Merhaba kizlar benimde bulantim cok fazla gunde 3 u 4 u buluyor bazen en ufak bi kokuya havasizliga bile dayanamiyorum taze zencefili 2 dilim kesip kaynatiyorum suyunu icince biraz rahatliyorum ama midem hep agzimda karanfil aliyorum oda bi parca iyi geliyor ama dilim uyusuyor acisindan baska onerisi olan var mi 13+4 dedi dun doktor 3 ayi gecmis ve bence benim bulantida 9 ay surecek 3 aydan sonra gecmeyip arttigina gore
Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı
Çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanılıyor yada neler kullancaksiniz aklında bi urun varmi 11+4 olduk hafif hafif göbek ve göğüs kaşıntısı başladı
günaydın ben ilk hamileliğimde mustella krem kullandım hiç çatlağım oluşmadı ama karnımda çok büyümemişti. biraz yapısal çatlak oluşumu galiba. simdi henüz başlamadım ama yine mustella almayı planlıyorum
herkese guzel bir gun dilerim.
dunden beri migren agrisindan mahvoldum. sanirim gozum yerinden cikacak agridan. o nedenle ekrana cok bakamiyorum.
catlak olusumu yapisal bir durum demisyi dr.um. ne yaparsan yap catlayacak olan catlar demisti oglumda. 11kg ve kremlere ragmen karnimda catlaklar olmustu. karni yumusatip kasinmamasi icin surmek lazim ama. dermatologum bath oil ya da balm oil diye birseydi onu vermisti, banyo sonrasi icin. simdilik onu kullaniyorum.
Ben hamileliklerimde kakao ve badem yağı karişimi kullanmıştım iyice yedirerek masaj yapıyordum .. İlk hamileliği olanlar her yerinize sürün kreminizi çünkü bacaklar göğüsler her yer çatlıyor
Kizlar selamlar benim özellikle akşamları vajinal kasintim var normal bir sey mi yoksa mantar mi anlamadim doktor randevuma 3 hafta var ne yapsam bilemedim beklesem mi randevu tarihini yoksa gitsem mi
Kizlar selamlar benim özellikle akşamları vajinal kasintim var normal bir sey mi yoksa mantar mi anlamadim doktor randevuma 3 hafta var ne yapsam bilemedim beklesem mi randevu tarihini yoksa gitsem mi
Sagol canim benim amin insallah.. sana tavsiyem forumlardan uzak dur kendininde dinleme biraz rahatlat kafani hem vucudun da dinlensin toplarlansin hersey guzel olucak insallah
bende frei oil kullanıyorum üzerinde şöyle yazıyor '' Hamileliğin 3. ayından itibaren doğuma kadar günde 2 kez düzenli kullanımda çatlak oluşmayacağı garantisi vardır'' benim bir arkadaşım bunu kullanmış gerçekten hiç çatlağım olmadı dedi b