2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba herkese, hamileligimin basindan beri asiri bir burun tikanikligi yasiyorum. Ozellikle aksam olunca tamamen tikaniyor. Mahvediyor beni. Boyle olan var mi, bir cozum bulabildinz mi? Tuzlu su sıkıyordum burnuma, iyi geliyor açıyor ama o tat midemi bulandiriyor bu sefer..

Ay bir de öyle olur çıkarınca doğru diyorsun allah kolaylık versin
Doktorum bana bulantın olsa ona yapacak bir şeyim Yok o normal ama sürekli çıkarman kötü demişti bende hastanede yattım serum tedavisi gördüm 2 kere .. o yüzden bence çıkartmaman daha iyi canım yediklerin içinde kalsın bu daha sağlıklı

Bende nefes almakta zorluk oluyordu bı haftadır da nezleyim burnum tıkalı çok zor ya bişey kullanmadım bilmiyorum ne iyi gelir benimde akşamları daha kotu oluyor

Aslan Burcu Çocuğu

Dünyayı parmaklarıyla döndüreceklerine inanan bu ufaklıklar, evin tek hakimi olduklarını bilirler.Parlak gülüşleri ve tatlılıklarıyla size yaptıramayacakları şey yoktur.Bu burcun çocukları adeta enerji deposudur.İstedikleri bir şey olduğu zaman, sürekli ağlayarak aile üyelerini testten geçiriler ve sonunda pes ettirirler.Daha küçük yaşta gururlu ve mağrurdur. Kalabalıkta ona asla kötü bir şey söylemeyin. Kesinlikle alınacak ve size kin duyacaktır..Yenilgiyi kabul etmeyen bu çocuklar,sürekli övgüye ve sevilmeye ihtiyaçları vardır.Okul yılların da tiyatro ve piyeslerde rol alarak,sanatçı kimliğiyle karşınız çıkacak ve sizi şaşırtacaktır.Yaşamı böylesine kucaklayan çocuklara her şey hediye edebilirsiniz. Orijinal duvar posterleri, oyuncaklar canlı renklerden yapılmış kol saatleri kazaklar, tişörtler. Müzik aletleri,. Deniz topları, mayolar, orijinal cüzdanlar ve film kasetleri fotoğraf makinesi, ilginç şapkalar, kemerler.ve daha neler.

Kızlar dayanamadım burç muhabbetini görünce.. biz yandık bence

gozun aydin cnm.
oglumun 3 hafta onde (bolgesel olcumlerine gore) gittigi donemlerde oluyordu ama o zaman bile son regl zamanini degistirmiyordu dr.

Oğlun iri bebek miydi canım. Acaba iri bebekler mi öyle görünüyor. Yeğenim de öyleydi 35 haftalıkken 4 kiloya yakın doğmuştu :)

Oğlun iri bebek miydi canım. Acaba iri bebekler mi öyle görünüyor. Yeğenim de öyleydi 35 haftalıkken 4 kiloya yakın doğmuştu :)
Yok canim. 38+3te 3250g dogdu. Ama boyu hep uzundu. Hala da oyle. Percintile de %97 ustu hep. 1 yas onde gidiyor boyu. O zamanda bacak olcumlerinde ondeydi hep hatirladigim.

Ay çok şeker ama bi an canlandı gözümün önünde

Aslan burcunu çok severim çok istiyorum aslan olmasını. Evet zor insanlar ama güçlü karakterleri oluyor. Tabi beklenti mi yüksek tutmuyorum kızımı kova olacak diye beklerken 41 +1 de doğurdum balık oldu

Ay çok şeker ama bi an canlandı gözümün önünde
Aslan burcunu çok severim çok istiyorum aslan olmasını. Evet zor insanlar ama güçlü karakterleri oluyor. Tabi beklenti mi yüksek tutmuyorum kızımı kova olacak diye beklerken 41 +1 de doğurdum balık oldu
Aslan burcu pek Yok çevremde bilgim de Yok ilgi alanıma girdi artık ama inşallah Başak olmaz

Ben egepolde onur umut yücel e gidiyorum. Burda bir arkadaşta ona gidiyor. Memnunuz şimdilik. Bi araştır istersen.

Kızlar sinemaya gittim bugün yeni geldim eve belim başım heryerim ağrıdı yaa
Bende 1 ay önce fln gittim ama eşime bidha yok dedim dayanamadım

Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma devlet hastanelerinde o şekilde yapıyorlar o yüzden ben özel muayeneye gidiyorum ayvalıkta yaşıyorum burda özel hastane malesef yok doğum içinde ya izmir yâda edremit falan olacak özelde güzel ilgileniyorlar ultrasonun aslında zararlı olduğunu genelde devlet hastanelerinde söylüyorlar oda zaman kazanmak için bebek yasiyirmu diye bakıp gönderiyorlar anneler daha fazla zaman geçirmek istemesinler diye şuan için herşey çok iyi bence en azından arada bir özele gidebilirsin tatlim

Hahaha hakikaten yanmışız. Patron geliyor. Kızlar ben oğlumun boğa olması için doktoru bir kaç gün daha beklemeye ikna etmiştim. Tabiki sınırdaydı tarih ama. Oğlum tam burcunun özelliklerini taşıyor çok sakin inatçı sevgi böceği bir çocuk ama çok paragöz. Para ver sağa sola sıkıştırsın sürekli. Bizim maaşlardan çok parası oldu herifin bizi beğenmiyor. E tabi bir şey isteyince kendi parasından değil bizden alınmasını istiyor. Şimdi bu bebekcik her türlü Aslan olacak zaten tutmaya kalksak karnımızda -ki imkansız-Başak olur ki ben kovayım başak ile asla anlaşamam. Allah muhafaza erken doğarsa yengeç olur ama anne karnında büyüsün sağlıkla zamanında doğsun yani. Aslan da beni parmağında oynatır. Hehe bakalım neler olacak.

Benim de burnum tıkanıyor alerjik demişti doktor. Alerji için olan spreyimi kullanamıyorum gebelikte. Sabah akşam düzenli olarak 1çk tuz 1çk karbonatla karıştırdığım kaynamış soğumuş su ile şırınga yardımıyla basınçla yıkıyorum. İçindeki şişlikleri alıyor. Rahat ediyorum. Düzenli yapmazsam yani bir iki gün bırakırsam hemen geri tıkanıyor. Bir dene istersen arkadaşıma önerdim çok memnun kaldı hastayken. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…