2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar Ay Aslan burcundayken saç kesmek saclari gurlestiriyor dokulmesini azaltiyormus hatta bebeklerin ilk sac kesimlerini bu gunlerde yapmak cok iyiymis. Ayni sekilde epilasyonun da gunu var , ayin belli gunlrinde epilasyon yapilinca tamamen bitmesi mumkunmus. Kozmikbakimblog diye bi instagram sayfasi var haber vermek istedim, yapanlarin donusleri cokniyi

evt canım bu gün muydu hatta saç kesim kendi ne yapacaktım

içindeki maddelerden canım keşke diğer kızıma da yaptirmasaydım Allah haram olan hiç birşey de şifa koymaz içinde çok acikca maddeler yazıyordu onu göre göre yaptiramzdaim
Ne maddesi varmis merak ettim bu asi jonusuda cok celiskili

içindeki maddelerden canım keşke diğer kızıma da yaptirmasaydım Allah haram olan hiç birşey de şifa koymaz içinde çok acikca maddeler yazıyordu onu göre göre yaptiramzdaim
Valla bakış açısı ama neyin yan etkisi yok şu hayatta.. mesela şifa neye gore kime göre belki ayakta atlatticaklar çoğu salgın hastaligi şifa olcakti tartışılır inşallah bebeğin aşının engel olduğu bir hastalığı yaşamaz dileğim o salgın çok fazla şuan evde izole ediyorsun küçük yerdesin muhtemelen 4 5 yaşı bulur diyelim izolen sonrası sıkıntı okulu sosyal hayatı vb vb

İste bende o korkudan yaptiriyorum cok korkunc seyler de duyuyorhm ama ozel asilar da dahol hepsini yaptirdim bide dun haberlere cikti asi karsitlarinin artmasiyla kizamik daha da artmis diye yurtdisinda falan asisiz da olmuyo ama asinin yan etkilerini okuyunca da tuylerim diken dikwn oluyo

geçen. bir arkadaşın bebk de 6.cu hastalık yazıldı burda ben ilk. duydun ve yazın başında benim kızda da oldu aynen öyle bence bu bildiğin kızamık ti bu hastalıklar aman aman kötü hastalık değiller eskiden herkes geçiriyo muş be bağışıklık kazaniyormus emin ol aşı nin yan etkiler daha beter

önemli. olan bağışıklığı kuvvetli tutmak canım coRona çok öldürü ci olsa herkes ölür herkesin bağışıklığı na göre kimi hafif kimi ağır geçiriyor bende kızları min bağışıklığı guclendirmeye çalışıyorum

türkiyede herseyi abartiyorkar canım bence yurtdışında çoğu millet hamile iken bi kaç defa gidiyor muş doktra lüzum olmadıkça ultrason bile girmiyor muş ben de iki.hamilelikte öyle yatim
hele ikinci doğumda hamilelikte ki.testleri yaptırmad im diye doktorlar bir tepki verdi gormeliydi ben 3 4 aylık bebek kurtaj yaptirmyavagima göre ne gerek var üzülmeye

Buna katılmıyorum neden onların dnasi ve yedikleri bizden çok çok farklı adamlar daha sağlamlar ve hamilelik sürecinde bebegin beslenmesini yada sorun olup olmadığını takip etmek bence gerekir nerden biliyordun şansına belki denk gelmedi ama sorun vardı beslenemiyordu gelişimi yavaştı organlarına sorun vardı kanama vardi su bitmişti belki sayabilirim daha çok sorun sayabilirim sen iyiki yaşamamışsın iyiki
ben forumda en çok doktora giden kişi olduğum icin hiç pişman değilim yine olsun yine giderim ultrason zararı varsa telefonunda var wireless cihazi tv herşey radyasyon valla hamilelik en kritik süreç karnında birşey var ve gidişi görmek bence çok onemli

en Son 6 ayında yaptırdım 9 üncü ayda yapılan un prospektüs ü okuyunca direk vazgeçtim eskiden olsa bende kızar dim yaptırmıyor millet diye
yan etkileri okudukça üzüldüm
Ası tartısması cok yapıldı burda.
Cidden kimseyi üzmek istemem ama icindekiler haram derken,toplum saglıgını gözardı etmek bana mantıklı gelmiyor.
Basta kendi cocugumz icin yapılsa da 2.adım toplum saglıgı.
Bence bu da hakka girmek.
Sen ası yaptrmayınca sadece kendi cocugunu değil toplum saglıgını da tehlikeye atmıs oluyorsın.
Tabi herkesin kendi kararı,bi yerden sonra denmiyor bisey.

İste ben de tam bu noktada durup dusunuyorum zaten simdi kendim yaptirmasam baskalarinin cocugunu da otomarik olarak risk altina aliyorum.. cok korkunc hikayeler okudum asi ile ilgiku ama toptan yaptirmamak gercekten buyuk risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…