2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben varım malesf cnm ama benm burnumda sorun var hep tıkanıyor smdi bide dha çok tıkanıyorm be nm burnumu illadin dışında hiç bir burun spreyi açmıyor doktra söyledim hamilelerin kullandığı zararsız bi burun spreyi söyledi acar dedi aldım ama oda açmadı napcam bilmiyrm

Canım seninle birebir aynıyız benimde normalde 12 ama ultrasonda 12+3 çıktı bende kan verdim 10 gün sonraya alıcam sonucu hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah

Canım sonuç iyi dedi 1-11 mart arası al dedi randevuyu. Cinsiyete belli olur dedi :) tüh keşke karşılaşsaydık ya
Bence karşılaştık :)) ne zaman girdin doktora? İçerden doktor gamze diye seslendi tam kalkıyodum biri benden önce davrandı. O senmiydin acaba :))

Bence karşılaştık :)) ne zaman girdin doktora? İçerden doktor gamze diye seslendi tam kalkıyodum biri benden önce davrandı. O senmiydin acaba :))
Kız senin adında mı gamze :) biz 1 saat bekledik doktoru Doğuma girmiş. Eşim hatta eşini görünce ne kadar heyecanlı dedi :)

Evet aynisini denemistim iyi geliyor , burnun akmasini sagliyor ama asiri bir amonyak kokusu geliyor o karisimdan. Ben de sadece tuzlu su karisimina döndüm. O da midemi bulandiriyor , fena yaa , ama buna da sukur .. siz3 de gecmis olsun

Spreyler sadece 1 saat falan etki ediyor malesef. Doguma kadar boyle devam edecek galiba. Ilk gunden beri cekiyorum. Allah yardimcimiz olsun. Yine de sukur

Kız senin adında mı gamze :) biz 1 saat bekledik doktoru Doğuma girmiş. Eşim hatta eşini görünce ne kadar heyecanlı dedi :)
Emin olmadan nasıl sesleneyim sen olmasan manyak derler
evet bende gamze :))

Benimde iyi çıktı test sonucu 2-12 mart arası gel dedi. Baktı bide bebeğe. Sana da bakmıştır

Hadi gözümüz aydın bunuda atlattık

Cok şükür yaa ben gene c. Tesi ye alcam nasipse. Doktor gamze deyince biz kalktık hatta eşin bakmış hhahabu kadartesadüf olur ya Baktı bizimkinde şükür iyi

Aslan burcuylada hiç anlaşamam ya neyse Amin inşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımıza

Cok şükür yaa ben gene c. Tesi ye alcam nasipse. Doktor gamze deyince biz kalktık hatta eşin bakmış hhahabu kadartesadüf olur ya Baktı bizimkinde şükür iyi
Eşimde diyo ki gamze dedi niye onlar giriyor. Dedim onunda adı gamze onlarda sonuç göstercek. Hatta doktor 2.ye çağırırken soyadımla seslendi. İçeri girdiğimde gamzeler karışıyor bugün dedi güldü. Onlarda ikili sonuç gösterdiler dimi dedim. Tanıyo musunuz dedi. Evet dedim :))

Hehehe çok tatlı ya :)

Sende profa gidiyosun herlde canım veya riskli gebelik uzamanına.Benim doktorum da aynı seninki gibi çok detaylı baktı,muayene ücreti yüksek ama değdi şükür.Senin dr bebeğe giden kan akımına baktı mı canım?Bir de bebeğin kalbini normal dinlemedi,farklı detaylı bir şekldr baktı dinledi.İçim baya rahatladı.Bizim 2li testimiz de iyi çıktı şükür darısı senin başına.

Ne güzel detaylı bakmış ben geçen 2 li test sonucu ve cinsiyet için gittim girmemizle çıkmamız bir oldu. o kadar acele etti ki doktor bişey sormak istesen soramıyosun. Bide özel hastane olacak bi dahakine aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum yeni doktor arayışındayım. Bide kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi ama içim hiç rahat etmedi elimde 2 kutu var onları kullanıcam sonra da başka doktora sorarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…