2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:) inş öyledir canim. doktorum gelmeden once tatli biseyler yememi söyledi haftaya cuma tekrar randevum var aksam 5 te bu sefer tok gidicem cikolatami da yiyecem inş cinsiyetini öğrenirim bu defa

Ben çoğunlukla akşama kadar bişey yiyemiyorum bebegimde aç mı kalıyor yani ben öyle düşünmüyordum hiç sıvıyla besleniyor diye
Tam bilgim Yok ama ben bugün midem de ne varsa çıkarıp öyle gittim bomboştu midem ama maşallahı vardı bebeğin, bilemedim neden öyle dediğini doktorun

Tam bilgim Yok ama ben bugün midem de ne varsa çıkarıp öyle gittim bomboştu midem ama maşallahı vardı bebeğin, bilemedim neden öyle dediğini doktorun
Ben de gittiğimde kusup öyle gitmiştim bebeğim zıplıyordu ultrasonda. Açlıkla ilgisi yok bence uyuduğu zamana denk gelmiştir doktorun söylediğine ben de anlam veremedim şaka mı yaptı acaba aç getirmişsin çocuğu diye.

İster istemez oluyodur tabi normal ama dua et bol bol. Olumlu düşün. Allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına

Kızlar baş agrım geçti şimdide bel ağrısı başladı sabah beri acayip agriyo bir işte yapmadım ki diyem zorladım fln sırt üstü yatamiyom agiriyor karnimdada hafiften batma gibi ağrı var ilerki dönemlerde tmm da şimdi daha çok küçükler erken dgl mi bel ağrısı için

Bebekler artık kasıktan yukarı çıktığı için bence normal ağrı olması. Ben doktora ilk gittiğimde bana 'hamilelik zaten ağrılı sancılı bi süreçtir seninki biraz daha fazla olucak' demişti kistten dolayı. Ağrılı sancılı kısmını vurguladı hazır ol dedi kendince :) çok artarsa sorarsın doktoruna

Benim de kasıkların biraz daha altında bikini bölgesine doğru bıçak batması gibi küçük ağrılarım oluyor. Kötü düşünmüyorum Rahim genişliyor herhalde ona bağlıyorum

Tsk ederim cnm ins bi sıkıntı olmasın da bebekler iyi olsun da çekçez artık

Öğlen 2 den beri beter bir baş ağrısı çekiyorum masaj falan kâr etmedi ölmek üzereyim yaa hiçbir yere sığamıyorum

B12 eksikliği ve glikoz eksikliği çıkmış bende bunlarla ilgili takviye alan var mı bende yarın soracağım doktora

Gecmis olsun 3 hafta uzum bir zaman mantarsan enfeksiyon ilerleyebilir hic hafife alma ve su tutma vajinana ya da karisim falan surme canim oranin ph i cok hassas zaten
Pazartesi yada sali gitmeye karar verdik doktor zaten cinsiyet o haftalarda kesinleşir merak edersen gel demisti bu bahaneyle onuda öğreniriz insallah

Yani biraz moral bozucu bi söylem olmuş şaka yapmadıysa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…