2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar kontrolden çıktık. Ikili test iyi cıktı. Cinsiyetide kesin öğrendik erkekmiş. Bi tane daha oğlum olacak inşallah. 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole.
Süper bi haber daha gozun aydin olsun Allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsin sağlıkla gelsin ins

hadi bakalım inşallah boy boy olurlar

Eklentiler

• ei76up.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 75

Aynen yaa Gündoğdu valla çok fena kullanıcamm bu durumu iyi oldu azıcık empati yapmayı öğrensinler senin de belli olur aslında gidicekmisin doktora canım
Ben agrım var demistim ya öyle tedirgin olunca gittim dün gece dr şükür herşey yolundaymış cinsiyeti sordum ama yok belli değil.. pazartesi ikiliye gidicem devlete belki bir ihtimal orda öğrenirim..

Eminim dediğini yapar..malesef onların huylarını eşleri çekiyor sadece..sanıyor ki kızı büyüyünce onu dinleyecek..alttan girer üstten çıkar yaptırır valla babasına istedigini

Merhaba kızlar kontrolden çıktık. Ikili test iyi cıktı. Cinsiyetide kesin öğrendik erkekmiş. Bi tane daha oğlum olacak inşallah. 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole.
Hayırlısı olsun cnm..erkek bebekler cinsiyeti daha çabuk gösteriyor sanırım..daha çabuk gelişirlermiş.. bende oğlumu ikili testte ogrenmistim

Benimkide kiz istiyor erkek olursa gece eve gelmez peşinde koşturur rahat uyuyamam diyor

3 aydan sonra hamileliğin balayı diyorlar 6.aya kadr.
Balayına gecelim kana kana su içmek istiyorm.Resmen su içerken ürküyorm
Litrelerce su içerdim normalde,simdi su içince içim dışım karısıyro

Canım bende senin gibiydim bir yudum alsam midem bulanıyordu.2 3 gündür bulantılarım azaldı su içmeye de başladım.1haftaya senin de azalır inşallah bulantın .

Canim benimde acayip bel ağrım var etrafta herkes normaldir diyor sirt üstü yatınca saga sola dönemiyorum düşün. Sanki bisey batıyor tam kuyruk sokumumda. Hele bide hapşırırsam cok agrim oluyor
Bende de çok şiddetli bel ve sırt ağrısı var baştan beri geçmiyor bulantılarımda geçmiyor

dün aradım çıkmamıştı bu gün sabahtan aradım çıkmış yarın gidicez nasipse seninde yarın çıkar o zaman tam bekledi 1 haftayı
Ne çıkmış sonuç? Gerçi gidince konuşursunuz.Bende aradım bugün çıktıysa yarın gidelim diye. Haftasonu geçer bence. Randevu almadan gelin demişti bana. Doktorla mı konuştun aldın mı randevu. Netten egepolün sonuç sayfası var orda çıkmış mı?
Hepsinin cevabını bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…