- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Doktorum bana bulantın olsa ona yapacak bir şeyim Yok o normal ama sürekli çıkarman kötü demişti bende hastanede yattım serum tedavisi gördüm 2 kere .. o yüzden bence çıkartmaman daha iyi canım yediklerin içinde kalsın bu daha sağlıklıAy bir de öyle olur çıkarınca doğru diyorsun allah kolaylık versin
Bende nefes almakta zorluk oluyordu bı haftadır da nezleyim burnum tıkalı çok zor ya bişey kullanmadım bilmiyorum ne iyi gelir benimde akşamları daha kotu oluyorMerhaba herkese, hamileligimin basindan beri asiri bir burun tikanikligi yasiyorum. Ozellikle aksam olunca tamamen tikaniyor. Mahvediyor beni. Boyle olan var mi, bir cozum bulabildinz mi? Tuzlu su sıkıyordum burnuma, iyi geliyor açıyor ama o tat midemi bulandiriyor bu sefer..
gozun aydin cnm.
oglumun 3 hafta onde (bolgesel olcumlerine gore) gittigi donemlerde oluyordu ama o zaman bile son regl zamanini degistirmiyordu dr.
Yok canim. 38+3te 3250g dogdu. Ama boyu hep uzundu. Hala da oyle. Percintile de %97 ustu hep. 1 yas onde gidiyor boyu. O zamanda bacak olcumlerinde ondeydi hep hatirladigim.Oğlun iri bebek miydi canım. Acaba iri bebekler mi öyle görünüyor. Yeğenim de öyleydi 35 haftalıkken 4 kiloya yakın doğmuştu :)
Ay çok şeker amaAslan Burcu Çocuğu
Dünyayı parmaklarıyla döndüreceklerine inanan bu ufaklıklar, evin tek hakimi olduklarını bilirler.Parlak gülüşleri ve tatlılıklarıyla size yaptıramayacakları şey yoktur.Bu burcun çocukları adeta enerji deposudur.İstedikleri bir şey olduğu zaman, sürekli ağlayarak aile üyelerini testten geçiriler ve sonunda pes ettirirler.Daha küçük yaşta gururlu ve mağrurdur. Kalabalıkta ona asla kötü bir şey söylemeyin. Kesinlikle alınacak ve size kin duyacaktır..Yenilgiyi kabul etmeyen bu çocuklar,sürekli övgüye ve sevilmeye ihtiyaçları vardır.Okul yılların da tiyatro ve piyeslerde rol alarak,sanatçı kimliğiyle karşınız çıkacak ve sizi şaşırtacaktır.Yaşamı böylesine kucaklayan çocuklara her şey hediye edebilirsiniz. Orijinal duvar posterleri, oyuncaklar canlı renklerden yapılmış kol saatleri kazaklar, tişörtler. Müzik aletleri,. Deniz topları, mayolar, orijinal cüzdanlar ve film kasetleri fotoğraf makinesi, ilginç şapkalar, kemerler.ve daha neler.
Kızlar dayanamadım burç muhabbetini görünce.. biz yandık bence
Aslan Burcu Çocuğu
Dünyayı parmaklarıyla döndüreceklerine inanan bu ufaklıklar, evin tek hakimi olduklarını bilirler.Parlak gülüşleri ve tatlılıklarıyla size yaptıramayacakları şey yoktur.Bu burcun çocukları adeta enerji deposudur.İstedikleri bir şey olduğu zaman, sürekli ağlayarak aile üyelerini testten geçiriler ve sonunda pes ettirirler.Daha küçük yaşta gururlu ve mağrurdur. Kalabalıkta ona asla kötü bir şey söylemeyin. Kesinlikle alınacak ve size kin duyacaktır..Yenilgiyi kabul etmeyen bu çocuklar,sürekli övgüye ve sevilmeye ihtiyaçları vardır.Okul yılların da tiyatro ve piyeslerde rol alarak,sanatçı kimliğiyle karşınız çıkacak ve sizi şaşırtacaktır.Yaşamı böylesine kucaklayan çocuklara her şey hediye edebilirsiniz. Orijinal duvar posterleri, oyuncaklar canlı renklerden yapılmış kol saatleri kazaklar, tişörtler. Müzik aletleri,. Deniz topları, mayolar, orijinal cüzdanlar ve film kasetleri fotoğraf makinesi, ilginç şapkalar, kemerler.ve daha neler.
