2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani Bi müddet rahatlıyor insan ama çıkarmak da berbat boğazı yanıyor insanın o sürede sonra tekrar bulanmaya devam ikisi de birbirinden beter yani insan çok özlüyor ağız tadıyla Bi şeyler yemeyi benim bu hafta hafifledi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama bitecek inşallah..

Çok teşekkür ederim hoşbulduk aslında uzun zamandır üyeydim de bu sayfaya dahil olmakta kısmet oldu.

amin cnm. benim ki henuz belli degil 16+2deki randevuya kaldi.

et yiyemiyorsan, protein icin yesil mercimek tuketmeni tavsiye ederim. yumurta yiyrbiliyorsan onu da tuket canim gunluk.

Teşekkür ederim haklısın canım. Mercimek gaz yapıyor da yumurta haftada 3 gün falan zorla yiyorum şimdilik. İnşallah geçer. Peynir ekmekle Benin’e çok faydam olmaz çünkü. Bu arada mercimek çorbası yapmıştı eşim yediğim gün karnım öyle gerildi ki gebelikten değil gazdan çatlayacak gibi kaşındı durdu. Oğlum çok gülüyor annemin karnına bak baba diye. Kocakafanın maskarası oldum

Haklısın canım çıkarınca da zor. Allah kolaylık versin. Rahatlayıp mutlu mutlu gezilmiyor demek ki o zaman da. Geçecek inşallah. Gülerek anacağız bebişlerimiz ile oynarken. Bi geçsin de zaman kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.

İnşallah geçecek ve anmicaz bile unutucaz hemen hapur hupur iştahla yiycez herşeyi bebişlerimizi sağlıklı beslicez inşallah

Hiç bilmiyorum ama sanırım bu bulantı halleri bitince o da düzelir çünkü mide normal çalışmıyor yanii daha doğrusu bulanmaktan çalışamıyor herhalde
Kizlar bnm bulantılar çok çok azaldı herşeyi yiyebiliyorum çok şükür ama şişkinlik gitmiyor vede bitmiyor patliycam sislikten

Selamlar herkese.
İkili test ölçümlerimiz iyi çıktı çok şükür.
Kan verdim, onun sonucu da 10-14 güne gelecekmiş.

Benim son adet tarihim 22 Kasım’dı.
Ama her gittiğimde bebek 4 gün büyük görünüyordu.
Bugün doktorum adet tarihini sistemimize 18 Kasım girelim artık dedi.
Yani 11+1 inen 11+5 olduk bir anda :))
Böyle bir durum yaşayan var mı?

kirmizi mercimek degil cnm. hususi yesil mercimek. hasla birazcik. o suyunu dök. sonra yeni suyla pisir. kimyon ekleyip tuketebilirsin. oglumdayken dr acikinca geceleri yesil mercimek corbasi ici diyordu.
bir de peynirlerden kasar peyniri bebege kilo aldiriyordu

gozun aydin cnm.
oglumun 3 hafta onde (bolgesel olcumlerine gore) gittigi donemlerde oluyordu ama o zaman bile son regl zamanini degistirmiyordu dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…