2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzel olmasın zaten benim ki artık anormaldiii.. çok şanslısın senin yerinde olmak isterdim :))
Benim bugün 12+5 de herşeyi göründü canım.Erkekse genelde bu haftalar da belli oluyor, kız bebekte kesin olmadığı için ilerleyen haftalara bırakıyorlar.
Canım erkek mi senin belli oldu mu :)

Kızlar mide yanması için bir çözüm bulanınız var mı? Ölüyorum resmen :/

O nasıl oluyor sonuç doğru çıkıyor mu karbonatla
Benim ilk hamileliğimde ve yapan tanıdıklarımda doğru çıktı. Erkek ve kız bebeklerde idrarda ph farklı oluyor sanırım buda bir miktar karbonat in üzerine idrar dökünce köpürüp kopurmemeyle ilgili. Kopurmezse kız hafif kabarcık oluşuyor baya bir kopururse erkek

Hmm denemekte zarar yok

Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı

Kızlar mide yanması için bir çözüm bulanınız var mı? Ölüyorum resmen :/
Kefir içmeyi denemeni tavsiye ederim tatlım. Benim bi ara çok fenaydı bir çay bardağı kefir kesti resmen. Hatta bi akşam kıvranıyordum eşim gitti aldı geldi içtim ve geçti psikolojik olduğunu sandım ama değilmiş şimdi her gün içiyorum.

Kefir çok sağlıklı diyorlar aslında içmem gerekiyor denicem mutlaka yarın alıcam canım çok teşekkür ederim.

buyukler ayva gamze yapar derler
ama aslinda doku eksikliginden kaynakli bir kusurdur misal ben de var hem de kocaman. sikayetci miyim? yokkkk asla
Bende de aynen kocaman var Annem sana hamileyken bir ağaç dolusu ayva yemişimdir heralde derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…