2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet ara canım çıkar eğer gitçeksen gitmiceksen pazarteside arayabilirsin. aslında şimdi baktım siteden bir sonuç var tahlil yapıldığına dair ama içi boş . daha önce o çıkmıyordu.
Dışarda yapılıyor demişti o yüzdendir belki ama iyi oldu en azından ordan bakarım aramak yerine. Haftaiçi giderim artık napalım zaten muayene etmeyecek tek gidip konuşup gelirim yakın nasılsa

Benimde 4 gün ilerden gidiyordu son kontrolde 6 gün gitti 11+1 de gittim doktor 12+0 dedi

Kizimdayken benimde hep oyle onde gidiyordu ama doktorum bu doğum tarihini etkilemez yine sata gore gideceğiz demisti.

Ben çıkarttığım şeyden tiksinip yiyemiyordum hala da öyle

Canım bende senin gibiydim bir yudum alsam midem bulanıyordu.2 3 gündür bulantılarım azaldı su içmeye de başladım.1haftaya senin de azalır inşallah bulantın .
Benim de hayalim kana kana su içmek tek yudum içsem kusuyrm. Annem bugün ayran yaptı onu icebldm.

gozun aydin cnm.
oglumun 3 hafta onde (bolgesel olcumlerine gore) gittigi donemlerde oluyordu ama o zaman bile son regl zamanini degistirmiyordu dr.
Bana da 3 gün önceden gidiyor demişti doktor 10. Haftada. Bende telefon uyglmlarda degstrdm. Burca inanr msnz blmyrm ama inşallah saglikli Aslan burcu olur Başak olsun hiç istemyrm

Benimde son kontrolümde sata göre 13+1 di ama ultrason da 13+4 olduğunu söyledi. Ama hala sata göre devam ediyoruz.

Rica ederim kokusu ve tadı biraz mayhoş ama faydası çok fazla. Deneyince yazarsın bakalım sana da iyi gelecek mi :)

Canım kefir denedim garip bir şekilde tadını acaip beğendim mideme de gayet iyi geldi çok teşekkür ederim

A çok iyi ben de kaşar yiyorum az tuzlu diye. Yeşil mercimek de tarif ettiğin şekilde yarın deneyeceğim çok iyi oldu bu umarım tüketebilirim. Çok teşekkür ederim allah hepimize kolaylık versin. Böyle yardımcı olman çok güzel allah da senin yardımcın olsun her zaman.

Bana da 3 gün önceden gidiyor demişti doktor 10. Haftada. Bende telefon uyglmlarda degstrdm. Burca inanr msnz blmyrm ama inşallah saglikli Aslan burcu olur Başak olsun hiç istemyrm

burc konularini hic bilmiyorum canim. balik benim. arada bakardim bana uymuyrdu cogu seyi..yukselene bak dediler o da basak cikti ... ktou mu simdi bu?
estagfurullah cnm. yeterki ise yarasin. Allah herkesten razi olsun

Hanımlar İzmirde olan var mı ? Doğum ve gebelik takibi için özel hastane ve doktor arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…