2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkeste değişiyormuş bı arkadaşım hiç bulantidan falan olmadı benim diyo başka arkasının 6 ay sürmüş annemin 9 ay bizim o kadar surmese bari
Ay 9 ay mı benim galiba yavaştan geçiyo ya da serumun etkisi artık bilmiyorum

Hayırlısı olsun canm maasallh

Canım galiba benim de kesildi serumun etkisi mi bilmiyorum ama geçen de serum dan sonra gene kusmuştum kaç gündür çok şükür bi sabah öğürmem oluyor başka Yok, sıvı da alabiliyorum artık, ayva yemiştim de kustuğum için çok fena oldu boğazımı parçalamıştı resmen ama artık yiyebilirim faydalı olduğunu bende duymuştum hatta bebekde gamze bile yaptığını söyleyenler var :)

Buna katılıyorum bana doktor kız dedi fakat hic bulantı kusma uyku hali gibi seyler yasamadim hatta hic bir belirti yaşamadım

Merhaba kizlar benimde bulantim cok fazla gunde 3 u 4 u buluyor bazen en ufak bi kokuya havasizliga bile dayanamiyorum taze zencefili 2 dilim kesip kaynatiyorum suyunu icince biraz rahatliyorum ama midem hep agzimda karanfil aliyorum oda bi parca iyi geliyor ama dilim uyusuyor acisindan baska onerisi olan var mi 13+4 dedi dun doktor 3 ayi gecmis ve bence benim bulantida 9 ay surecek 3 aydan sonra gecmeyip arttigina gore

O insan kisisi artik yontulamaz halde sanirim garibim kadin ugrasirsa sinirleri bozulur salsin çayıra.. herşeyin basi empati
Ay başta benim eşimde abartıyorsun diyordu sonra hastanelik olunca gördü abartmayı nasıl deli oluyodum şimdi sen iyi olda hiç bişey önemli değil diyor. Sanki biz çok meraklıyız böyle olmaya aklıma geldi sinirledim yine

canim kahve cizgi her gebede olur. benim oglumda baya vardi.
ama karnim sivriydi..
suanda karnim sivri. cinsiyet henuz belli degil
Aa evet ya bu belirtiler çok karışık kafam karıştı benimde, ben başından beri erkek hissediyorum bakalım yarın gidicez doktora çok heyecanlıyım özele gidicem illa bi yorum yapar diye düşünüyorum

Ben de okumuştum gamze meselesini ama mineral vitamin açısından çok zengin o kusmalar da olmasa neler neler yeriz de işte az kaldı inşallah bulantılar da bitecek ve hamileliğim izin tadını çıkarırız artık

Evet o tatlış minnoş döneme geçelim artık bizdee

Ya kendileri Bi nezle olsa inleye inleye dolaşırlar etrafta bu erkekler zavallım kadınların çilesi bitmez vallahi

Buna katılıyorum bana doktor kız dedi fakat hic bulantı kusma uyku hali gibi seyler yasamadim hatta hic bir belirti yaşamadım
Aynen Bende hiç-bir bulantı baş dönmesi yaşamadım desem yeridir toplasan 10 kez kusmamışımdır kustuklarımda genelde çok yedigim de midem rahatsız olduğunda oluyor bizimde dün kontrolümüz vardı herşey yolundaymış ve o kadar hareketliki şok olduk bizede kız dedi Bakalim Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız bebislerimizi kucağımiza

Sagol canim benim amin insallah.. sana tavsiyem forumlardan uzak dur kendininde dinleme biraz rahatlat kafani hem vucudun da dinlensin toplarlansin hersey guzel olucak insallah

buyukler ayva gamze yapar derler
ama aslinda doku eksikliginden kaynakli bir kusurdur misal ben de var hem de kocaman. sikayetci miyim? yokkkk asla

Ekmek benim şuan en iyi dostum geçen akşam marketten gelirken ekmek aldım kopardım yolda yiyordum eşim nasıl yiyorsun öyle sade sade diyor dedim bana çok tatlı geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…