2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin inşallah sonuna kadar böyle gitmez. ben rahatsızlıktan diye düşünmüyorum da ne zaman geçer onu bilmiyorum

Yagsiz yemek tercih et haslama patates ustune yogurt.. kuskus ustune peynir.. dolma yogurtlu bulgur pilavi gibi aylardir bu dortluyle besleniyorum bana iyi geliyor umarim sanada faydasi olur oglen meyveni ye mutlaka
Genelde bu tarz şeyler yiyorum her akşam yoğurt yemeğe ve her gün mutlaka meyve yemeğe özen gösteriyorum

Benim de hiç belirtim olmadı kızlar.
Kusma, bulantı, uyku hali hiç biri olmadı.
İlk başta sizleri okudukça çok panik oluyordum.
Bir şey oldu kesin felan diye vesvese yapıyordum.
Sonra doktora gittim, kimisinde hiç bir belirti olmadığını söyledi.
Bulantının cinsiyet ile ilgisi de yok bence.
Annemin de hiç olmamış ama biz iki kızız.

Merhana canim gebeligimiz ayni galiba ozlelde mi muayene oluyorsun ben devlete gidiyorum ve cok ilgisizler fotografi bile zor alabildim ne guzel ilgili doktorun varmis ben kipirdiyormu cinsiyeti belli mi diye sordugumda daha cok kucuk bilmiyormusunuz diye cevap aldim dalga gecer gbi zaten ultrasonda 5 dk ancabakiyolar zararinin farkindayim ama hic bilgilendirme yok

gözün aydın hayırlı olsun canım ben doktora gittiğimde 13+0 dı cinsiyetini sorduk testis görmeden erkek diyemem dedi .tam olarak belli değil dedi şimdi mesajları okuyunca kız mı acaba diye düşünmeye başladım .erkek olsa belli olurdu sanırım .

doktora bir sürü şey soracaktım hepsini unuttum birde gittiğimde uyuyordu .doktor öksür dedi öyle uyandı keşke tatlı yeseydim dedim doğrumu bu dedim evet doğru dedi. benim karnım sivrileşti baya.sadece 1 kilo almışım çok mutluyum .

bende ilk zamanda göğüs hassssiyeti dışında hic belirti yasamadim çok rahat geciyor herseyi kararinda yiyorum temizligimi de yapiyorum işte de calisiyorum doktora gitmesem sanki hamile degilim ultrasonda görünce hamile gibi hissediyorum ancak. bugun de muayenem vardi doktor cok iyi dedi mucizem benim midesini bile gorduk masallah dedi doktor.

Maşallah gerçekten ilk ayların bulantı lı zamanlarını yaşamamak bir ayrıcalık bence sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim bugün 12+5 de herşeyi göründü canım.Erkekse genelde bu haftalar da belli oluyor, kız bebekte kesin olmadığı için ilerleyen haftalara bırakıyorlar.

Kziimdar oyle bir çizgi olmamisti bende herkeste olmuyor , cinsiyet ilede alakasi yokmus bilimsel olarak :)
Benim oğlumda göbek deliğimin altından aşağı doğru çizgi olmuştu ama şimdikinde henüz birşey yok göğüs uçları falan da koyulaşmadı bende merak ediyorum baya

Evet benimde aynı şekilde hiç kusmadım yemek yapmaya devam ettim sadece yedikten sonra midem bulanıyordu şimdi o da geçiyor yavaş yavaş etten çaydan kahveden soğudum içemiyorum mecbur kalmadıkça et yemiyorum ki çok severim .Bulantıya gelirsek anneminde iki kızı var hiç bulanmadım kusmadım der ama arkadaşım var bir oğlu bir kızı oldu ikisindede öğürme ve kusma ile geçti 9 ayı o tamamen bünye ile alakalı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…