2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de tahminde bulundu ama kesinleştirmedi. Kesinleşse de isimleri falan konuşsak
Aynen ya cicisler almak istiyorum biran önce isim bulmak isimleriyle sevmek istiyorum ama sadece tahmin dedi 12+4 de tahmin etti ama yanılma payı be kdr bilmiyorum

Canım bende sabah gidiyorum randevularıma gittiğimde hiçbirşey yiyemedim hatta kustum sabah ama yolda şeftali suyu içmiştim sadece bebislerin biri kıpır kıpırdı biri uyuyordu resmen üzülme bence bebeğin uykusu varmış belli ki :)

Ahh bas agrisi ben gecennhafta cok cektim bu haftada agladikca kafa tasım atıyor( hormonlar halayda) Karanlik sessiz yerde dinlenmeye calis canim gecmis olsun

Kizlar selamlar benim özellikle akşamları vajinal kasintim var normal bir sey mi yoksa mantar mi anlamadim doktor randevuma 3 hafta var ne yapsam bilemedim beklesem mi randevu tarihini yoksa gitsem mi
Gecmis olsun 3 hafta uzum bir zaman mantarsan enfeksiyon ilerleyebilir hic hafife alma ve su tutma vajinana ya da karisim falan surme canim oranin ph i cok hassas zaten

Evet iki gun onceki geceden bi başladı bu sabaha kadar her tuvalete gittigimde kanama var mi diye korkarak gittim inan sonra takvime bi baktim regl olmam gereken tarihti nazi hamilelerde her ay regl agrisi oluyomus canim ama boyle desemde randevuma kadar icim rahat etmiycek

Kızlar ben çok korkuyorum ilk hamileliğim de 19. Haftaya kadar herşey yolunda zannederken detaylı ultrasonda kalp anomalisi çıktı ve yaşamla bagdasmayacak kafar kötü bir durumdu sonuç olarak ölü dogum yaptim şimdi de doktorum 18. Haftaya randevu verdi detaylı için o süre yaklaşmaya başladı diye şimdiden çok kötü oldum yine bişey olacak diye korku içindeyim kendime engel olamiyorum

Bugün randevum vardı benmde ikili test yapıldı sonuç bir hafta sonra çıkcakmis çok şükür bebeğim ıyimis inşall h sonuna kadr iyi gider bu sefer benimde basim agryo oyuzden yazamadım

Canım pozitif düşünmeye çalış ilki oyle oldu diye bu bebegin de oyle olucak diye birsey yok tabi yasadiklarin zor ama bak icinde yeni bir umut taşıyorsun eminim.guzel.cikicak.sonuclar

Öyle oluyor ister istemez endişe ediyor insan ama olumsuz düşünmek insanı sadece yıpratıyor başka da Bi işe yaramıyor bebeğine pozitif duygular gönder.. Ben de dış gebelik sonrası hamile kaldım tekrar dış gebelik olur mu diye de korktum biraz ama hep dua ettim hamdolsun bebişim tutundu duanı eksik etme evladından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…