2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Frei ol u bende merak ediyorum mustela ile arasında kaldım hangisini alsam bilemedim. Garanti felan deyince daha bi cezbetti tabi.

Eczanede bulunur mu yoksa İnternete mi

Ben hamileliklerimde kakao ve badem yağı karişimi kullanmıştım iyice yedirerek masaj yapıyordum .. İlk hamileliği olanlar her yerinize sürün kreminizi çünkü bacaklar göğüsler her yer çatlıyor
Ben de zeytinyağı sürmeye başladım inşallah çatlamam

günlerimiz yakın sanırım. yakın zamanda gittin mi doktora.

İlk hamileliğimde özenle sürdüm yağlarımı karnım hiç çatlamadı ama ikinci hamileliğimde önemsemedim çok nasılsa ilk hamilelikte çatlamadıysa bunda da olmaz diye son ayda kaşıntılar gerilmeler hissedince hemen yağlanma başladım doğumdan sonra ince çizgilerin oluştuğunu farkettim doğumdan sonra belli oluyor ne var ne yoksa istisnasız düzenli kullanım çok önemli gerçekten

Sağlık ocağına kaydınızı yaptirmayi unutmayın kızlar 14. Haftaya kadar
Ben yaptırmadım hala sisteme düştü diye aradı ebe ama geçen gittiğimde tatsızlık yaşamıştım o yüzden gitmek istemiyorum hiç cezası varmış galiba dimi

Bende diyorum bu kaşıntılar neden

Selam kızlar..iki gündür özellikle akşamları her an regl olacakmışım gibi agrım var..gece ağrıdan ağlayarak uyudum resmen sabah olunca geçiyor ama akşamları başlıyor anlam veremiyorum.bir sorun var acaba diye düşünceler beynimi yiyor..varmı aranızda böyle olan

Benim 2 hafta önce olmuştu sonra anladım gaz sancısıymış.muhtemelen seninde öyledir.

Benim 2 hafta önce olmuştu sonra anladım gaz sancısıymış.muhtemelen seninde öyledir.
Hamile olduğumu öğrendiğinden beri bir müddet yaşadım zaten o ağrıyı her akşam olurdu nerdeyse ama 2 haftadır hiç bisey yoktu..2 aksamdır tekrar olunca endişelendim bende acaba bi sorun mu var diye..bu arada dediğin gibi gazım fazlasiyla oluyor.aksama dogru birden bire başlıyor gaz olayı.umarin dediğin gibi ondandır içim içimi kemiriyor resmen ins bi sorun yoktur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…