2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sana bisey diimmi yemeyi icmeyi televizyonu gectim kucukken beni bi hafta anane bi hafta babaneye verdiler Allah seni inandirsin o yasimda tirlaticaktim. Dogrular yanlislar birbirne kariati iki tane farkli kultur eve geliyorum farkli kultur imkanin varsa ya bakiciya ver ya bi kisi baksin o durumu yasadigim icin yazdiklarini okurken fenalik geldi. Resmen karakter karmasasi yasiyo insan

İkinci bebekler konusuluyor madem birşey sormak istiyorum.Sizce iki kardeş arası kaç yaş olmalı en ideal? Benim kafamda hep bi 5 yaş var nedense kızımın özbakim becerileri kazanması ve duygusal gelişimini tamamlaması için ama doğrumu dusunuyorum bilmiyorum Tek çocuk olsa artıları eksileri neler sizce kardeş şartmı?

Valla bu soruyu 2 cpcuklu anneler cevaplasa daha iyi olur. Ben diyorumki en azindan bi 0-3 yas donemi gecmeli hamilelik icin bile. Tabii anne kac yasinda o da onemli

Bende senin gibi en az 5 yaş diyorum. Ama çevremdekiler ikisi bir arada büyür diyor. Ki bende eşimde ikinci çocuk için şuan hazır değiliz. Ama ideali 3 5 yaş arasında diyorum. Bi kardeşi olsun istiyorum. Artıları her daim bi oyun arkadaşı olur, paylaşmayı, birlikteliği ve bunun gibi duyguları daha kolay öğrenir. Eskisi bence anne babaya çocukken daha bağımlı oluyor.

Haa tedaviyle olduysa ve gercekten cocuk istiyosan onu bilemem o insani psikolojik olarak yoran bi donemmis hakikaten herkes onu soyluyo ama hazir degilsen de acele etmeye hic gerek yok zayen hazir olmakla ilgili hakikaten

Benim bi arkadasimda hazir olmadan yapti 1 yasinda cok buyuk depresyona girdi sonra. Birlikte buyuyolar suan ama ikisine de tam yetemiyorum diyo zor ya hepsi bir arada cok kucukler daha

Benim bi arkadasimda hazir olmadan yapti 1 yasinda cok buyuk depresyona girdi sonra. Birlikte buyuyolar suan ama ikisine de tam yetemiyorum diyo zor ya hepsi bir arada cok kucukler daha
Bence de oğluma da haksızlık etmek istemem. Şuan bile kendime doğru düzgün vakit ayıramıyorum. İkinci bir çocukla çok çok zorlanırım. Birlikte büyüyor ama annelerde bir o kadar yıpranmış oluyor.

Ben 33 yaşındayım şuan herkes ikinci için geç kalma diyor kafam karışık
Anammm ayni yastayiz
Tek çocuk candır efeden önce 2 diyordum
Kocama kalsan yaza hemen 2.çocuk diyor ama yermi anadolu çocuğu ben düşünmüyorum Allah isteyenlere versin Allah sağlık versin yavrularımıza

Bence de oğluma da haksızlık etmek istemem. Şuan bile kendime doğru düzgün vakit ayıramıyorum. İkinci bir çocukla çok çok zorlanırım. Bir
Evet yan komsunun 2 cocugu var haftada 2 temizlikci geliyo buyugu de krese baslatmis hala yoruluyom diyo ben kendimi dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…