tesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
dr plan degistirdi. serumla vermeyi dusunduler. hastaneye yatis verdi ne yazik ki ;(
saol cnm. inan moralim sifir. hastane ozel olunca ekonomisi de sarsiyor bizi. suan kafam allak bullak artik.Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum buradan.
canim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
Yol kiz bu benim ekmek arasi yedigim omega3 hapim srndeki de bukadar var mi diye diyorumaaa benimki cam şişede böylesi de mi varmış
Anladigim kadariyla muadil igneleri deneyecekler kendib ve bebegin icin olcan canim.senin de.sinavin bu demekki ama cok zor allah kolaylik versin insallah bian once sonuc alirsincanim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
Rengi benzeyince ocean mummy zannettimYol kiz bu benim ekmek arasi yedigim omega3 hapim srndeki de bukadar var mi diye diyorum
Coook tesekkur ederimmOh gözün aydın çok sevindim meslektaşım.
tesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
dr plan degistirdi. serumla vermeyi dusunduler. hastaneye yatis verdi ne yazik ki ;(
Merhaba
Ben oje kullanıyorum şu içinde zararlı 3 maddenin olmadığı ojeler var. İnternette o markaları buldum neyseki elimde 3-4 tane öyle zararsız içerikli oje vardı sadece onları sürüyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı ile siliyorum. Doktora sordum zaten içeriğine dikkat ediyormuşsun tırnağına sürdüğün bir şey emilecek de karaciğerde metobolize olacak da oradan bebeğe gidecek çok çok bir risk sayılmaz dedi.
Ilk günden beri sag daBu arada kızlar bebeişlerinizi hangi tarafta hissediyorsunuz yerleşim olarak yani bu son günlerde sabahları uyandığımda sırtüstü oluyorum genelde solda sert Bi şekilde belli oluyor yani dokununca hissediyorum çok hoş ya..
Erkek sağda kız solda olur der eskiler bakalım bizimkiler neIlk günden beri sag da
İnşallah bu günlerin de geçecek. Hastane özel olunca bende düşünüyorum ama sağlık bu o yüzden düşünme. Para bir şekilde kazanılıyor birikiyor Allah bir kapı açar merak etme. Hayırlısı ile geçsin de rahat edersin inşallah
O 3 zararlı madde ne acaba ya da burada yasak değilse ojelerim markasını yazabilir misiniz?
Ben sanki dayak yemişim her yerim ağrıyo sanki morarmış gibi aynı şekilde bazı hareketlerim kısıtlanmaya başladı demek ki normalmişGünaydın kızlar
3-4 gündür kasıklarım ağrıyor. Oturup kalkarken, yatakta dönerken , bide çorap giymek için eğilirken acı çekiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Dün doktoruma da anlattım , bunların normal olduğunu vücudun genişlemeye başlamasına bebeğin kendine yer açmasın bağlı olduğunu söyledi. Sanki bıçak saplıyorlar gibi acıyor ya
Siz de mi lisedesiniz :) ben de lisedeyim işleri güçleri bizi incelemek ne giymişiz saçımız beyazlamış mı makyaj yapmış mıyız:) ben yine de yapmıyorum makyaj artık alıştı çocuklar da:) hamile olduğumu da bilmiyorlar daha anlamadılar:))Yasaklı olduğu için değil de adlarını ezbere bilmediğimden yazmamıştım kusuruma bakmayın Araştırdığım yere geri döndüm şu bilgiyi kopyaladım:
Zararlı madde dediğimiz şey aslında 3 maddeyi kapsıyor. Bunlar, formaldehit, toluren ve fitalat.Formaldehit, özellikle solunması çok zararlı olan bir madde ve kanserojen. Tolurenin kanserojen özelliği hakkında pek bir bilgi olmasa da yine de solunmasının çok zararlı olduğu, özellikle de hamilelik döneminde solunmasının bebeğe dahi zarar verdiği bilinen bir gerçek. Fitalat ise hormon bozukluğuna yol açan kanserojen bir madde.
Bu maddelerin olmadığı çok da pahalı olmayan markalar var. Mesela pastelin yeni serileri , china glaze , mavala (bu biraz pahalıca) gibi markalar. Bende 2 tane china glaze 1 mavala vardı onları sürüyorum. Geri kalanları kaldırdım. Sürerken balkonda sürüyorum yine de kokuyu solumamak için bu arada. Zaten bulantı filan derken enerjim düşüyor oje, makyaj gibi kendimi iyi hissettiren şeyleri de yapmazsam iyice kötü olurum. Okulda ergen çocuklarım beyaz saçlarım nedeniyle benimle uğraşıp duruyorlar zaten.
Bir ablam var rüyası hep çıkar o kız gördü annem de sonra tüm Çin Rus v.b takvimlere de baktım kızErkek sağda kız solda olur der eskiler bakalım bizimkiler ne
Benim de ilk zamandan beri sağda hep, en son ultrasonda ortaya kaymıştı ama yine de sağda daha çok sertlik hissediyorum elimle kontrol edince:) kıza benzettim dedi doktor:)Erkek sağda kız solda olur der eskiler bakalım bizimkiler ne
ben dikkat etmedim edeyim bari yarın sabah :) kucağımıza alsak bir hayırlısı ile öpsek koklasak sanki o günler çok uzak gibi geliyor bazen ya zaman geçmiyor :)Bu arada kızlar bebeişlerinizi hangi tarafta hissediyorsunuz yerleşim olarak yani bu son günlerde sabahları uyandığımda sırtüstü oluyorum genelde solda sert Bi şekilde belli oluyor yani dokununca hissediyorum çok hoş ya..
saol cnm. inan moralim sifir. hastane ozel olunca ekonomisi de sarsiyor bizi. suan kafam allak bullak artik.
Siz de mi lisedesiniz :) ben de lisedeyim işleri güçleri bizi incelemek ne giymişiz saçımız beyazlamış mı makyaj yapmış mıyız:) ben yine de yapmıyorum makyaj artık alıştı çocuklar da artık:) hamile olduğumu da bilmiyorlar daha anlamadılar:))
Burda en çok serum yiyenlerden biri benim sanırım :) kasık ağrısı için serum taktırmadım ben çok kustuğum için takmışlardı evet bi nebze olsun iyi geldiArkadaşlar sağlık ocağında gittim vitaminlerime baktrdm birde tsh degerlrm için kan verdim.
Bugünde sanci şeklinde ağrım var kasıklarmda sanırım artk dayanmyp akşam serum taktrmaya gidicm. Psikolojm allak bullak. Taktran oldu mu serum rahatladinz mi normal serum degl sanrm hamile iken takılan
Canım geçmiş olsun senin ve bebek için böylesi daha iyi olacaksa böyle olsun inşallah toparlarsın bi an önce sıkma canını herşey bizler için maaleseftesekkur ederim. proluton belli degil ama kan sulandirici doguma kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?