik yaptım şuan çalışmıyorum. Oğlum büyüyene kadar düşünmüyorum.

Alerji testi yaptıran var mı? Nasıl yapılıyor canı yanıyor mu. Bir şeylere alerjisi var ama anlayamıyorum. Domates ve yumurta beyazında yapıyordu onu da vermiyorum ama neden oluyor artık anlamıyorum.

Eklentiler

• DEF6C59E-EECE-4454-8AAF-68E06DDE1E6C.webp
    20 KB · Görüntüleme: 51
Alerji testi yaptıran var mı? Nasıl yapılıyor canı yanıyor mu. Bir şeylere alerjisi var ama anlayamıyorum. Domates ve yumurta beyazında yapıyordu onu da vermiyorum ama neden oluyor artık anlamıyorum.
Biz yaptırdık. Koluna rakamlar yazdı sonra damla damla bir şeyler damlatti. Sonra da iğne ucu gibi bir şey batırdı. Çok acımadı az ağladı. Ama kolunu 20 dakika kımıldatmadan tutmak en zoruydu. bizim kan ve deri testinde sadece yumurtaya alerjisi çıktı. Süt ve süt ürünlerine de tepki veriyor. O çıkmadı testlerde. Mercimek ceviz şeftali veriyor musun bunlarda yapabilir?
Bende çok işin içinden çıkamıyorum. Ayı ilerdekce tolere ediyor.

Evet onları yediriyorum. Aslında farklı verdiğim bir şey yok her zaman yediği şeyler ama bazen böyle oluyor, damlasından verince geçiyor. Bazen hiç olmuyor.

Evet onları yediriyorum. Aslında farklı verdiğim bir şey yok her zaman yediği şeyler ama bazen böyle oluyor, damlasından verince geçiyor. Bazen hiç olmuyor.
Baya alerjisi var geçmiş olsun ya biz 3 kere yaptırdık sonuncuda cıktı yumurta beyazı alerjisi ben emindim ama 2 kere yanılttı deriye minik iğne batırıp solüsyon ve kan testi şeklinde oluyor bence goturmelisn baya tepki vermiş ilaç damla verdikten 3 gün sonra götürecekmişsin ilaç 3 gün önce kesiliyor bilgine

Bütün vücudu böyleydi damlayı verdikten yaklaşık 12-13 saat sonra komple kayboldu.
Gelecek ay götüreceğim ama benimki hiç yerinde durmuyor çekindiğim taraf bu. Kolunda bir şey bekletmek neredeyse imkansız

Selam kizlar, tamamen memeden kesmeyi dusunen var mi yoksa 2 yasina kadar emzirecek misiniz? Ben emzirmek istiyordum ama 49 kiloya düstüm bitik haldeyim memeden kesmeyi dusunuyorum bir yandan da cocugumun hakkina da girmek istemiyorum ne yapacagim bilmiyorum

Bizde ayni durumu yaşıyoruz üçünü de tek tek verdim 5 gün boyunca tepki vermedi. Dün mercimek verdim tepki verdi. Nasıl oluyor anlamıyorum.

Alerjisi olduğu için bağışıklık sistemi güçlensin diye 2 yaşına kadar emsin istiyorum. Ama vitamin değerlerimde düşme benimde var. En azından bir buçuk yaşına kadar emzir derim zaten 14 aylık oldular bile.

Canım 2 doktor aynı şeyi söyledi artık anne sütü kahve yani atıştırma bu aylarda max sütünüz 60 cc ben hala sagdigim icin biliyorum 800 cc sütlerden 80 cc sütlere indim zaten çocuklar ac olduğu icin emmiyor sadece alışkanlık emzik niyetine hakka girmek konusu senin kararın ama ben sağlıklı anne mantigindayim çünkü sen iyi hissetmezsen nasıl faydan olcak bebege mama var aynı mantık hiç anne sütü almayan bebekler var bakınız eşim sapasağlam bağışıklığı anne sütü ilk 1 yıla yakın besleyici araştır tatlim sonucu gör

1-2 yas arasi anne sutu alan bebeklerde bagisiklik sisteminin digerlerine gore daha guclu oldugu tespit edilmia boyle bi aciklama yapti doktorlar bulursam atarim fakat kesinlikle Efelihayat ne katiliyorum eger sen artik kendini iyi hissetmiyosan sama kendini gucsuz hissettiriyosa emzirmeyi birak alacaklarini aldilar zatem sen iyi olmadiktan sonra bence hicbi onemi yok bu emzirme.konusuna zaten asiri kilim annelere yapilan baskiya

Ben de anne sütünü abartip iksirmis gibi gösteren mama karşıtı insanlara ayarım yahu sütü gelmeyen sadece mamayla beslenen bebekler var napsinlar simdi besleyiciligi zamanla azaliyormus baya araştırdım zaten ek gıdaya 6. aydan sonra geçilme sebebi oymuş bağışıklığı etkileyebilir iddiam yok ama besleyicilik konusunda baya arastirma okudum
L lavanta111 emzirme sayını bilmiyorum ama azalabilirsin günde 3diyorlar şuan zaten anne sütü alan bebeklere

Zaten sade anne sutu yetse o zaman 2 yasina kadar sadece meme emsinler bu amme sutu sart tutumumdan dolayi zaten kadinlarin sutu kesiliyo bence kendini kasmaktan yani kadin orda sutum gelmeli diye heba olmaktan cocukla tam ilgilenemiyo... Bencede once anne kendini dusunmeli kendi karar vermeli

Mama karşıtı insanlara sinir olanlardan biri de benim. Oğlum hem anne sütü hemde mama içiyor. Mama pis Aa senin sütün yok mu. Biberon verme seni emmez. Neler neler duydum. En son çok hayranım zaten gecenin bir yarısı kalkıp mama yapmaya diye bir çıkıştım. O günden beri kimseden ses çıkmıyor. Sanane kardeşim çocuk benim ister mama veririm ister emziririm kimene diyesim var :)

benim eşde almamış pek sevgili kaynana m eşimi hiç istemediği için bi.kaç hafta fln emzirmis galiba belki ida yok
ama eşim bence bünye çok zayıf oda diyor her seferinde anne sütü almadığı m için mi bu kadr halsiizm acaba diye
hiç almadılar değil çok şükür anne halsiz kalacak sa yeter bu kadr emmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…