2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasıl geçicek ne yapsak iyi gelir ki acep saricam belimi bu defada karnım agriyo sıkışıyor diye çok beter bi ağrı nineler gibi oldum resmen ağır ağır yuruyorum
Bu gebelik takviminde de yazıyordu geçen gün ağrı oluyormuş bu haftalarda sanırım valla bende bilemedim nasıl geçicek

Valla bizim Kıza şimdiden görücü çıktı bi akrabamız beşik kertmesi yapalım senden güzel kız çıkar diyor tövbe yarabbimm babaya söyledim işte ben bu yüzden erkek diyodum napcaz şimdi gördün mü bak diyor ay çok eğleniyorum eşim kıskanç zaten şimdiden alıştırmaya çalışıyorum napayım Kıza zorluk çıkarmasın ilerde

Canim benimde acayip bel ağrım var etrafta herkes normaldir diyor sirt üstü yatınca saga sola dönemiyorum düşün. Sanki bisey batıyor tam kuyruk sokumumda. Hele bide hapşırırsam cok agrim oluyor
Aynen canım bnmde aynı yatamiyom bile batiyo ins cabuk geçer hepimizinde ağrıları biran önce bitsin 9 ay alalım bebisler saglikla kucagimiza çok sıkıcı bu hamilelik hicbir yapamiyom korkumdan üstüne ustuk can sağlıgida çekmiyoruz sürekli oramiz buramiz ağrıyor
.

Çok tatlısınız ya :) de ki daha dur daha baslamadik bile daha ne talipler cikacak

Kesinlikle katılıyorum şu 4 ayı doldursaydik hem cicilerini alırdık hemde rahat bi dönem diyorlar ya zaman çabuk gecse de kucagimizda sevsek demi :)

Çok geçmiş olsun dinlendeysin çok daha rahat atlatırdın..

Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Hiç bir şey yemek istemiyor canım. yesemde yarım saat sürmeden lavaboya gidip ne var ne yok boşaltıyorum . ne zaman geçicek bu halim ya
Tez vakitte geçer inşallah çok zor gerçekten ben de iki gündür biraz hafifledi gibi bulantı kusmalar bitti en azından süresi herkeste değişiyor gerçekten bilemiyorsun ne zaman geçeceğini.. 12. Haftada azalıyor çoğu kişinin ama

Hayırlı olsun darısı bize artık iyi ya devlette de söyleyen oluyormuş ne güzel beklemekten kurtuldunuz.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin cnm sağol sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah ben hiç merak etmiyodum ama cnku iki tane kaybim vardı iyi olması yeterdi benm için ama genede mutlu oldm:)

Canim benimde acayip bel ağrım var etrafta herkes normaldir diyor sirt üstü yatınca saga sola dönemiyorum düşün. Sanki bisey batıyor tam kuyruk sokumumda. Hele bide hapşırırsam cok agrim oluyor
Ben de okudum bel ve kasık ağrısı oluyor bebek büyüyor rahim büyüyor .. Dinlenmeye çalışın ağrı hissedince

Bende o haftayı bekliyordum ama halen devam dahada arttı sanki . inşallah bir an önce düzelirim ya

Kızlar hayırlı cumalar
Catlakları konusmssunuz.
Bende henüz çıkıp krem alamadımAma evde Hindistan cevizi yağım var.
Onla yağlanıyorm hersabh.İnss ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…