canim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
Benim de ara ara kasinip kabarmalar oluyor ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve alerjik durumu mu tetikliyor sanırım ozellikle bilek kisimlari boyun bolgesi kabarciklar oluyor ama uzun surmeden geciyor normalde de çok hassas cildim iğne vitaminler fln tetikliyor galiba bacaklarım mor mor oldu ztn dokundugum yer morarıyor doktor iğne yapar dedi eger cok fazlaysa doktora git belki ilaç kullanıyorsan onlara karşı tepki veriyordur vücudun yada yediğin birşey dokunmusta olabilir
Aslında ilaç kullanmıyorum midem çok bulandığı için vitamin kullanımına ara verdim yediklerimde stabil alerji yapabilecek pek bir şey yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum
kasılma dediğin tam olarak nasıl canım bende kasılma tarzı birşey yaşıyorum yarın doktora gidicem sırf bu yüzden oğluma hamileyken doğuma 1 ay kala başlamıştı kasılmalar
Ya ağrı var gibi zaten alt karında gibi sağlı sollu tamda anlamıyorum ama rahatsız ediyor. oturarak çalışıyorum ondanda mı oluyor anlamadım. sor bakalım ne dicek yarın doktor. bulantım geçti gibi çok şükür şimdide bu başladı :) bıçak saplanır gibi oluyor ara ara
Arkadaşlar doktoruma sordm serum taktir dedi hatta yarın da muayeneye gdcgm normalde 2 hafta daha vardi ama görmek istedi. BBluemom44
belki cinsyti de gösterir benimki de
Ya ağrı var gibi zaten alt karında gibi sağlı sollu tamda anlamıyorum ama rahatsız ediyor. oturarak çalışıyorum ondanda mı oluyor anlamadım. sor bakalım ne dicek yarın doktor. bulantım geçti gibi çok şükür şimdide bu başladı :) bıçak saplanır gibi oluyor ara ara
yok canım senin yaşadığın kasılma değil kasılma daha farklı birşey .bendede ağrı oluyor rahim genişliyor bağlar genişliyor ağrılar normal sağa sola dönerken yatakta öksürünce hapşırınca yaşanan ağrılat batmalar normal diye biliyorum
yok canım senin yaşadığın kasılma değil kasılma daha farklı birşey .bendede ağrı oluyor rahim genişliyor bağlar genişliyor ağrılar normal sağa sola dönerken yatakta öksürünce hapşırınca yaşanan ağrılat batmalar normal diye biliyorum
canim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
Arkadaşlar doktoruma sordm serum taktir dedi hatta yarın da muayeneye gdcgm normalde 2 hafta daha vardi ama görmek istedi. BBluemom44
belki cinsyti de gösterir benimki de
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yaşınız kaç ki. En yaşlı ben olduğumu zannediyordum da. Gerçi itirazım yok tabi isterseniz tacı tahtı size bırakırım da
Kızlar simdi ciktim dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bebegim cok iyi doktor cok hareketli dedi hic durmadi %99 cinsiyeti kız dedi allahim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin
Ben de bu baş ağrısından mıdır çok halsizim üç gündür kolum kalkmıyor resmen.. Bulantılar da hafiflemişti ne güzel o da arttı yine biraz. . Beklemedeyim resmen hepsi için.. Oy ..
Bu arada kızlar bebeişlerinizi hangi tarafta hissediyorsunuz yerleşim olarak yani bu son günlerde sabahları uyandığımda sırtüstü oluyorum genelde solda sert Bi şekilde belli oluyor yani dokununca hissediyorum çok hoş ya..
Ben kestirdim. Öyle batıl şeylere inanmıyorum ben. Bir de evrene nasıl mesaj verdiğimiz de önemli. İnanıp öyle hissedersek öyle olma olasılığı artar diye düşünüyorum. O yüzden üzerinde durmadım saçımın kesilmeye ihtiyacı vardı kestirdim hiç düşünmedim.
tesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
dr plan degistirdi. serumla vermeyi dusunduler. hastaneye yatis verdi ne yazik ki ;(
Ben şade soda ile kendime gelebiliyorum canım. Akşam içiyorum böylece mide yanması sorununu gece yaşamamış oluyorum. Yoksa uyuyamıyordum yanma yüzünden
Duymadım bende d vitamini demir hapı yazacak sanırı bu randevumda
Ben kestirdim canım çok uzamıştı ve kırıklar vardı. Ama boyatmıcam sanırım. Oje de sürmüyorum. O konuda çok bi bilgim yok ama okudum bir yerde sürmüyorum hiç oje. Eğer canım isterse diye asetonsuz oje çıkarıcı aldım sadece. Oje kullanan var mı?
Merhaba
Ben oje kullanıyorum şu içinde zararlı 3 maddenin olmadığı ojeler var. İnternette o markaları buldum neyseki elimde 3-4 tane öyle zararsız içerikli oje vardı sadece onları sürüyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı ile siliyorum. Doktora sordum zaten içeriğine dikkat ediyormuşsun tırnağına sürdüğün bir şey emilecek de karaciğerde metobolize olacak da oradan bebeğe gidecek çok çok bir risk sayılmaz dedi.