2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
L lavanta111 Bu videoda baska bi konuya deginmiste o sana dedigim vardi ya bagisiklik sisteminonu da anlatmis. Bulunca atarim dedigim icin atiyorum sen kendin karar ver nasil hissediyosan oyle jic kolay degil cunku
Cok sagol canim faydali oldu. Guzel bilgiler. Ben de bir kac video izledim , memeden kesilince cocuk sevilmedigini , hatta cezalandirildigini dusunuyormus. Gercekten cok hassas bir konu. Ben kilo almak icin abartili beslenme duzenine gecicem, aslinda yiyorum ama harcaniyor gidiyor. zaten zayiflar hizli kilo verir. Hamileykenki iştahimi geri çagiricam 55ten 67ye cikmistim ne guzel

Sen yine bi kan tahlili yaptir bence kendini cok halsiz hissediyosunki birakmak istiyosun. Belki kiloyla ilgisi yoktur ben de 53 kiloyum

Merhaba kızlar okulum köy okulu olduğu için 5gun oldu yüz yüze egitim ,haftada üç gün yüksek lisans pertim çıkıyor ,gece binbesyuz defa uyanıyor efe kafayı yiycem sanki benim yatmami bekliyor uyanmak için , aşı için de ben yaptırdım hem efe için hem de toplum sağlığı icin, eğer ileride yaptırmayanlar olduğu için benim çocuğuma bir zarar gelirse hakkımı helal etmiyorum diyeceklerim bu kadar. Saç dökülmesi bende de devam ediyor galiba b12yada çinko eksikliği var tahlil yaptırmaya fırsat bulursam gidicem

Sen yine bi kan tahlili yaptir bence kendini cok halsiz hissediyosunki birakmak istiyosun. Belki kiloyla ilgisi yoktur ben de 53 kiloyum
Yaptiricam . Kendime pek bakmiyorum, yemek haricinde kek borek falan yapmam lazim da vakit olmuyor. Hamileyken surekli mutfaktaydim. Guzel gunlerdi yaa

Merhaba, kolay gelsin canim baya yogun senin.
Bebise kim bakiyor? Işten gelip ev isleri yemek vs zor oliyor mu
Ahh o gece uyanmalari beni bitirdi

Yaptiricam . Kendime pek bakmiyorum, yemek haricinde kek borek falan yapmam lazim da vakit olmuyor. Hamileyken surekli mutfaktaydim. Guzel gunlerdi yaa
Napacan kiz keki boregi vitamini diyorum cok halsizsen meyve falan da ye bak vitamin acisindan kwndin d vitamini falan da alabilirsin pharmaton vesaire

İste benim sorunumda o 10 da yatiyoe iyi hos eee sonra kalk babam kalk kalk babam kalk yahu saat basi yeni dogam gibi ben anlamiyorum gece mesaisi gunduzden daha zor bana gore. Acliga susuzluga her seye tahammul var ama uyku ah uyku aaaaah hasretim hasret hamileykwn 7 gibi yatardim bazen sabah 10 a kadar uyurum.keake daha xok uyuyaydim ah gidi gunler. Allah tan annenler yaninda yoksa sen yogunlugun icinw firmisib

Maşallah ya nasıl böyle zayıf kaldiniz kızlar? Ben doğuma 68 kiloyla girdim şuan 63 kiloyum..8 kilo fazlam var sürekli hareket halindeyim hatta yatana kadar oturmuyorum diyebilirim ama gram gitmiyo ya

Napacan kiz keki boregi vitamini diyorum cok halsizsen meyve falan da ye bak vitamin acisindan kwndin d vitamini falan da alabilirsin pharmaton vesaire
Fazla saglikli beslendigim icin boyle oldum zaten. Karbonhidrat , seker,ekmek falan pek yemiyorum. Kronik halsizlik degil benim sorunum , ben hamile kalmadan önce 54-55 tim , simdi 49a düstüm. Kollarim falan cok inceldi. Halsizlik yok ama kilo almak istiyorum. Omega3 ile d vitamini aliyorum duzenli. Kan tahliline gore ne gerekiyorsa artik alicaz.

Maşallah ya nasıl böyle zayıf kaldiniz kızlar? Ben doğuma 68 kiloyla girdim şuan 63 kiloyum..8 kilo fazlam var sürekli hareket halindeyim hatta yatana kadar oturmuyorum diyebilirim ama gram gitmiyo ya
Yaa zayif olmak hic hos degil inan, 8 kilo da cok degil bence kafana takma

Ben senin bu anlattigin yeme sistemiyle 68 den 53 kiloya dustum dogumdan sonra yani rejim amacliydi ama vitamin vs hic kullanmadim evet kendi durumuna gore neye ihtiyacij neyse bakarsin canim onemli olan iyi hissetmen

Ben diyetle.zayifladim valla.kendi kendine hayatta gitmiyo oturmuyoruz ama ritmik bi hareket olmadiginicin spor yapar gibi kilo da verilmiyo o yuzden diyetle.spor yapmistim ama.cok bi kilon yokmus

62 ile hamile kalmıştım 71 le doğuma gittim doğum sonrası ilk hafta 62 inmiştim süt olshn aman süt diye hayvan gibi yedim 69 um şuan emzirme bitsin jet diyet

Ay bana da en çok koyan kesintisiz uyuyamamak... biz 1 ya da 2 kez uyanıyoruz ama yine de zorlanıyorum...

canım senin dedim kozmik bakım sayfasında sütten kesmek için de zaman varmış bak istersen bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…