Annesini aşırı seven bir aslan burcu çocuğu kim istemezBende aslan burcu ile geçinemem ama çocuğum aslan olacak
Ay çok şeker amabi an canlandı gözümün önünde
Aslan burcu pek Yok çevremde bilgim de Yok ilgi alanıma girdi artık ama inşallah Başak olmazAslan burcunu çok severim çok istiyorum aslan olmasını. Evet zor insanlar ama güçlü karakterleri oluyor. Tabi beklenti mi yüksek tutmuyorum kızımı kova olacak diye beklerken 41 +1 de doğurdum balık oldu
Rica ederim canım faydalı olabildeysem ne mutlu banaCanım kefir denedim garip bir şekilde tadını acaip beğendimmideme de gayet iyi geldi çok teşekkür ederim
Bizde bende aslan babada aslan bebiste aslan oluyor. Ama bizim liderligi bebis kapacak gibi görünüyor simdiden
Ben egepolde onur umut yücel e gidiyorum. Burda bir arkadaşta ona gidiyor. Memnunuz şimdilik. Bi araştır istersen.Hanımlar İzmirde olan var mı ? Doğum ve gebelik takibi için özel hastane ve doktor arıyorum
Ben varım canım egepole gidiyorum onur umut Yücel ilk defa gittim yeni değiştirdim yani beğendik eşimle bakalım. 81.50 TL muayene ücreti varHanımlar İzmirde olan var mı ? Doğum ve gebelik takibi için özel hastane ve doktor arıyorum
Bende 1 ay önce fln gittim ama eşime bidha yok dedim dayanamadımBen egepolde onur umut yücel e gidiyorum. Burda bir arkadaşta ona gidiyor. Memnunuz şimdilik. Bi araştır istersen.
Kızlar sinemaya gittim bugün yeni geldim eve belim başım heryerim ağrıdı yaa
Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma devlet hastanelerinde o şekilde yapıyorlar o yüzden ben özel muayeneye gidiyorum ayvalıkta yaşıyorum burda özel hastane malesef yok doğum içinde ya izmir yâda edremit falan olacak özelde güzel ilgileniyorlar ultrasonun aslında zararlı olduğunu genelde devlet hastanelerinde söylüyorlar oda zaman kazanmak için bebek yasiyirmu diye bakıp gönderiyorlar anneler daha fazla zaman geçirmek istemesinler diye şuan için herşey çok iyi bence en azından arada bir özele gidebilirsin tatlimMerhana canim gebeligimiz ayni galiba ozlelde mi muayene oluyorsun ben devlete gidiyorum ve cok ilgisizler fotografi bile zor alabildim ne guzel ilgili doktorun varmis ben kipirdiyormu cinsiyeti belli mi diye sordugumda daha cok kucuk bilmiyormusunuz diye cevap aldim dalga gecer gbi zaten ultrasonda 5 dk ancabakiyolar zararinin farkindayim ama hic bilgilendirme yok
Aslan Burcu Çocuğu
Merhaba herkese, hamileligimin basindan beri asiri bir burun tikanikligi yasiyorum. Ozellikle aksam olunca tamamen tikaniyor. Mahvediyor beni. Boyle olan var mi, bir cozum bulabildinz mi? Tuzlu su sıkıyordum burnuma, iyi geliyor açıyor ama o tat midemi bulandiriyor bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?