Haklısın canm ben de Allah a emanet ettim. İlk oğlumda çok rahattım. Fakat bu hamilelikten önce 2 kez kalp durduğu için 8. Haftalarda kürtaj oldum. O yüzden bazı günler vesvese geliyor. Aynı şeyleri duymaktan yaşamaktan çok korkuyorum. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.emin ol canım bunu bütün anne adayları yaşıyor.Allaha emanetler .ben daha ilk başından beri bir teslimiyet içindeyim tabikide üzülürüm ama Allahın takdiri .ilk hamileliğimde böyle değildim ama.
benim oğlum 2 yaşına girecek ben hala uykusunda nefesini yokluyorum .
Allah kısmet eder bebişler doğunca bunu hep yapıcaz annelik böyle birşey canım annelik bebek doğunca değil karnındayken başlıyor .
Ben de 10. Haftada kontrle gidince 1 ay sonra gel dedi o yüzden ogrenemedmherkes cinsiyeti öğrendi sanırım .ne güzel daha ben öğrenemedim ama bunu değerlendirmeyi düşünüyorum .inşallah herşey yolundaysa doktora eşime söyleyin cinsiyeti dicem eşimede kızsa pembe erkekse mavi bir bebek çorabı al paketle dedim.
paketi ailemizin yanında açmayı düşünüyorum .hamile olduğumu öğrendiğimde eşime çok güzel bir surpriz yapmıştım .şimdide eşim bana surpriz yapsın istiyorum .inşallah herşey yolundadır hayallerimiz gerçek olur
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.dün çok olunca korktum .sonra düşündüm gazda olabilir dedim bugün dinlenmeye karar verdim bakalım tekrar olacakmı .inşallah olmaz ben 7. haftadan beri magnezyum kullanıyorum ve çok su içerim .magnezyum eksikliğinden de kasılma olabiliyormuş.dediğin doğru nette herşeyi abartıyorlar .çok sağol cevabın için canım
canim.1 no normal dogum kilosunda dogan bebekler icin. gobek oyuntulu olanlari tavsiye ederim. cok paket alma 1 no da. ikiz senin. 2 paket yetebilir ama 1 no yu dogum yaklasana kadar bekle alma derim.Bezlerin nolarinin bile ne ise yaradigini bilmiyorum o kadar uzağım bebeklerden artık bizim afacanlarla öğrencem ne neymiş diye o kadar çok bilmediğim şey var ki aslında bebeklerle ve bebek eşyalarıyla ilgili hicbirsey bilmiyorum desek daha doğru olur
cnm e bebekte her gun bir bolumde indirim var bu ay. bezlerde oldugu gun almistim. cekirdekler buzlukta dayanir merak etme
Amin canm 13 Şubat devlette var. 16 Şubat cts günü kendi doktorum da var. Allahım inşAllah herşey yolundadır.Hadi ins canm şefinde güzel haberlerle gel senin nezaman
Tamm canm ben de bakıcam e bebekten. Attım bakalım buzluğa yazın anlatırsın nasıl krem gibi kullanacağımızıcanim.1 no normal dogum kilosunda dogan bebekler icin. gobek oyuntulu olanlari tavsiye ederim. cok paket alma 1 no da. ikiz senin. 2 paket yetebilir ama 1 no yu dogum yaklasana kadar bekle alma derim.
2 no dan itibaren daha uzun sure kullaniliyor. arada 3-4 no alabilirsin sen de..
