2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoşgeldin.. umarım senden bizlerde sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımiza aliriz inşallah bize emanet edilen bebislerimizi

Sen de hoşgeldin ben de bugün katıldım çok da iyi geldi

Kızlar bence cinsiyetle hamilelik belirtilerinin hiç alakası yok kız daha sıkıntı olur deniyor genelde ama ben 6 yasında oğluma hamileyken serumlarla ayakta durdum meyve poşetleri kokardı mutfaga giremezdim hiçbirşey yiyemiyordum ama 16 haftada kesildi. Şimdi ise sürekli bişey yemesem öğürmekten ölüyorum ve çıkarıyorım yani midem 2 saat boş kaldımı bitap düşüyorum her hamilelik farklı oluyor inşallah hepimizin geçecek bu zor günleri birde sağlıkla kavuşup mis kokularını içimize çektikmi herşeyi unutacağız allahın izniyle

Yapabildigimiz kadar yatalim bence. Bu gunler geri gelmiyor. Kimse de aman sen ne yoruldun demiyor. Evde bir suru is var ama bosluk bulunca once dinlenmeme bakiyorum. Cunku isler hic bitmiyor. Kendimi yorsam da sonraki gun bastan basliyorum.
Ya bu fenalık baygınlık hissi olduğu müddetçe insanın yerinden kalkması mümkün değil ki kolu kalkmıyor insanın dediğin gibi dinlenmek en iyisi vücudun buna ihtiyacı var demek ki temizlik bekleyedursun..

kızlar yazılarınızı okuyorum telefondan şifreyi unuttuğum için yazamıyorum giriş yapamıyorum işyerinde bilgisayarda otomatik açık 3 haftadır işe gelemedim kötüydüm izin istemeye yüzüm kalmadı bu hafta başladım kusmam azaldı ama halsizlik var çabuk yoruluyorum ayakta uzun süreli duramıyorum 13.haftadayım bugün doktora gittim ikili test istersen yapalım dedi istemedim ense kalınlığı gelişimi iyi dedi cinsiyeti erkek dedi dört yaşında kızım var. kızım kız istiyodu pekte sevinemedimhayırlısı diyelim sağlıklı sıhatli olsunlarda

O insan kisisi artik yontulamaz halde sanirim garibim kadin ugrasirsa sinirleri bozulur salsin çayıra.. herşeyin basi empati

Birde benim bulantılarıma yoğun naneli sakızlar iyi geldi tüketmek istemiyorum ama onsuz sürekli ağzım sulanıyor yutkunamıyordum yutkunsam midem uçuyordu şükür iyi geliyor

Canim oyle soyleme ya nasip herşeyin basi inaniyorum ki bir sonraki defa tutunucak saglikla bebegin sana.. sukur ki kendiliginden hamile.kalabiliyorsun yeniden umutla denersin insallah yuzun guler canim

Birde grafik olmasi lazim bu eksik suan

dr dışında birinden yorum alma bence yanlıs yorumlanabilir en doğru bilgiyi doktorumdan alırsın. randevun ne zaman?

Canim oyle soyleme ya nasip herşeyin basi inaniyorum ki bir sonraki defa tutunucak saglikla bebegin sana.. sukur ki kendiliginden hamile.kalabiliyorsun yeniden umutla denersin insallah yuzun guler canim
inşAllah canım İnşAllah,gel gitler içerisindeyim,hayatım böyle geçecek gibi geliyor,sonra bir umut doğuyor içime,sonra tekrar sönüyor umutlar,Tedbirlerimi aldım işimi Rabbime bıraktım,dediğin gibi nasipse olur,Sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım

dr dışında birinden yorum alma bence yanlıs yorumlanabilir en doğru bilgiyi doktorumdan alırsın. randevun ne zaman?
Evet canım mesajla iletişim kurduk allahtan güzel dedi muhtemelen yaşımı ense kalınlığını vs dikkate alıp yapmıştır bu yorumu meraktan duramadım o yüzden yazdim

Evet canım mesajla iletişim kurduk allahtan güzel dedi muhtemelen yaşımı ense kalınlığını vs dikkate alıp yapmıştır bu yorumu meraktan duramadım o yüzden yazdim
evet her sekilde değerlendiriyorlart hayırlı olsun sonucun güzel cıkması güzel darısı bizleirn başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…