2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beni de mahvediyor. Sakız çiğnemek bana iyi geldi ama o da gaz yapıyor galiba, bu seferde akşama gaz sancıları başlıyor
Ne yapacağımızı şaşırdıkk artık resmen :) kefiri sende dene canım en azından faydalı bende denicem bugün. Buarada gaz sıkıntısı bende de oluyor ya :)

Gaz sorunu herkezde var heralde..akşamları nefes alamıyorum resmen gazdan.dogru düzgün yemeden nasıl o kadar gaz oluyor anlamıyorum bende soda içmeden rahatlayamiyorum.karnim 5 .6 aylık hamile gibi çıkıyor akşam olunca

Bende gaz sorunu yaşayanlardanım geceleri ağlatacak kadar var kayısı yiyorum biraz daha azaldı gibi ama hala malesef devam ediyor çözüm bulamadım

Evet evet bende de oluyo kıvrandırıyor bide

Bi de bende şu oluyo kızlar diyelim ki uzun süre oturmak zorunda kaldım işte misafirlikte falan. Oturur pozisyonda karnım kasığım sıkıştığından mıdır nedir ağrım başlıyor kasıklarımda. Eve gelip uzanıp karnımı rahatlatınca ağrı hafifliyor hemen. Size de oluyor mu?

Bu mide gazından hep çektim kusmaları zaten soda en iyi dostum canım sodam nasıl rahatlatıyor

Oturmaktan falan değilde benimde regl sandım oluyor akşamları wc ye gitsem.sanki heran regl gelicekmis gibi

Benim hala regl takvimim duruyor dönemdeyse eğer benimde oluyor. Bak bakalım o günlere mi denk geliyor sancı
Yok cnm ya ben hamile olduğum günden beri çekiyorum o ağrıyı hep de akşamları oluyor..tam geçti iki haftadır yok derken iki gündür gene var

Ben sodayıda hiç sevmem. Sakız çiğniyorum.
Aslında içsem ne güzel olur
Bende sade içemiyorum zaten sevmem bende.mecbur meyveli içiyorum sade nin yerini tutmasa da rahatlatıyor.. birde elma iyi gelirmiş gaz sorunu na onu denese ne hergun yemeye çalış bakalim

Bende bir gece ağrıyla uyandım canım meğer gaz sancısıymış, o gün akşama kdr devam etti nerdeyse.Ayaklarımı yüksek bir yere uzatıp uzandım öyle rahatladım biraz,iyi geldi.

Ne yapacağımızı şaşırdıkk artık resmen :) kefiri sende dene canım en azından faydalı bende denicem bugün. Buarada gaz sıkıntısı bende de oluyor ya :)
Dün iki defa gaviscon içtim, o kadar dayanılmaz hale geldi. Kefiri yaşadığım ülkede bulamıyorum maalesef probiyotik takviye alıyorum onun yerine.

Ya normalde karnım çıktı sanıyorum sonra bi bakıyorum fıss inmiş, salak etti beni. Hep gazdan galiba

Aynen valla.sabah kalkıyorum çok hafif bi karın var ama akşam olunca sanırsın ki 5.6 aylik

Bende 12+4um yarin randevum var cinsiyeti cok merak ediyorum ama devlete gidiyorum ben belki yarin ogrenemeyeblrm

Bende 12+4um yarin randevum var cinsiyeti cok merak ediyorum ama devlete gidiyorum ben belki yarin ogrenemeyeblrm
O şehirde nasil bilmiyorum ama benim yaşadığım sehirde 5. aya kadar devlet hastanesinde kesinlikle cinsiyet söylemiyorlar

Senin baya olmuş olucak bebii gösterirse belli olur canım
Evet cnm, yanılma payı olabiliyormuş 16.haftadan önceki kontrollerde, ben de o yüzden 17.hafta bitimine gideyim dedim. Çok merak ediyorummm, onu kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…