Nasıl birşeydi tarif edebilir misin ya bende dün pıt pıt atma hissettim ama çok küçük daha zannetmiyorum sanırım damar atmasıydı ama bugüne kadar olmadı da hamileyken mi oldu ayy bilemedim valla bugün de olmadı birdaha
Kızlar biraz geç mi oldu bilmiyorum ama ayva bulursanız çekirdeklerini atmayın ben oğlumu emzirirken göğüslerim çok yara oldu hiç bi kremde fayda etmedi çok ayva aradık bulamadık. temmuzda yapmıştım doğumumu. Sonra kayınvalidem sağolsun memleketten komşunun bahçesinde yeni olmaya başlamış ayva çekirdeğinden jel yapıp göndermişti o geçirmişti yaralarımı. Aklınızda olsun çok fayda ediyo. Ağustosta zor bulunur şimdiden saklayın.
Yok ikinci çocuk hatta çocuklar ama unutmuşum valla oğlumu ne zaman hissettim nasıl hissettim 9 yıl oldu ama sanırım benim hissettiğimde bebekti her ne kadar dr daha çok erken hissedemezsin desede
Kızlar biraz geç mi oldu bilmiyorum ama ayva bulursanız çekirdeklerini atmayın ben oğlumu emzirirken göğüslerim çok yara oldu hiç bi kremde fayda etmedi çok ayva aradık bulamadık. temmuzda yapmıştım doğumumu. Sonra kayınvalidem sağolsun memleketten komşunun bahçesinde yeni olmaya başlamış ayva çekirdeğinden jel yapıp göndermişti o geçirmişti yaralarımı. Aklınızda olsun çok fayda ediyo. Ağustosta zor bulunur şimdiden saklayın.
Çok güzel bir paylaşım tşkler benim göğüslerimde çok yara olmuştu en pahalı kremleri alsamda geçmemişti zeytinyağı iyi gelmişti en son sonra bir yerde okudum doğumdan önce soğan mı birşey sürülüyormuş o da iyi geliyormuş sanırım
Kızlar merhaba bu hafta hiç giremedim sayfaya en berbat haftamdı sanırım. Psikolojik olarak rezil durumdaydım. Hala tam olarak çok iyi olduğum söylenemez ama idare eder diyelim :) kusmalarım şiddetlendi ne yesem çıkarır oldum buda beni baya mahvetti. Dünden beri biraz daha iyiyim şükür ki. Duygu değişimleriniz sıklaştı mı sizinde?
ben de duygusallaştım. dün haberlerde öğretmen atamaları vardı.
haberi alanları izlerken onlarla birlikte ağladım. ne alaka ise
kendim atandığımda bile ağlamamıştım
kızlar ya benim sağ tarafımda kasılma tarzı bir şey oluyor birşey sertleşiyor gibi oluyor ama rahmin olduğu yerde değil daha yukarıda .netten baktım kasılmaysa erken doğum olabilir yazıyor korktum açıkcası.haftaya randevu alıcam .inşallah öyle bir şey değildir .oğlum çok hareketli. maşallah ve sürekli onun peşindeyim .ev işi falan derken hiç oturamıyorum çok mu yordum kendimi acaba
ben de duygusallaştım. dün haberlerde öğretmen atamaları vardı.
haberi alanları izlerken onlarla birlikte ağladım. ne alaka ise
kendim atandığımda bile ağlamamıştım
Ahhh bu hormonlar hep onların yüzünden bu ağlak hallerimiz :) valla şu sayfa olmasa daha beter olurdum buraya giriyorum bakıyorum ki yaşadığım duygu ve fiziksel değişimleri yaşayan birçok insan var diyorum ki tamam normal herşey korkma :)
Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm
Canımm emin ol seni burada anlayan bir sürü insan var yalnız değilsin asla♡ Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yılların olsun inşallah. Eşinle, bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı yaşların olsun. İyiki doğdun güzel Anne
Çok güzel bir paylaşım tşkler benim göğüslerimde çok yara olmuştu en pahalı kremleri alsamda geçmemişti zeytinyağı iyi gelmişti en son sonra bir yerde okudum doğumdan önce soğan mı birşey sürülüyormuş o da iyi geliyormuş sanırım
Evet bunu da duymuştum o zamanlar o kadar çok araştırdım ki internetten.. lohusa hali bide yaralar eklenince insanin psikolojisi bozuluyo. Ne kremler neler neler denedim bi tek ayva çekirdeği çözüm oldu bana. Ama bu sefer akıllandım kayinvalidemde biriktirmiş bir sürü ayva çekirdeği
kızlar ya benim sağ tarafımda kasılma tarzı bir şey oluyor birşey sertleşiyor gibi oluyor ama rahmin olduğu yerde değil daha yukarıda .netten baktım kasılmaysa erken doğum olabilir yazıyor korktum açıkcası.haftaya randevu alıcam .inşallah öyle bir şey değildir .oğlum çok hareketli. maşallah ve sürekli onun peşindeyim .ev işi falan derken hiç oturamıyorum çok mu yordum kendimi acaba
internetten her okuduguna inanma canim. sadece panikletiyor insani. yine de dr.unu arayip danisabilirsin mumkunse. muhtemelen asiri yorgunluktan olan birsey de olabilir.
Ayyy kızlar moralim bozuk Bugün doğum günüm ,eşim işe gitti şimdi ,akşam 12 de gelecek.Ailem de yanım da değil.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Durduk yerde ağlamaya başladımm
Ben oda ısısında saklıyorum şimdilik sorun olmadı 1 aydır felan duruyo.dondurucuda saklanır mı bilmiyorum. Çözülürken hepsi yapışkan kıvam alabilir. Yaparkende içine biraz su koyup bekleyince jel kıvamına geliyo kaynatanda oluyomuş internette var tarifler canım.