2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slsm kızlar
Bulantılar hafifleyince,kahve krizlerm başladı.
Ne güzel tıksinmistim
1 tane ıcıyorum günde.Ama dünden berı cnm hep istiyoo
Bende kahve içmeyi çok istiyorum artık özledim ama kokusu bile hoşuma gitmiyor çayıda kahvaltıda o da yarım bardak hayret nasıl tiksindim diyorum ne zaman düzelecek acaba

Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm

Dogum gunun kutlu olsunnnn nice mutlu yaslara işte bu hormonlar dogum gununde bile aglatir insani... olsun hormonlari bosverelim sen yalniz degilsin bebisinle olumlu olumlu konus sohbet et bugun :)

Canım chicco inceledm ben de düşündüm ama ayakları ve bağlanma konusunda sağlıklı bulmadm. Yatak odası takımlarındaki yatakların çoğunda kenar parmaklgnn 1i iniyor onu sağlıklı buldum anne yani oluyor orası inince

Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. Doğum günlerimiz çok yakınmış benim de Pazartesi. Hiç üzülme karnında bebişin var yalnız değilsin ki. Üzülürsen oda etkilenir canım.

aa kim demis yalnizsin diye. minisin var annesi
mutlu yaslarin olsun..

2li testleri guzel cikan, cinsiyetleri ogrenen tum arkadaslarim gozunuz aydin.. cok sevindim..

en cok basak burcu konusulmus benim esim basak ama inanilmaz mulayim, eli bol, dunya iyisi takintisi sifir.... benim yukselen basak ama dusunuyorum bende de takinti vs yok

idrar kultur sonucum yine kotu cikti. 3 kutu antibiyotige ragmen. dr aradi. nefroloji ve uroloji ile gorusup size donus yapacagim dedi. vallahi biktim bu durumdan. cok direncli bakteri cikiyor. 13+0 bugun olduk. bugun inanilmaz hareketli benim minnos en guzel taraf bu oldu bugun.

Merhaba arkadaşlar çok kötü grip oldum ve sürekli öksüruyorum artık karnim açılmaya başladı korkuyorumda bir yandan acaba ne yapmam lazım aşırı bitki çayı tüketiminde sakincaliymis

Sağol canım.Uyku bastırdı bir anda uyumuş kalmışım :) Daha iyiyim şimdi.

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. Doğum günlerimiz çok yakınmış benim de Pazartesi. Hiç üzülme karnında bebişin var yalnız değilsin ki. Üzülürsen oda etkilenir canım.

Sağol canım çok haklısın.Uyumuş kalmışım zaten,uyumak iyi geldi biraz.

doğum gününüz kutlu olsun bebeginizle saglikli bir nice güzel yaşlarınız olsun

Kızlar biraz önce otururken bebeğimin hareketlerini hissettim hafiften çok tatlıydı ilkinde 20. Haftada hissetmiştim net olarak bu daha erken oldu
Nasıl birşeydi tarif edebilir misin ya bende dün pıt pıt atma hissettim ama çok küçük daha zannetmiyorum sanırım damar atmasıydı ama bugüne kadar olmadı da hamileyken mi oldu ayy bilemedim valla bugün de olmadı birdaha

içerde kımıl kımıl bi his seğirme gibi 5 sn felan sürdü öncesinde çikolata yemiştim ondan hareketlendi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…