2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa 15 haftalık söylemesi gerekirdi dimi 13. Haftada öğrenenler çok bebiş göstermedi mi kendini acaba
gostermedi kapadi bacaklarini minigim doktor cok ugrasti oksurttu, gobegimle oynadi, titretti, yan cevirdi yok gostermedi bebiş, ben sabah erken oldugu icin sadece haşlama yumurta yiyip cikmistim bebek ac dedi doktor enerjisi yok dedi keske tatli biseyler yeseydin dedi cok üzüldüm bebisi aç birakmisim yawrucagin kimildayacak gücü yokmus

Ben çoğunlukla akşama kadar bişey yiyemiyorum bebegimde aç mı kalıyor yani ben öyle düşünmüyordum hiç sıvıyla besleniyor diye

Allah bağışlasın darısı bize artık inşallah biz de erkenden öğreniriz

Yaa kıyamam.. Bol enerjili yiyecekler yiyip öyle gideriz biz de öğrendiğim iyi oldu

Yaa kıyamam.. Bol enerjili yiyecekler yiyip öyle gideriz biz de öğrendiğim iyi oldu
onceki gidislerimde hareket edip zipliyordu bu sefer hareket etmedi yani ben açlık hissetmiyordum ama bebek ac kalabiliyormuş, doktorum aç getirmissin cocugu dedi bunu öğrendim bir dahaki gidisimde bol bol cikolata yicem

onceki gidislerimde hareket edip zipliyordu bu sefer hareket etmedi yani ben açlık hissetmiyordum ama bebek ac kalabiliyormuş, doktorum aç getirmissin cocugu dedi bunu öğrendim bir dahaki gidisimde bol bol cikolata yicem
Büyüyorlar ya artık demek ki ilk zamanlardaki gibi yetmiyor annesi üzülme bol bol sağlıklı gıdalar tüket çikolata yerine kuru incir ceviz gibi Bi şeyler ye bence

Kızım olucakmışşş inanamıyorum yüzde 90 kız dedi hep erkek hisseden ben şok oldum tabi ki ama çok çok sevindim o kadar komikti ki hareketleri bacak bacak üstüne attı baya hareketli maşallah kuzuma
Hadi hayırlısı olsun cnm sağlıkla alırsın inşallah kucağına..

Kızım olucakmışşş inanamıyorum yüzde 90 kız dedi hep erkek hisseden ben şok oldum tabi ki ama çok çok sevindim o kadar komikti ki hareketleri bacak bacak üstüne attı baya hareketli maşallah kuzuma
oh masallah gozun aydin canim..

Aynen canım bnmde özellikle akşamları artıyor şişkinliğim ins biran önce biter bu şişkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…