2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de suya bir dilim limon atıyorum o da iyi oluyor. yoksa su bile midemi bulandırıyordu.

Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı
günaydın ben ilk hamileliğimde mustella krem kullandım hiç çatlağım oluşmadı ama karnımda çok büyümemişti. biraz yapısal çatlak oluşumu galiba. simdi henüz başlamadım ama yine mustella almayı planlıyorum

herkese guzel bir gun dilerim.
dunden beri migren agrisindan mahvoldum. sanirim gozum yerinden cikacak agridan. o nedenle ekrana cok bakamiyorum.
catlak olusumu yapisal bir durum demisyi dr.um. ne yaparsan yap catlayacak olan catlar demisti oglumda. 11kg ve kremlere ragmen karnimda catlaklar olmustu. karni yumusatip kasinmamasi icin surmek lazim ama. dermatologum bath oil ya da balm oil diye birseydi onu vermisti, banyo sonrasi icin. simdilik onu kullaniyorum.

Ben hamileliklerimde kakao ve badem yağı karişimi kullanmıştım iyice yedirerek masaj yapıyordum .. İlk hamileliği olanlar her yerinize sürün kreminizi çünkü bacaklar göğüsler her yer çatlıyor

Kizlar selamlar benim özellikle akşamları vajinal kasintim var normal bir sey mi yoksa mantar mi anlamadim doktor randevuma 3 hafta var ne yapsam bilemedim beklesem mi randevu tarihini yoksa gitsem mi

Kizlar selamlar benim özellikle akşamları vajinal kasintim var normal bir sey mi yoksa mantar mi anlamadim doktor randevuma 3 hafta var ne yapsam bilemedim beklesem mi randevu tarihini yoksa gitsem mi
doktorunun numarası varsa msj at bence bakalım ne diyecek. bunun dşında karbonatlı su ile yıkarsan rahatlatabilir

Sagol canim benim amin insallah.. sana tavsiyem forumlardan uzak dur kendininde dinleme biraz rahatlat kafani hem vucudun da dinlensin toplarlansin hersey guzel olucak insallah
İnşAllah canım benim

Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı
Palmer's Cocoa Butter Formula diye bir ürün var ben de tavsiye üzerine onu kullanmaya başladım bi haftadır.

bende frei oil kullanıyorum üzerinde şöyle yazıyor '' Hamileliğin 3. ayından itibaren doğuma kadar günde 2 kez düzenli kullanımda çatlak oluşmayacağı garantisi vardır'' benim bir arkadaşım bunu kullanmış gerçekten hiç çatlağım olmadı dedi b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…