2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende boğayım hiç tutamam elimde parayı valla bizim kız beni de yönetecek herhalde

Kızlar bende şimdi dr dan geldim ikili testim yapıldı çok şükür burun kemikleri var ve ense kalınlıkları 1 mm çıktı herşey yolunda dedi dr bir tanesini büyük olasılıkla kıza benzetti ama diğerinde bir çıkıntı görünüyordu ama yatay görünüyordu o da kız gibi dedi ama erkekte olabilir diye kapıyı açık bıraktı kızı olan anneler sizin nasıldı 12+3 haftalıklar şu anda sağlıklı oldukları için çok sevindim kaç gündür içim içimi yiyordu

Bende boğayım hiç tutamam elimde parayı valla bizim kız beni de yönetecek herhalde

Boğa erkeği paragöz kadını evcil olur diye biliyorum ama tabi öyle çok da inceleyen biri değilimdir. Bebişler yönetecek bizleri ama olsun dünyada en çok bizi sevecekler. Biz de onları tabiki. Seve seve yönetileceğiz

Sağlıkla kucağına al inşallah cinsiyeti de tam söyleseydi iyiydi

Ben egepolde onur umut yücel e gidiyorum. Burda bir arkadaşta ona gidiyor. Memnunuz şimdilik. Bi araştır istersen.

Kızlar sinemaya gittim bugün yeni geldim eve belim başım heryerim ağrıdı yaa
1 ay sonra gelicem İzmire şimdiden doktorları araştırıp geldiğimde karar vermem lazım. Nasıl doktorunuzun gebelik takibi ve ilgisinden memnunmusunuz? Çok kalabalık oluyor mu hastane? Hep korktuğun şey aynı anda başka Doğumun olması

Ben varım canım egepole gidiyorum onur umut Yücel ilk defa gittim yeni değiştirdim yani beğendik eşimle bakalım. 81.50 TL muayene ücreti var
Ben de doktorumdan memnun değilim ve İzmir’de Doğumu düşünüyorum o yüzden kararsızım çok
Kent ve medicalpark hakkında bir fikriniz var mı ?

Ben de doktorumdan memnun değilim ve İzmir’de Doğumu düşünüyorum o yüzden kararsızım çok
Kent ve medicalpark hakkında bir fikriniz var mı ?

Medikalde de bir doktor var metini duydum ama doğumu pahalı o yüzdenburayı tercih ettim. Volkan emirdar doktorun ismi medicalde

Ailesine özellikle annesine aşırı düşkün olurlar çevremdki ben dahil tüm aslanlar öyle ama Başak öyle mi ;(

Ailesine özellikle annesine aşırı düşkün olurlar çevremdki ben dahil tüm aslanlar öyle ama Başak öyle mi ;(
Aa çok sevindim ne güzel öyle olsun kuzucuklarrr Başak biraz bencil az da takıntılı oluyor ama bunlar daha bebiş ya ne olursa olsun hepsi çok tatlııı

Kızlar günaydın, hastaneye geldim 2li test için. İnşallah herşey güzel çıkar. Bu arada ücret soranlar oluyordu medilife da 430tl ödedim
Inşallah canım kaç kere gordun sen kuzunu şimdiye kadar ben 3

PiaLeon Kızlar 2li test oldum. Bebişim 12+3 günlük çıktı. 3gün önden gidiyoruz. Doktor çok ayrıntılı baktı sadece burun ve enseye bakmadı. Tüm organlara el ve kol boylarına, kordon içindekilerin tüm vücüda yayılıp yayılmadığına, renkli olarak kalbin kanı düzgün pompalamasına baktı. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi çok ilgilendi saolsun. Verdiğim paraya değdi yani Oğlumuzu gördük güzelce kanımı verdim, pazarteside sonuçlarım çıkacak

Maşallah annesi kesin Aslan burcu Arslan olacak senin ki benim 10. Haftada 3 gun önce dedi şimdi bahçeli hesabına göre bu da mi tesadüf bir yandan bakyrm zaman gecmiyor bir yandan da bakyrm geçiyor gibi. Hayırlısıyla gelsin kuzularmz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…