2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben d vitamini kullanmıyorum doktor sadece folk asit verdi başka takviye önermedi kendi başıma da almak istemedim bu kontrolde sorarım ben de..
Sanada vitamin verir bence bu haftalarda. 12. Haftadan sonra verdi bana da doktor decavit ve demir ilaci. Ama d vitaminini aile sağlığı merkezi verdi.

Birde kızlar bir şey sormak istiyorum benim bütün vücudum kaşınıyor kabarıyor özellikle bacaklarım sizde de oldu mu
Benim de ara ara kasinip kabarmalar oluyor ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve alerjik durumu mu tetikliyor sanırım ozellikle bilek kisimlari boyun bolgesi kabarciklar oluyor ama uzun surmeden geciyor normalde de çok hassas cildim iğne vitaminler fln tetikliyor galiba bacaklarım mor mor oldu ztn dokundugum yer morarıyor doktor iğne yapar dedi eger cok fazlaysa doktora git belki ilaç kullanıyorsan onlara karşı tepki veriyordur vücudun yada yediğin birşey dokunmusta olabilir

Arkadaşlar sağlık ocağında gittim vitaminlerime baktrdm birde tsh degerlrm için kan verdim.
Bugünde sanci şeklinde ağrım var kasıklarmda sanırım artk dayanmyp akşam serum taktrmaya gidicm. Psikolojm allak bullak. Taktran oldu mu serum rahatladinz mi normal serum degl sanrm hamile iken takılan

Canum evet forumda serum taktıran vardı bir çok kişi. Hep serumdan sonra tıparladım bulantım ağrılarım azaldı vs diyorlardı. İstersen taktır sende bir zararı yok inşallah faydalı olur

benim minnos o sekilde dayaniyor cnm
senin de oyle olabilir.

Birde kızlar bir şey sormak istiyorum benim bütün vücudum kaşınıyor kabarıyor özellikle bacaklarım sizde de oldu mu
dr.a danis cnm. alerji olabilir.

hemen hop diye enerji gelmez cnm. 2.ci trimester genel olarak daha enerjk olur. ben de asiri yorgunum. azcik yurusem basum donuyor sallaniyorum.

Canım odaya giren cok hasta var mıydı sen tek miydin

Günaydinlar cok yorgun ve baş agrili kalça agrili bir dönem geçiriyorum randevum 25 de 3 lu test yapilacak rabbim saglik sihhat versin hepimize baş agrisindan pek yazamiyorum foruma ama genelde okumaya çalisiyorum.

kasılma dediğin tam olarak nasıl canım bende kasılma tarzı birşey yaşıyorum yarın doktora gidicem sırf bu yüzden oğluma hamileyken doğuma 1 ay kala başlamıştı kasılmalar
Kızlar hayırlı günler. bu gün tam 14 haftalık olduk şükür. ama bügün kasılmalar var batmalar normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…