cnm e bebekte her gun bir bolumde indirim var bu ay. bezlerde oldugu gun almistim. cekirdekler buzlukta dayanir merak etme
Canm sen de buzluğa at içleri falan kurur dişarıda.Buzlukta dayanır. benimki şimdilik dışarda bende mi buzluğa koysam bilemedim
Evet canım belli oldu erkekmiş benimkiİkiz gebelik benim birisine çok net kız dedi diğeride kıza benziyor ama emin değilim dedi bilmiyorum bana o erkek gibi geliyor hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için erkek olsaydı pipi oluşurdu dedi ilk oğlumda 12 haftalıkken dr erkek dedi %100 hemde senin belli oldu mu
Ben kendimi zorlamıyorum yaa yemek için. Çünkü yersem çıkarıyorum yine faydası olmuyo bana göre. Balık yağı başlattı bana doktorum multivitamin ile birlikte alıyorum.Merhaba anneler ben çoğu şeyden tiksindim yiyemiyorum ve yememiz gereken şeyler kuruyemiş mesela ve bu haftaya kadar yediğim balığı dün yiyemedim zorlayinca da çıkardım sanırım bunlara alternatif bulmam lazim
Ben 8 haftadan beri öyleyim canım 13 hafta olduk geçmedi bir türlü. Sabırla geçeceği günü bekliyorum Allah yardımcımız olsun. Ocean mumy kullanıyorum ben içinde herşey var, şimdilik bununla idare ediyorum. Elbette beslenmenin yerini tutmaz ama olmuyor yiyemiyorum yesemde durmuyorMerhaba anneler ben çoğu şeyden tiksindim yiyemiyorum ve yememiz gereken şeyler kuruyemiş mesela ve bu haftaya kadar yediğim balığı dün yiyemedim zorlayinca da çıkardım sanırım bunlara alternatif bulmam lazim
Ben en çok elbise almak almak istiyorum o kadar güzel şeyler var ki bir cinsiyetini öğrenseydik beklemedeyiz işteben indirim var diye 1 paket prima premium care 2 no. 1 pakette prima aktif bebe 3 no bez aldim...
herkes cinsiyeti öğrendi sanırım .ne güzel daha ben öğrenemedim ama bunu değerlendirmeyi düşünüyorum .inşallah herşey yolundaysa doktora eşime söyleyin cinsiyeti dicem eşimede kızsa pembe erkekse mavi bir bebek çorabı al paketle dedim.
paketi ailemizin yanında açmayı düşünüyorum .hamile olduğumu öğrendiğimde eşime çok güzel bir surpriz yapmıştım .şimdide eşim bana surpriz yapsın istiyorum .inşallah herşey yolundadır hayallerimiz gerçek olur
Merhaba anneler ben çoğu şeyden tiksindim yiyemiyorum ve yememiz gereken şeyler kuruyemiş mesela ve bu haftaya kadar yediğim balığı dün yiyemedim zorlayinca da çıkardım sanırım bunlara alternatif bulmam lazim
Benimde artıyor bu bulantı kusma ve tiksinti 11. Haftaya dek önemsiz denecek kadar az bulantim oluyordu ama şimdi mahvoldum sabah mutfağa girer girmez koşuyorum banyoya yakınımda hickimsemde yok mecbur yemeğimi fln yapiyorum salçalı yemek yapamıyorum artık patates makarna ağaç çıkacak içimizde ins cabuk geçer yoksa günler geçmiyor böyleMerhaba anneler ben çoğu şeyden tiksindim yiyemiyorum ve yememiz gereken şeyler kuruyemiş mesela ve bu haftaya kadar yediğim balığı dün yiyemedim zorlayinca da çıkardım sanırım bunlara alternatif bulmam lazim
kiyafetler sahane ama ennn cok bez lazimBen en çok elbise almak almak istiyorum o kadar güzel şeyler var ki bir cinsiyetini öğrenseydik beklemedeyiz işte
Öyle tabi.. Ama ciciler çok güzeelllkiyafetler sahane ama ennn cok bez lazimdemedi demeyin
aklima gelmisken, gogus pedi almayi unutmayin. tam yaz olacak, cok terlenen zaman. sık sık degistirmek gerekecek.
öyle zor ki insan ağız tadıyla Bi şeyler yemeği çok özlüyor inşallah hepimiz bulantıların etkisinden kurtuluruz hemen kokular İn verdiği rahatsızlık tan.. Ayy inşallah en kısa zamandaBenimde artıyor bu bulantı kusma ve tiksinti 11. Haftaya dek önemsiz denecek kadar az bulantim oluyordu ama şimdi mahvoldum sabah mutfağa girer girmez koşuyorum banyoya yakınımda hickimsemde yok mecbur yemeğimi fln yapiyorum salçalı yemek yapamıyorum artık patates makarna ağaç çıkacak içimizde ins cabuk geçer yoksa günler geçmiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?