2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım hiç moralini bozma. İnşallah geçecek çok az kaldı. İlacın faydası olacağını düşünüyorlar ki yapacaklar. Geçecek ve kucağına bebeğini aldığında bunları hiç hatırlamayacaksın. Allah başka dert vermesin bunu da hemen aşmana yardım etsin. Dualarım seninle

Anladigim kadariyla muadil igneleri deneyecekler kendib ve bebegin icin olcan canim.senin de.sinavin bu demekki ama cok zor allah kolaylik versin insallah bian once sonuc alirsin

tesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
dr plan degistirdi. serumla vermeyi dusunduler. hastaneye yatis verdi ne yazik ki ;(

İnşallah bu günlerin de geçecek. Hastane özel olunca bende düşünüyorum ama sağlık bu o yüzden düşünme. Para bir şekilde kazanılıyor birikiyor Allah bir kapı açar merak etme. Hayırlısı ile geçsin de rahat edersin inşallah

O 3 zararlı madde ne acaba ya da burada yasak değilse ojelerim markasını yazabilir misiniz?

Ilk günden beri sag da

Yasaklı olduğu için değil de adlarını ezbere bilmediğimden yazmamıştım kusuruma bakmayın Araştırdığım yere geri döndüm şu bilgiyi kopyaladım:
Zararlı madde dediğimiz şey aslında 3 maddeyi kapsıyor. Bunlar, formaldehit, toluren ve fitalat.Formaldehit, özellikle solunması çok zararlı olan bir madde ve kanserojen. Tolurenin kanserojen özelliği hakkında pek bir bilgi olmasa da yine de solunmasının çok zararlı olduğu, özellikle de hamilelik döneminde solunmasının bebeğe dahi zarar verdiği bilinen bir gerçek. Fitalat ise hormon bozukluğuna yol açan kanserojen bir madde.
Bu maddelerin olmadığı çok da pahalı olmayan markalar var. Mesela pastelin yeni serileri , china glaze , mavala (bu biraz pahalıca) gibi markalar. Bende 2 tane china glaze 1 mavala vardı onları sürüyorum. Geri kalanları kaldırdım. Sürerken balkonda sürüyorum yine de kokuyu solumamak için bu arada. Zaten bulantı filan derken enerjim düşüyor oje, makyaj gibi kendimi iyi hissettiren şeyleri de yapmazsam iyice kötü olurum. Okulda ergen çocuklarım beyaz saçlarım nedeniyle benimle uğraşıp duruyorlar zaten.

Ben sanki dayak yemişim her yerim ağrıyo sanki morarmış gibi aynı şekilde bazı hareketlerim kısıtlanmaya başladı demek ki normalmiş

Siz de mi lisedesiniz :) ben de lisedeyim işleri güçleri bizi incelemek ne giymişiz saçımız beyazlamış mı makyaj yapmış mıyız:) ben yine de yapmıyorum makyaj artık alıştı çocuklar da:) hamile olduğumu da bilmiyorlar daha anlamadılar:))

Erkek sağda kız solda olur der eskiler bakalım bizimkiler ne
Bir ablam var rüyası hep çıkar o kız gördü annem de sonra tüm Çin Rus v.b takvimlere de baktım kız ben de bu kadar maruz kalınca kız hisddyrm eşime şimdiden kabullndrdm kızımız olacak diye o da bizim sülalede kız çok nadir oluyor diyor ama kız kıyafetlerine bayılıyor erkekte çok seçenek yok diyor

Erkek sağda kız solda olur der eskiler bakalım bizimkiler ne
Benim de ilk zamandan beri sağda hep, en son ultrasonda ortaya kaymıştı ama yine de sağda daha çok sertlik hissediyorum elimle kontrol edince:) kıza benzettim dedi doktor:)

ben dikkat etmedim edeyim bari yarın sabah :) kucağımıza alsak bir hayırlısı ile öpsek koklasak sanki o günler çok uzak gibi geliyor bazen ya zaman geçmiyor :)

Ben ortaokuldayım. Hocam saçınız beyazlaşmış yaşlanmışsınız diyen küçük ergenlerim var. Sizinkiler biraz daha zordur elbette ama emin olun bizimkiler de bizi inceleyip kendi çaplarında eğleniyorlar. Saçlarım 20 li yaşlarımda beyazladı. Şimdi bembeyaz ve boyatmayacağım. insan kendisi üzüldüğü bir şeyi yüzüne vurulduğunda daha alıngan olur ya herhalde o nedenle böyle söylemeleri beni üzüyor. Hiç değilse makyajıma ojeme kıyafetime falan özen göstererek başa çıkmaya çalışıyorum. Tabi bunlar dert değil allah sağlık versin. Hormonlar işte alıngan ve takıntılı davrandırıyor bazen. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaparız her süsümüzü yeniden.

Burda en çok serum yiyenlerden biri benim sanırım :) kasık ağrısı için serum taktırmadım ben çok kustuğum için takmışlardı evet bi nebze olsun iyi geldi

tesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
dr plan degistirdi. serumla vermeyi dusunduler. hastaneye yatis verdi ne yazik ki ;(
Canım geçmiş olsun senin ve bebek için böylesi daha iyi olacaksa böyle olsun inşallah toparlarsın bi an önce sıkma canını herşey bizler için maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…