2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Amin inşallah,çok sağol canım.Hepiniz iyi ki varsınız❤

İşe yarıyor mu ya var ya o kadar iyi olur ki çünkü ilk zamanlar göğüs ucu yara olunca çok fena acıyor her süt verişte bilgi için çok teşekkürler

internetten her okuduguna inanma canim. sadece panikletiyor insani. yine de dr.unu arayip danisabilirsin mumkunse. muhtemelen asiri yorgunluktan olan birsey de olabilir.
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.dün çok olunca korktum .sonra düşündüm gazda olabilir dedim bugün dinlenmeye karar verdim bakalım tekrar olacakmı .inşallah olmaz ben 7. haftadan beri magnezyum kullanıyorum ve çok su içerim .magnezyum eksikliğinden de kasılma olabiliyormuş.dediğin doğru nette herşeyi abartıyorlar .çok sağol cevabın için canım

Merhaba arkadaşlar çok kötü grip oldum ve sürekli öksüruyorum artık karnim açılmaya başladı korkuyorumda bir yandan acaba ne yapmam lazım aşırı bitki çayı tüketiminde sakincaliymis
Çok aşırıya kaçmadığınız sürece zencefil kullanabilirsiniz. Zencefil ve zerdeçal ile balı karıştırıp sabah için (bir tatlı kaşığı kadar) bir de bol sarımsaklı çorbalar yapın doğal antibiyotik olsun. Allah şifalar versin.

herkes cinsiyeti öğrendi sanırım .ne güzel daha ben öğrenemedim ama bunu değerlendirmeyi düşünüyorum .inşallah herşey yolundaysa doktora eşime söyleyin cinsiyeti dicem eşimede kızsa pembe erkekse mavi bir bebek çorabı al paketle dedim.
paketi ailemizin yanında açmayı düşünüyorum .hamile olduğumu öğrendiğimde eşime çok güzel bir surpriz yapmıştım .şimdide eşim bana surpriz yapsın istiyorum .inşallah herşey yolundadır hayallerimiz gerçek olur

ben indirim var diye 1 paket prima premium care 2 no. 1 pakette prima aktif bebe 3 no bez aldim...
Bezlerin nolarinin bile ne ise yaradigini bilmiyorum o kadar uzağım bebeklerden artık bizim afacanlarla öğrencem ne neymiş diye o kadar çok bilmediğim şey var ki aslında bebeklerle ve bebek eşyalarıyla ilgili hicbirsey bilmiyorum desek daha doğru olur

Günaydın kızlar.
Adlinaa canm Doğum günün kutlu olsun ailenin gelmesine çok sevindim nice mutlu yıllara.
pembepatiks ben de henüz cinsiyet öğrenmedim kendi doktorumda cts randevum 12+5 olucaz kısmetse. Perşembe de ilaç yazdırmakta gideceğim görürse devletteki de belki söyler.
Bu arada ben iki gündür çok karamsarım ya çok korkuyorum birşey oldu diye. Sanki göğüslerim yumuşadı karnım eskisi kadar şişkin değil. Allahım korktuklarımızla sınamasın. İnşAllah herşey yolundadır içim çok huzursuz.

Arkadaşlar şükür bizde ikili taramamizi yaptirdik ense ve burun normal dedi kan verdik haftaya sonuç galiba kız olacak dr ole dedi ama kesin değil hayırlısı olur ins hepimiz icin
Çok sevindim canm gözünaydın darısı bize İnşallah.
R Rzg14 canm nerden aldın bezleri? İnternetten mi? Ben de ayva çekirdeği biriktiriyorum kilitli poşet ile direk buzluğa koyuyorum. Yaza kadar dayanır değil mi?

emin ol canım bunu bütün anne adayları yaşıyor.Allaha emanetler .ben daha ilk başından beri bir teslimiyet içindeyim tabikide üzülürüm ama Allahın takdiri .ilk hamileliğimde böyle değildim ama.
benim oğlum 2 yaşına girecek ben hala uykusunda nefesini yokluyorum .
Allah kısmet eder bebişler doğunca bunu hep yapıcaz annelik böyle birşey canım annelik bebek doğunca değil karnındayken başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…