Kızlar muayenemiz iyi geçti şükür.12+5 olmuşuz.Burun kemiği var,ense kalınlığı 0,65 normal çıktı.Kan sonucum da 1haftaya çıkıcak İnşAllah.Doktorum ilaç olarak imom omega verdi sadece.Cinsiyetini de öğrendik
Allah yardımcımız olsun bulantı süreleri herkeste değişiyor benim komşum doğum yapana kadar kusmaları oluyormuş çok korkunç benim 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi iki hamileliğim de de bunda da öyle olur inşallah son on gün inşallah bu arada bulantı için ayva iyi geliyor hem de hamileler için o kadar faydalı ki mutlaka tüketin mevsimiyken
Canım galiba benim de kesildi serumun etkisi mi bilmiyorum ama geçen de serum dan sonra gene kusmuştum kaç gündür çok şükür bi sabah öğürmem oluyor başka Yok, sıvı da alabiliyorum artık, ayva yemiştim de kustuğum için çok fena oldu boğazımı parçalamıştı resmen ama artık yiyebilirim faydalı olduğunu bende duymuştum hatta bebekde gamze bile yaptığını söyleyenler var :)
Kızlar bence cinsiyetle hamilelik belirtilerinin hiç alakası yok kız daha sıkıntı olur deniyor genelde ama ben 6 yasında oğluma hamileyken serumlarla ayakta durdum meyve poşetleri kokardı mutfaga giremezdim hiçbirşey yiyemiyordum ama 16 haftada kesildi. Şimdi ise sürekli bişey yemesem öğürmekten ölüyorum ve çıkarıyorım yani midem 2 saat boş kaldımı bitap düşüyorum her hamilelik farklı oluyor inşallah hepimizin geçecek bu zor günleri birde sağlıkla kavuşup mis kokularını içimize çektikmi herşeyi unutacağız allahın izniyle
Merhaba kizlar benimde bulantim cok fazla gunde 3 u 4 u buluyor bazen en ufak bi kokuya havasizliga bile dayanamiyorum taze zencefili 2 dilim kesip kaynatiyorum suyunu icince biraz rahatliyorum ama midem hep agzimda karanfil aliyorum oda bi parca iyi geliyor ama dilim uyusuyor acisindan baska onerisi olan var mi 13+4 dedi dun doktor 3 ayi gecmis ve bence benim bulantida 9 ay surecek 3 aydan sonra gecmeyip arttigina gore
Evet insanida geriyor bi terslik mi var diye neden benim midem bulanmiyor neden uykum yok diye cok düşündüm hamilelik deyince benim için gaz ve göğüs hassasiyeti baska birsey yok
Ay başta benim eşimde abartıyorsun diyordu sonra hastanelik olunca gördü abartmayı nasıl deli oluyodum şimdi sen iyi olda hiç bişey önemli değil diyor. Sanki biz çok meraklıyız böyle olmaya aklıma geldi sinirledim yine
Aa evet ya bu belirtiler çok karışık kafam karıştı benimde, ben başından beri erkek hissediyorum bakalım yarın gidicez doktora çok heyecanlıyım özele gidicem illa bi yorum yapar diye düşünüyorum
Canım galiba benim de kesildi serumun etkisi mi bilmiyorum ama geçen de serum dan sonra gene kusmuştum kaç gündür çok şükür bi sabah öğürmem oluyor başka Yok, sıvı da alabiliyorum artık, ayva yemiştim de kustuğum için çok fena oldu boğazımı parçalamıştı resmen ama artık yiyebilirim faydalı olduğunu bende duymuştum hatta bebekde gamze bile yaptığını söyleyenler var :)
Ben de okumuştum gamze meselesini ama mineral vitamin açısından çok zengin o kusmalar da olmasa neler neler yeriz de işte az kaldı inşallah bulantılar da bitecek ve hamileliğim izin tadını çıkarırız artık
Ben de okumuştum gamze meselesini ama mineral vitamin açısından çok zengin o kusmalar da olmasa neler neler yeriz de işte az kaldı inşallah bulantılar da bitecek ve hamileliğim izin tadını çıkarırız artık
Ay başta benim eşimde abartıyorsun diyordu sonra hastanelik olunca gördü abartmayı nasıl deli oluyodum şimdi sen iyi olda hiç bişey önemli değil diyor. Sanki biz çok meraklıyız böyle olmaya aklıma geldi sinirledim yine
Aynen Bende hiç-bir bulantı baş dönmesi yaşamadım desem yeridir toplasan 10 kez kusmamışımdır kustuklarımda genelde çok yedigim de midem rahatsız olduğunda oluyor bizimde dün kontrolümüz vardı herşey yolundaymış ve o kadar hareketliki şok olduk bizede kız dedi Bakalim Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız bebislerimizi kucağımiza
Sagol canim benim amin insallah.. sana tavsiyem forumlardan uzak dur kendininde dinleme biraz rahatlat kafani hem vucudun da dinlensin toplarlansin hersey guzel olucak insallah
Aa evet ya bu belirtiler çok karışık kafam karıştı benimde, ben başından beri erkek hissediyorum bakalım yarın gidicez doktora çok heyecanlıyım özele gidicem illa bi yorum yapar diye düşünüyorum
Yakinda gecer canim istahsizlik. Ilk gebeligimde ben de oyleydim. Sadece kraker ve meyveyle beslendim nerdeyse. Her sey tiksindirici geliyodu. Sonra bir gece ani bir istek geldi. Bir ekmegi katiksiz oturup yedim:) gunlerdir acliktan aglayan ben yedim dusun yani. Sonra duzeldi.
Ekmek benim şuan en iyi dostum geçen akşam marketten gelirken ekmek aldım kopardım yolda yiyordum eşim nasıl yiyorsun öyle sade sade diyor dedim bana çok tatlı geliyor :)