bende frei oil kullanıyorum üzerinde şöyle yazıyor '' Hamileliğin 3. ayından itibaren doğuma kadar günde 2 kez düzenli kullanımda çatlak oluşmayacağı garantisi vardır'' benim bir arkadaşım bunu kullanmış gerçekten hiç çatlağım olmadı dedi b
bende frei oil kullanıyorum üzerinde şöyle yazıyor '' Hamileliğin 3. ayından itibaren doğuma kadar günde 2 kez düzenli kullanımda çatlak oluşmayacağı garantisi vardır'' benim bir arkadaşım bunu kullanmış gerçekten hiç çatlağım olmadı dedi b
Ben hamileliklerimde kakao ve badem yağı karişimi kullanmıştım iyice yedirerek masaj yapıyordum .. İlk hamileliği olanlar her yerinize sürün kreminizi çünkü bacaklar göğüsler her yer çatlıyor
Benim de hiç belirtim olmadı kızlar.
Kusma, bulantı, uyku hali hiç biri olmadı.
İlk başta sizleri okudukça çok panik oluyordum.
Bir şey oldu kesin felan diye vesvese yapıyordum.
Sonra doktora gittim, kimisinde hiç bir belirti olmadığını söyledi.
Bulantının cinsiyet ile ilgisi de yok bence.
Annemin de hiç olmamış ama biz iki kızız.
İlk hamileliğimde özenle sürdüm yağlarımı karnım hiç çatlamadı ama ikinci hamileliğimde önemsemedim çok nasılsa ilk hamilelikte çatlamadıysa bunda da olmaz diye son ayda kaşıntılar gerilmeler hissedince hemen yağlanma başladım doğumdan sonra ince çizgilerin oluştuğunu farkettim doğumdan sonra belli oluyor ne var ne yoksa istisnasız düzenli kullanım çok önemli gerçekten
Selam kızlar..iki gündür özellikle akşamları her an regl olacakmışım gibi agrım var..gece ağrıdan ağlayarak uyudum resmen sabah olunca geçiyor ama akşamları başlıyor anlam veremiyorum.bir sorun var acaba diye düşünceler beynimi yiyor..varmı aranızda böyle olan
Selam kızlar..iki gündür özellikle akşamları her an regl olacakmışım gibi agrım var..gece ağrıdan ağlayarak uyudum resmen sabah olunca geçiyor ama akşamları başlıyor anlam veremiyorum.bir sorun var acaba diye düşünceler beynimi yiyor..varmı aranızda böyle olan
Hamile olduğumu öğrendiğinden beri bir müddet yaşadım zaten o ağrıyı her akşam olurdu nerdeyse ama 2 haftadır hiç bisey yoktu..2 aksamdır tekrar olunca endişelendim bende acaba bi sorun mu var diye..bu arada dediğin gibi gazım fazlasiyla oluyor.aksama dogru birden bire başlıyor gaz olayı.umarin dediğin gibi ondandır içim içimi kemiriyor resmen ins bi sorun yoktur diye