2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar cok haklisiniz tesekkur ederim dusunceleriniz icin. Efelihayat Z zehzeydeniz Mysonismysun S Shrrbtk
Gercekten cok kotuyum , saclarimin dokulmesi durmuştu ,sanki lohusayim gibi gene basladi dokulmeye kollar cocuk kolu gibi ... önce can sonra canan demek lazim.. süt varken sütten kesmek zor olacak ama gunduz azalticam kademe kademe

Direkt kesme bence de kademeli kes
Mama arada verdim doktor hipp humana holle mamalari onermişti organik diye

Cok sagolun kizlar meme meme diye ustümü cekistiren bir bebegim var ama bakalim nasil olacak. Bi de soruyor "meme emmiyim mi?" diye...
Kuzum çok arkadaşımız erken bıraktı bu senin kararın ben olsam bırakırdım asla kendini suclama

Evet canim kademeli azalticam en azindan , acilen de kan tahlili yaptiricam , zaten hersey evladimiz icin
Evet evladina daha iyi bakabilmek icin zaten... Ya ben seye takildim meme emiyimmi diye soru cumlesi kurabiliyo mu bizimki direkt gogsumu acip anne meme diyor yani bu sekilde kuralli cumle kurdugunu ben hic duymadim

Evet evladina daha iyi bakabilmek icin zaten... Ya ben seye takildim meme emiyimmi diye soru cumlesi kurabiliyo mu bizimki direkt gogsumu acip anne meme diyor yani bu sekilde kuralli cumle kurdugunu ben hic duymadim
Meme meme dedigi de oliyor ama genelde herseyi soru seklinde soruyor yiyim mi , gidelim mi, emiyim mi, aliyim mi , bazen almiyim mi diye olumsuz sekilde soruyor. Cok gulduruyor bizi yaa

Meme meme dedigi de oliyor ama genelde herseyi soru seklinde soruyor yiyim mi , gidelim mi, emiyim mi, aliyim mi , bazen almiyim mi diye olumsuz sekilde soruyor. Cok gulduruyor bizi yaa
ay maşallah benim kız daha hic konuşmuyor ablası daha iyi konuşuyordu bu ayda o sadece bişeyler söylüyor gibi kelimeler söylüyor bir de baba babaaaaa

ay maşallah benim kız daha hic konuşmuyor ablası daha iyi konuşuyordu bu ayda o sadece bişeyler söylüyor gibi kelimeler söylüyor bir de baba babaaaaa
Sagol canim baba demesi guzel bizim kiz tutturmuş dede dede , babasina dede diyorbiz "baba" diye duzelttikce o da ayni tonda dedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…