Şimdi ezberden konuşuyorlar da hele ele gelsinler hiç kıyamazlar nasılda sevimli olurlar ya benim adam hem tutturmuş biri erkek olsaydı korurdu kızı hemde diyo kızım beni daha çok sevecek :)
Ay aynı yaa babaya daha düşkün oluyo kızlar benim için hava hoş diyo onlarında kafalar karışık bence, ama evet erkek iç güdüsüyle her türlü şeyden korumak istiyorlar ister istemezde korku geliyor içlerine
Eminim dediğini yapar..malesef onların huylarını eşleri çekiyor sadece..sanıyor ki kızı büyüyünce onu dinleyecek..alttan girer üstten çıkar yaptırır valla babasına istedigini
Sonuç çıkmış dedi sadece . doktoru sordum yarın çalışıyormuş 1 e kadar. randevu almadan gelin demişti ya zaten almadım ondan. egeolün sayfasındaki yerde çıkmıyormuş sordum. doktor zaten aşağıdan alıp bana getirceksiniz demişti. doktorada sordum muayene yapıcakmı diye annemi götürcektim hayır dedi birdahaki randevuya . seninkide yarın çıkar bence hatta akşam bir daha ara sen :)
Bilgim yok açıkçası bende internetten ismini duymuştum. Pınar hanımida da gidenler çok memnundu olumsuz bir yorum yazmıyordu internettede bende o şekilde bulup gittim memnunum şimdilik çok şükür.
babyloading87
bende öyleyim canım su konusunda hala korkuyorum , rüyamda görüyorum resmen ağzımın kenarlarından aka aka içtiğimi meyve suyu içiyorum soda içiyorum ama Sudan çok korkuyorum kusturcak mı diye
Sonuç çıkmış dedi sadece . doktoru sordum yarın çalışıyormuş 1 e kadar. randevu almadan gelin demişti ya zaten almadım ondan. egeolün sayfasındaki yerde çıkmıyormuş sordum. doktor zaten aşağıdan alıp bana getirceksiniz demişti. doktorada sordum muayene yapıcakmı diye annemi götürcektim hayır dedi birdahaki randevuya . seninkide yarın çıkar bence hatta akşam bir daha ara sen :)
evet ara canım çıkar eğer gitçeksen gitmiceksen pazarteside arayabilirsin. aslında şimdi baktım siteden bir sonuç var tahlil yapıldığına dair ama içi boş . daha önce o çıkmıyordu.
Valla bizim Kıza şimdiden görücü çıktı bi akrabamız beşik kertmesi yapalım senden güzel kız çıkar diyor tövbe yarabbimm babaya söyledim işte ben bu yüzden erkek diyodum napcaz şimdi gördün mü bak diyor ay çok eğleniyorum eşim kıskanç zaten şimdiden alıştırmaya çalışıyorum napayım Kıza zorluk çıkarmasın ilerde
Mide yanması, gaz, karın şişmesi hepsi bende de var. İlk gebeliğimi unutmuşum demek ki ben de hayretler içinde kalıyordum. İyi ki siz varsınız da yalnız olmadığımı anlıyorum. Bulantılı öğürtülü bırtlı biri olup çıktım bir de akşamları göbüş patlayacak gibi oluyor diye canım sıkılıyordu. Demek bu kadarı normalmiş. Bulantı olunca sakız yanma olunca soda içip biraz rahatlıyorum ama zor geçiyor günler biraz bana. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sanki en zor dönem hamilelik gibi geliyor şu an.
Merhaba kızlar kontrolden çıktık. Ikili test iyi cıktı. Cinsiyetide kesin öğrendik erkekmiş. Bi tane daha oğlum olacak inşallah. 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole.
Iyi aksamlar kızlar oh ne gizel keyifler yerinde cinsiyetler ogrenilmeye baslamis rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin bu sene gercekten erkek senesi sanirim
Ben bizimkine erkek senesi desem der ki bi sen beceremedin erkek yapmayı geçen diyo yedin hep ekşi kız oldu nasıl baş etcez iki kızla diyo :) zaten tutturmuş bebeklerin biri erkek doktor göremedi hala inanamıyor
Merhaba kızlar kontrolden çıktık. Ikili test iyi cıktı. Cinsiyetide kesin öğrendik erkekmiş. Bi tane daha oğlum olacak inşallah. 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole.
Ah 13+3 oldum sanki bir gün daha az bulantım oluyor gibi oluyor. O gün süt içebiliyorum mesela. Sonra haydi tekrar artıyor. Yiyeceklerin eski tadını özledim. Et asla yiyemiyorum. Soğan,sulu yemek ,yoğurt,süt hiçbirini içemiyorum. Ailecek et severiz. Eşimle oğlum yiyorlar ben peynir ekmek yiyorum gözüm kalıyor ama ağzıma atınca öyle iğrenç geliyor ki. Bir an evvel geçse bari. Hiç çıkarmıyorum ama sürekli geçmeyen bulantı hissi aç da olsam tok da olsam peşimi bırakmıyor. Ben şeyi merak ediyorum hani buraya yedikten sonrA her şeyi çıkarıyoruz diye yaZan Arkadaşlar acaba çıkarınca mesela geçiyor mu bulantınız. Mesela çıkarsam rahatlar mıydım?
Iyi aksamlar kızlar oh ne gizel keyifler yerinde cinsiyetler ogrenilmeye baslamis rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin bu sene gercekten erkek senesi sanirim
Ah 13+3 oldum sanki bir gün daha az bulantım oluyor gibi oluyor. O gün süt içebiliyorum mesela. Sonra haydi tekrar artıyor. Yiyeceklerin eski tadını özledim. Et asla yiyemiyorum. Soğan,sulu yemek ,yoğurt,süt hiçbirini içemiyorum. Ailecek et severiz. Eşimle oğlum yiyorlar ben peynir ekmek yiyorum gözüm kalıyor ama ağzıma atınca öyle iğrenç geliyor ki. Bir an evvel geçse bari. Hiç çıkarmıyorum ama sürekli geçmeyen bulantı hissi aç da olsam tok da olsam peşimi bırakmıyor. Ben şeyi merak ediyorum hani buraya yedikten sonrA her şeyi çıkarıyoruz diye yaZan Arkadaşlar acaba çıkarınca mesela geçiyor mu bulantınız. Mesela çıkarsam rahatlar mıydım?