2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ama siringayla sikarsan iyi oluyor . Evet evet herseyin dogal olanini tercih edelim... :) baska oneriler gelirse de beklerim herkesten. Bu nefes yuzunden aksamlari iptal haldeyim.. :/
Denicem cnm . Bnde öyle uykumdan uyanıp sprey sıkıyorum nefes alamıyorum çoğu akşam dha çok oluyor

Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm
Mutlu yıllar canım. eşin telafi eder bence üzme kendini kimse yoksa bebişin yanında

Slsm kızlar
Bulantılar hafifleyince,kahve krizlerm başladı.
Ne güzel tıksinmistim
1 tane ıcıyorum günde.Ama dünden berı cnm hep istiyoo

Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm
Allah hayırlı ömür versin doğum günün kutlu olsun canım çocuklarınla uzun uzun yılların olsun murvetlerini gor ins

Evet aralarda resmen gün oynasa bile burçlar çok farklı oluyor ya boğadan sonra da ikizler geliyo mesela nasıl farklıyız
23e kadar aslan 24 başak aslnda tek dilegm sağlıklı olsn o kadar duygsl olyrm ki ara sira.özel eğitim de calsnca insann aslnda tek istgi bu oluyor. Sanki yillar var kavuşmamza bazen dyrm acaba yüzünü goreblck mym aglayrk yazyrm sana bunları da. Sanırım annelik yüklenmeye başlıyor şimdiden

Ah canım bizim ki eğlence olsun tabi ki sağlıklı kucağımıza alalım o yeter.. bana da arada duygusal yükleme oluyo bazende kendimi çok gaddar görüyorum hepsi hormonlardan işte

Ben de aslanım ve başaklarla zerre anlaşamıyorum (genel olarak kimse anlaşamıyor gördüğüm kadarıyla da neyse ) beklenen doğum tarihi 29 ağustos sağlıklı sıhhatli doğsun tabiki de 38.haftada filan doğmak isterse hiç üzülmem

O değilde hiç alışveriş yaptnz mi bebek için yatak falan dsndnz mu

Daha erken değil mi? Ben 7 8. aydan itibaren alırım diye düşünüyorum. Göz ucuyla marka modellere bakıyorum ama. Çoocuğumun bi tane atleti bile yok henüz :))
Ben de cinsyt blmdgm için henüz bisey almadm ama internette öyle şeyler goruyrm ki heves edyrm. Zaten yatak takımları çok benzer ben de baktm takıma

Ben de cinsyt blmdgm için henüz bisey almadm ama internette öyle şeyler goruyrm ki heves edyrm. Zaten yatak takımları çok benzer ben de baktm takıma
Bu aralar çook çocuk doğuran arkadaşım oldu, bir çoğu anne yanı beşik kullandı. Bir arkadaşım özellike Chicco'nun next2u anne yanı beşğinden memnun kaldığını söylemişti (sallanmıyor ama) ben de ondan almayı düşünüyorum. Sıfırı baya pahalı ama letgo'da filan çok güzel, tertemiz ikinci eller var. Aklınızda bulunsun kızlar

İnşallah hayırlısıyla sonuçlarımızı alalım canım, cinsiyet öğrenebildin mi
İkiz gebelik benim birisine çok net kız dedi diğeride kıza benziyor ama emin değilim dedi bilmiyorum bana o erkek gibi geliyor hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için erkek olsaydı pipi oluşurdu dedi ilk oğlumda 12 haftalıkken dr erkek dedi %100 hemde senin belli oldu mu

Nice mutlu yıllara canım Doğum günün kutlu olsun bende çok beklenti içine girer kendimi üzerim her sene ee şimdi birde hormonlar tavan duygusal olman normal kendine bi pasta yap takıcı falan yakınlarda varsa hediye al kendine daha iyi hissedersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…