Aynı durumdayım. Yemek yesem bile sonrasında bulantı beni öldürüyor. Soğan yemek kokuları hala peşimi bırakmıyor. 13 hafta bitti ama geçmedi. Acaba sonuna kadar böyle mi olacak diye korkuyorum. İlk gebeliğimde oğlumda asla bu kadar olmamıştı ve bu haftalara kalmamıştı. Artık acaba başka bir rahatsızlıktan mıdır diye düşünmeye başladım. Allah yardımcımız olsun.
Yagsiz yemek tercih et haslama patates ustune yogurt.. kuskus ustune peynir.. dolma yogurtlu bulgur pilavi gibi aylardir bu dortluyle besleniyorum bana iyi geliyor umarim sanada faydasi olur oglen meyveni ye mutlaka
Benim de hiç belirtim olmadı kızlar.
Kusma, bulantı, uyku hali hiç biri olmadı.
İlk başta sizleri okudukça çok panik oluyordum.
Bir şey oldu kesin felan diye vesvese yapıyordum.
Sonra doktora gittim, kimisinde hiç bir belirti olmadığını söyledi.
Bulantının cinsiyet ile ilgisi de yok bence.
Annemin de hiç olmamış ama biz iki kızız.
Aynen Bende hiç-bir bulantı baş dönmesi yaşamadım desem yeridir toplasan 10 kez kusmamışımdır kustuklarımda genelde çok yedigim de midem rahatsız olduğunda oluyor bizimde dün kontrolümüz vardı herşey yolundaymış ve o kadar hareketliki şok olduk bizede kız dedi Bakalim Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız bebislerimizi kucağımiza
Merhana canim gebeligimiz ayni galiba ozlelde mi muayene oluyorsun ben devlete gidiyorum ve cok ilgisizler fotografi bile zor alabildim ne guzel ilgili doktorun varmis ben kipirdiyormu cinsiyeti belli mi diye sordugumda daha cok kucuk bilmiyormusunuz diye cevap aldim dalga gecer gbi zaten ultrasonda 5 dk ancabakiyolar zararinin farkindayim ama hic bilgilendirme yok
Kızlar muayenemiz iyi geçti şükür.12+5 olmuşuz.Burun kemiği var,ense kalınlığı 0,65 normal çıktı.Kan sonucum da 1haftaya çıkıcak İnşAllah.Doktorum ilaç olarak imom omega verdi sadece.Cinsiyetini de öğrendik
gözün aydın hayırlı olsun canım ben doktora gittiğimde 13+0 dı cinsiyetini sorduk testis görmeden erkek diyemem dedi .tam olarak belli değil dedi şimdi mesajları okuyunca kız mı acaba diye düşünmeye başladım .erkek olsa belli olurdu sanırım .
doktora bir sürü şey soracaktım hepsini unuttum birde gittiğimde uyuyordu .doktor öksür dedi öyle uyandı keşke tatlı yeseydim dedim doğrumu bu dedim evet doğru dedi. benim karnım sivrileşti baya.sadece 1 kilo almışım çok mutluyum .
bende ilk zamanda göğüs hassssiyeti dışında hic belirti yasamadim çok rahat geciyor herseyi kararinda yiyorum temizligimi de yapiyorum işte de calisiyorum doktora gitmesem sanki hamile degilim ultrasonda görünce hamile gibi hissediyorum ancak. bugun de muayenem vardi doktor cok iyi dedi mucizem benim midesini bile gorduk masallah dedi doktor.
Ekmek benim şuan en iyi dostum geçen akşam marketten gelirken ekmek aldım kopardım yolda yiyordum eşim nasıl yiyorsun öyle sade sade diyor dedim bana çok tatlı geliyor :)
bende ilk zamanda göğüs hassssiyeti dışında hic belirti yasamadim çok rahat geciyor herseyi kararinda yiyorum temizligimi de yapiyorum işte de calisiyorum doktora gitmesem sanki hamile degilim ultrasonda görünce hamile gibi hissediyorum ancak. bugun de muayenem vardi doktor cok iyi dedi mucizem benim midesini bile gorduk masallah dedi doktor.
gözün aydın hayırlı olsun canım ben doktora gittiğimde 13+0 dı cinsiyetini sorduk testis görmeden erkek diyemem dedi .tam olarak belli değil dedi şimdi mesajları okuyunca kız mı acaba diye düşünmeye başladım .erkek olsa belli olurdu sanırım .
Benim bugün 12+5 de herşeyi göründü canım.Erkekse genelde bu haftalar da belli oluyor, kız bebekte kesin olmadığı için ilerleyen haftalara bırakıyorlar.
Benim oğlumda göbek deliğimin altından aşağı doğru çizgi olmuştu ama şimdikinde henüz birşey yok göğüs uçları falan da koyulaşmadı bende merak ediyorum baya
Evet benimde aynı şekilde hiç kusmadım yemek yapmaya devam ettim sadece yedikten sonra midem bulanıyordu şimdi o da geçiyor yavaş yavaş etten çaydan kahveden soğudum içemiyorum mecbur kalmadıkça et yemiyorum ki çok severim .Bulantıya gelirsek anneminde iki kızı var hiç bulanmadım kusmadım der ama arkadaşım var bir oğlu bir kızı oldu ikisindede öğürme ve kusma ile geçti 9 ayı o tamamen bünye ile alakalı kızlar