2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklısın canm ben de Allah a emanet ettim. İlk oğlumda çok rahattım. Fakat bu hamilelikten önce 2 kez kalp durduğu için 8. Haftalarda kürtaj oldum. O yüzden bazı günler vesvese geliyor. Aynı şeyleri duymaktan yaşamaktan çok korkuyorum. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Ben de 10. Haftada kontrle gidince 1 ay sonra gel dedi o yüzden ogrenemedm boşuna ultrasna da girmek istemyrm ama çok heveslenyrm bakalm bekleyblck mym

Hadi ins canm şefinde güzel haberlerle gel senin nezaman

canim.1 no normal dogum kilosunda dogan bebekler icin. gobek oyuntulu olanlari tavsiye ederim. cok paket alma 1 no da. ikiz senin. 2 paket yetebilir ama 1 no yu dogum yaklasana kadar bekle alma derim.
2 no dan itibaren daha uzun sure kullaniliyor. arada 3-4 no alabilirsin sen de..
cnm e bebekte her gun bir bolumde indirim var bu ay. bezlerde oldugu gun almistim. cekirdekler buzlukta dayanir merak etme

Buzlukta dayanır. benimki şimdilik dışarda bende mi buzluğa koysam bilemedim

Hadi ins canm şefinde güzel haberlerle gel senin nezaman
Amin canm 13 Şubat devlette var. 16 Şubat cts günü kendi doktorum da var. Allahım inşAllah herşey yolundadır.

Tamm canm ben de bakıcam e bebekten. Attım bakalım buzluğa yazın anlatırsın nasıl krem gibi kullanacağımızı

Buzlukta dayanır. benimki şimdilik dışarda bende mi buzluğa koysam bilemedim
Canm sen de buzluğa at içleri falan kurur dişarıda.

Evet canım belli oldu erkekmiş benimki Allah gönlüne göre versin canım bakalım belki diğeri süpriz yapar. Ne güzel olur bir kız bir erkek

Merhaba anneler ben çoğu şeyden tiksindim yiyemiyorum ve yememiz gereken şeyler kuruyemiş mesela ve bu haftaya kadar yediğim balığı dün yiyemedim zorlayinca da çıkardım sanırım bunlara alternatif bulmam lazim

Ben kendimi zorlamıyorum yaa yemek için. Çünkü yersem çıkarıyorum yine faydası olmuyo bana göre. Balık yağı başlattı bana doktorum multivitamin ile birlikte alıyorum.

Ben 8 haftadan beri öyleyim canım 13 hafta olduk geçmedi bir türlü. Sabırla geçeceği günü bekliyorum Allah yardımcımız olsun. Ocean mumy kullanıyorum ben içinde herşey var, şimdilik bununla idare ediyorum. Elbette beslenmenin yerini tutmaz ama olmuyor yiyemiyorum yesemde durmuyor

Ben de henüz cinsiyet öğrenemedim. Hayırlısı olsun tabiki gönlüm kız diyor ama sağlıkla gelsin yeter ki mühim olan o.

Nasıl ya arttı mı yani tiksinti be bulantın? Azalacak diye bekliyorum ben de ama senin haftan benimle yakın. Artarsa ne yaparım. Çok korktum şimdi. Umarım bir an önce geçer rahat rahat bebişini besleyecek şeyler yiyebilirsin. En büyük kabusum bulantı benim. Tabi allah başka dert vermesin ama beni çok zorluyor. Umarım artmaz aksine azalır.

Benimde artıyor bu bulantı kusma ve tiksinti 11. Haftaya dek önemsiz denecek kadar az bulantim oluyordu ama şimdi mahvoldum sabah mutfağa girer girmez koşuyorum banyoya yakınımda hickimsemde yok mecbur yemeğimi fln yapiyorum salçalı yemek yapamıyorum artık patates makarna ağaç çıkacak içimizde ins cabuk geçer yoksa günler geçmiyor böyle

Ben en çok elbise almak almak istiyorum o kadar güzel şeyler var ki bir cinsiyetini öğrenseydik beklemedeyiz işte
kiyafetler sahane ama ennn cok bez lazim demedi demeyin
aklima gelmisken, gogus pedi almayi unutmayin. tam yaz olacak, cok terlenen zaman. sık sık degistirmek gerekecek.

G
öyle zor ki insan ağız tadıyla Bi şeyler yemeği çok özlüyor inşallah hepimiz bulantıların etkisinden kurtuluruz hemen kokular İn verdiği rahatsızlık tan.. Ayy inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…