Benim de hiç belirtim olmadı kızlar.
Kusma, bulantı, uyku hali hiç biri olmadı.
İlk başta sizleri okudukça çok panik oluyordum.
Bir şey oldu kesin felan diye vesvese yapıyordum.
Sonra doktora gittim, kimisinde hiç bir belirti olmadığını söyledi.
Bulantının cinsiyet ile ilgisi de yok bence.
Annemin de hiç olmamış ama biz iki kızız.
Benim bugün 12+5 de herşeyi göründü canım.Erkekse genelde bu haftalar da belli oluyor, kız bebekte kesin olmadığı için ilerleyen haftalara bırakıyorlar.
Benim ilk hamileliğimde ve yapan tanıdıklarımda doğru çıktı. Erkek ve kız bebeklerde idrarda ph farklı oluyor sanırım buda bir miktar karbonat in üzerine idrar dökünce köpürüp kopurmemeyle ilgili. Kopurmezse kız hafif kabarcık oluşuyor baya bir kopururse erkek
Benim ilk hamileliğimde ve yapan tanıdıklarımda doğru çıktı. Erkek ve kız bebeklerde idrarda ph farklı oluyor sanırım buda bir miktar karbonat in üzerine idrar dökünce köpürüp kopurmemeyle ilgili. Kopurmezse kız hafif kabarcık oluşuyor baya bir kopururse erkek
Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı
Kefir içmeyi denemeni tavsiye ederim tatlım. Benim bi ara çok fenaydı bir çay bardağı kefir kesti resmen. Hatta bi akşam kıvranıyordum eşim gitti aldı geldi içtim ve geçti psikolojik olduğunu sandım ama değilmiş şimdi her gün içiyorum.
Kefir içmeyi denemeni tavsiye ederim tatlım. Benim bi ara çok fenaydı bir çay bardağı kefir kesti resmen. Hatta bi akşam kıvranıyordum eşim gitti aldı geldi içtim ve geçti psikolojik olduğunu sandım ama değilmiş şimdi her gün içiyorum.