2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
iki gebeliğimde de kestirdim. hurafelere inanmayın. uzun saçlarımı iki hamileliğimde de bir süre sonra eziyet olmaya başladı bende kısacık kestirdim. etrafımdaki bir çok kişi de kestirdi.

Baya etkiliyor ya gözüm kimseyi görmüyor başımı yastıktan kaldırmak istemiyorum kaç gündür.. Geçici olması iyi..
ben gecen hafta tam 3 gun gece gunduz cektim agriyi. migren atagi tuttu. perisan oldum. ama gecti sukur.

Ben d vitamini kullanmıyorum doktor sadece folk asit verdi başka takviye önermedi kendi başıma da almak istemedim bu kontrolde sorarım ben de..
ilk 3 ay folik asit sonra mültivitamin veriyor. d vitaminini bana sağlık ocağı verdi. bu aralar kullanmaya başlamam lazım. hala başlayamadım :)

ben,mde erkek çıkıyordu ama kız :))))
benim de çin takviminde kız çıktı. burda rus takvimi gördüm ona da baktım o da kız :)

teşekkür ederim :)))) İçinizde en yaşlı anne adayıyım ben :)))

cok merak ettim yasınızı sanırım bu konuda yalnız degilsiniz

bende hep sağlık diliyorum, masalah yavrunuza

Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.

Benim doktorumda verdi günde 10 damla şeklinde kullanıyorum canım.

Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bana kestirme bebeğin ömrü kısalır falan dediler ama bana şehir efsanesi geliyor böyle şeyler. Ve kestirdim saçlarımı :)

R Rzg14 canım ben geçen bahsetmiştim kasılma gibi birşey yaşıyorum diye .dün gene oldu başka bir yerde sordum bebeğini hissediyorsun dediler. bebek dayanıyormu acaba hissedebilirmiyim bukadar
yarına randevu aldım .inşallah herşey yolundadır

Sağlık ocağında verecekler o zaman az kaldı Bi kaç gün sonra üç ayım doluyor kayıt yaptırmaya giderim o zaman bakalım

Ah ne güzel :)
Hamile olduğunu insan en çok karınla anlar hele ki bu dönemlerde.
Benim de folik asiti kesti artık, vitamin takviyesi kullanıyordum; onunla d vitaminine devam dedi.
Bizimki uyumuyor, hatta bi yüzüstü duruyor bi sırt üstü, bi bize bakıyor, bi başını öbür tarafa veriyor, dönüyor bu tarafa koyuyor başını :)))
Doktor ense kalınlığını çok zor ölçtü:)
Ama cinsiyet söylemedi hiç, biz de sormadık ama artık 20’sinde ikili test sonucu için gidince soracağım artık:)

Kızlar ya ben son zamanlarda kendimi aşırı yorgun hissediyorum, dikkatim çok dağınık. B12 eksikliği filan mı var acaba diye düşünüyorum ama. Aynı sorunu yaşayan var mı? Hani ikinci 3 ayda çok enerjik olacaktık

Benimki 5 aylık gibi oluyo akşamları. dışardan bakınca belli oluyo baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…