2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende 12+4um yarin randevum var cinsiyeti cok merak ediyorum ama devlete gidiyorum ben belki yarin ogrenemeyeblrm
Benim bildiğim de devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar.. bende pazartesi ikiliye gidicem devlete tanıdık vesilesiyle belki bir ihtimal öğrenebilirim

Bende de oluyor ben hemen soda-limon içiyorum ve biraz yürüyorum evin içerisinde , sonra karnımı ovalıyorum rahatlıyorum bi anda cıkıyo bütün gaz

Yok cnm ya ben hamile olduğum günden beri çekiyorum o ağrıyı hep de akşamları oluyor..tam geçti iki haftadır yok derken iki gündür gene var
Akşam artık yorulduğun içindir belki de. Doktora gidince sorarsın

Bende sade içemiyorum zaten sevmem bende.mecbur meyveli içiyorum sade nin yerini tutmasa da rahatlatıyor.. birde elma iyi gelirmiş gaz sorunu na onu denese ne hergun yemeye çalış bakalim

Tamam canım çok sağol deneyeyim. Meyveli soda aldırayım bi de

Bende de oluyor ben hemen soda-limon içiyorum ve biraz yürüyorum evin içerisinde , sonra karnımı ovalıyorum rahatlıyorum bi anda cıkıyo bütün gaz

Benim ki öyle uzunda sürmüyor aslında. Bi anda giriyo bıçak gibi. Sancının karnımda gezdiğini hissediyorum:) bende senin gibi ovalıyorum ayaklarımı ısıtıyorum falan geçiyo sonra.

Ne gazmış

Kizlar mrb nasilsiniz benim istahimm cok arrtti gene frenliyemiyorum kendimi

Gaz desen oda var soda iyi geliyor banada

Benim doktorum tahminde bulundu 12+4te çok kesin konuşmadı. yarın tekrar 13+4 te bakıcak inşallah kesinleşir çok merak ediyorum.
İnşallah öğrenirsin yarın ben en son 11+3 de gitmiştim erken diye sormamistim bile haftaya gitcem galiba o zaman soyler artik

Merhabalar :) herkes 1 -2 haftaya cinsiyetleri öğrenir herhalde :) bana doktorumm 11 + 2 ydi galiba erkek ama kesin degil demişti:) bu pazartesi de baska bir doktora gittim öylesine belli mi cinsiyeti dedim. Biraz baktı bebeğiniz erkek dedi :) biz oğlum diye sevmeye başladık :) yanlışlık olanda oluyormuş okuyorum da yazıları :)

Şişkinlik konusunda ben hiç rahatlatan bişey bulamadım boş midem bile davul gibi çocuklar anne göbeğin kocaman olmuş diyorlar komik geliyor onlara

Elma beni çok rahatlatıyor canım,şişkinliğe gaza çok iyi geliyor.O yüzden her gün bir elma yiyorum.Tavsiye ederim.

Bir erkek annesi daha❤Çok sevindim canım çok güzel duygular .Sağ salim kucağımıza da alırız İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…