Gaz sorunu herkezde var heralde..akşamları nefes alamıyorum resmen gazdan.dogru düzgün yemeden nasıl o kadar gaz oluyor anlamıyorum bende soda içmeden rahatlayamiyorum.karnim 5 .6 aylık hamile gibi çıkıyor akşam olunca
Gaz sorunu herkezde var heralde..akşamları nefes alamıyorum resmen gazdan.dogru düzgün yemeden nasıl o kadar gaz oluyor anlamıyorum bende soda içmeden rahatlayamiyorum.karnim 5 .6 aylık hamile gibi çıkıyor akşam olunca
Bi de bende şu oluyo kızlar diyelim ki uzun süre oturmak zorunda kaldım işte misafirlikte falan. Oturur pozisyonda karnım kasığım sıkıştığından mıdır nedir ağrım başlıyor kasıklarımda. Eve gelip uzanıp karnımı rahatlatınca ağrı hafifliyor hemen. Size de oluyor mu?
Bi de bende şu oluyo kızlar diyelim ki uzun süre oturmak zorunda kaldım işte misafirlikte falan. Oturur pozisyonda karnım kasığım sıkıştığından mıdır nedir ağrım başlıyor kasıklarımda. Eve gelip uzanıp karnımı rahatlatınca ağrı hafifliyor hemen. Size de oluyor mu?
Ayy sorma aynı benn..Gaz varken öğürtu geliyor bazen öğüteyim derken ağızdan gazda çıkıyor afedersin bizim ki başlıyor hemen nasıl başarıyorsun onu demeye olur olmadık yerde geliyor bide
Bende sade içemiyorum zaten sevmem bende.mecbur meyveli içiyorum sade nin yerini tutmasa da rahatlatıyor.. birde elma iyi gelirmiş gaz sorunu na onu denese ne hergun yemeye çalış bakalim
Hamile olduğumu öğrendiğinden beri bir müddet yaşadım zaten o ağrıyı her akşam olurdu nerdeyse ama 2 haftadır hiç bisey yoktu..2 aksamdır tekrar olunca endişelendim bende acaba bi sorun mu var diye..bu arada dediğin gibi gazım fazlasiyla oluyor.aksama dogru birden bire başlıyor gaz olayı.umarin dediğin gibi ondandır içim içimi kemiriyor resmen ins bi sorun yoktur diye
Bende bir gece ağrıyla uyandım canım meğer gaz sancısıymış, o gün akşama kdr devam etti nerdeyse.Ayaklarımı yüksek bir yere uzatıp uzandım öyle rahatladım biraz,iyi geldi.
Evet cnm, yanılma payı olabiliyormuş 16.haftadan önceki kontrollerde, ben de o yüzden 17.hafta bitimine gideyim dedim. Çok merak ediyorummm, onu kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık