evet ara canım çıkar eğer gitçeksen gitmiceksen pazarteside arayabilirsin. aslında şimdi baktım siteden bir sonuç var tahlil yapıldığına dair ama içi boş . daha önce o çıkmıyordu.
Dışarda yapılıyor demişti o yüzdendir belki ama iyi oldu en azından ordan bakarım aramak yerine. Haftaiçi giderim artık napalım zaten muayene etmeyecek tek gidip konuşup gelirim yakın nasılsa
Selamlar herkese.
İkili test ölçümlerimiz iyi çıktı çok şükür.
Kan verdim, onun sonucu da 10-14 güne gelecekmiş.
Benim son adet tarihim 22 Kasım’dı.
Ama her gittiğimde bebek 4 gün büyük görünüyordu.
Bugün doktorum adet tarihini sistemimize 18 Kasım girelim artık dedi.
Yani 11+1 inen 11+5 olduk bir anda :))
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Selamlar herkese.
Ah 13+3 oldum sanki bir gün daha az bulantım oluyor gibi oluyor. O gün süt içebiliyorum mesela. Sonra haydi tekrar artıyor. Yiyeceklerin eski tadını özledim. Et asla yiyemiyorum. Soğan,sulu yemek ,yoğurt,süt hiçbirini içemiyorum. Ailecek et severiz. Eşimle oğlum yiyorlar ben peynir ekmek yiyorum gözüm kalıyor ama ağzıma atınca öyle iğrenç geliyor ki. Bir an evvel geçse bari. Hiç çıkarmıyorum ama sürekli geçmeyen bulantı hissi aç da olsam tok da olsam peşimi bırakmıyor. Ben şeyi merak ediyorum hani buraya yedikten sonrA her şeyi çıkarıyoruz diye yaZan Arkadaşlar acaba çıkarınca mesela geçiyor mu bulantınız. Mesela çıkarsam rahatlar mıydım?
Bana da 3 gün önceden gidiyor demişti doktor 10. Haftada. Bende telefon uyglmlarda degstrdm. Burca inanr msnz blmyrm ama inşallah saglikli Aslan burcu olur Başak olsun hiç istemyrm
Selamlar herkese.
A çok iyi ben de kaşar yiyorum az tuzlu diye. Yeşil mercimek de tarif ettiğin şekilde yarın deneyeceğim çok iyi oldu bu umarım tüketebilirim. Çok teşekkür ederim allah hepimize kolaylık versin. Böyle yardımcı olman çok güzel allah da senin yardımcın olsun her zaman.
Bana da 3 gün önceden gidiyor demişti doktor 10. Haftada. Bende telefon uyglmlarda degstrdm. Burca inanr msnz blmyrm ama inşallah saglikli Aslan burcu olur Başak olsun hiç istemyrm
burc konularini hic bilmiyorum canim. balik benim. arada bakardim bana uymuyrdu cogu seyi..yukselene bak dediler o da basak cikti ... ktou mu simdi bu?
A çok iyi ben de kaşar yiyorum az tuzlu diye. Yeşil mercimek de tarif ettiğin şekilde yarın deneyeceğim çok iyi oldu bu umarım tüketebilirim. Çok teşekkür ederim allah hepimize kolaylık versin. Böyle yardımcı olman çok güzel allah da senin yardımcın olsun her zaman.