2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay cok tatlısınız:)

3 aydan sonra hamileliğin balayı diyorlar 6.aya kadr.
Balayına gecelim kana kana su içmek istiyorm.Resmen su içerken ürküyorm
Litrelerce su içerdim normalde,simdi su içince içim dışım karısıyro

3 aydan sonra hamileliğin balayı diyorlar 6.aya kadr.
Balayına gecelim kana kana su içmek istiyorm.Resmen su içerken ürküyorm
Litrelerce su içerdim normalde,simdi su içince içim dışım karısıyro
İnşallah canım keyfini sürelim valla artık inşallah 3ay dolunca öyle olur

iş yerimi bırakamıyorum sonra çok sıkışıyor işlerim zaten zor yetişiyorum. sonra dönüşte o dinlenmem kat kat yorgunlukla geri geliyor.
Allah şifa versin zor ya hem hamile halde çalışmak zorken üstüne grip .. Limon senin tek dostun yanından eksik etme sıcak tut kendini napcaan

Kızlar hayırlı cumalar
Catlakları konusmssunuz.
Bende henüz çıkıp krem alamadımAma evde Hindistan cevizi yağım var.
Onla yağlanıyorm hersabh.İnss ise yarar.
Çok da işe yarar kremini alana kadar iyice yedirerek uygula gerilen bölgelere.. İlk hamileliği olanlar göğüs ve üst bacak için de kullanın mutlaka

Bu erkekler neen böyle acaba..bizleri baba evinden almadılar sankibizim ki de içten içe kız istiyor gibi geliyor bana ama ileriyi düşününce erkek olsun diyor onun sevgilisi evlenmesi onları mi düşünücem şimdiden diyor..sanki biz gökten zembille indik

Evet evet sırf bu düşünceden dolayı resmen hala yüzde onluk ihtimal var erkek için diyor bende sizin gibi diyorum eşime e sen benim peşimden nasıl koştun illa olucak diyorum herkes Benim gibi olsaaa diyor özgüven tavan dedim allah sana da senin gibi damat nasip etsin 20 yıl sonra nerde kalcak benim gibi insan diyor nasıl sinir oluyor yaaa çok komik onun korkusu bana benzerse e çünkü onla görüşmek için az yalan söylemedim babam da çok kıskançtı benim şimdi herşeyi gördüğü için kuruyo kafada

Boşverrr keyfini çıkar sende şahsen benim kız derlerse öyle yapicam..bana yaptığı kıskançlıkları hatırlasın hatırlasın kudursun

Çok tatlısınız ya :) de ki daha dur daha baslamadik bile daha ne talipler cikacak
Ultrason görüntüsünü getir bebeğin eli iş tutuyomuş bakcam diyor kanına giriyorum çok fena bak bu sene erkek senesiymiş zaten hep erkek bebekler olcak bizim kızın da çok erkek arkadaşı olur napcaz bilmem ki diyorum kriz geçiriyor kapatırım odaya çıkamaz bi yere diyor he he yaparsın dedim

Boşverrr keyfini çıkar sende şahsen benim kız derlerse öyle yapicam..bana yaptığı kıskançlıkları hatırlasın hatırlasın kudursun
Aynen yaa Gündoğdu valla çok fena kullanıcamm bu durumu iyi oldu azıcık empati yapmayı öğrensinler senin de belli olur aslında gidicekmisin doktora canım

Kizlar icinizde Ankarada olan var mi ? Medicanaya ya da live giden arada kaldim cok

Ben bizimkine erkek senesi desem der ki bi sen beceremedin erkek yapmayı geçen diyo yedin hep ekşi kız oldu nasıl baş etcez iki kızla diyo :) zaten tutturmuş bebeklerin biri erkek doktor göremedi hala inanamıyor

Şimdi ezberden konuşuyorlar da hele ele gelsinler hiç kıyamazlar nasılda sevimli olurlar ya benim adam hem tutturmuş biri erkek olsaydı korurdu kızı hemde diyo kızım beni daha çok sevecek :)

Ben bizimkine erkek senesi desem der ki bi sen beceremedin erkek yapmayı geçen diyo yedin hep ekşi kız oldu nasıl baş etcez iki kızla diyo :) zaten tutturmuş bebeklerin biri erkek doktor göremedi hala inanamıyor
Ah bu erkekler Yalnız eşiniz öyle bi ima da bulunursa diyin ki senden ötürü erkek belirliyo cinsiyeti benim tuzum kuru diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…